in , ,

“Wednesday” 2. Sezon Çekimleri Başladı: İşte Tüm Oyuncuları Duyuran İlk Tanıtım (Video)

Wednesday 2. Sezon çekimlerinin başladığı ilk tanıtım videosu ile duyurdu. Yeni sezonun tüm oyuncu kadrosu da resmen açıklandı.

Wednesday 2. Sezon Çekimleri Başladı (Video)
- Reklam -
- Reklam -

Wednesday 2. Sezon çekimleri başladı. Başrolünde Jenna Ortega’nın yer aldığı Tim Burton dizisi için tüm oyuncu kadrosunu duyuran ilk tanıtım videosu da paylaşıldı.

Netflix’in fenomen dizisinin merakla beklenen 2. sezon çekimlerine İrlanda’da başladı. Dizi, Jenna Ortega’nın canlandırdığı başkarakter Wednesday Addams’ın okul serüvenine kaldığı yerden odaklanırken, birbirinden ünlü isimlerin kadrosuna katılmasıyla da büyük ses getirmeye hazırlanıyor.

Serinin yaratıcıları Alfred Gough ve Miles Millar’ın açıklamalarına göre, Catherine Zeta-Jones (Morticia), Luis Guzmán (Gomez) ve Isaac Ordonez (Pugsley) bu sezon ana kadro oyuncuları arasında yer alacak. Fred Armisen da Fester Amca rolüyle geri dönüyor.

- Reklam -

Ancak ilk sezondaki Xavier Thorpe karakterini canlandıran Percy Hynes White, aleyhindeki taciz suçlamaları ardından geçen sene kadrodan çıkarılmıştı. Oynadığı karakterin yeni bir oyuncuyla değiştirilmeyeceği de belli oldu.

Wednesday 2. Sezon Oyun Kadrosu Birçok Yeni Yüzle Geliyor

Wednesday 2. Sezon Oyuncu Kadrosu

Steve Buscemi ve Thandiwe Newton’ın yeni sezonda rol alacağı daha önce açıklanmıştı. Newton konuk oyuncu olarak yer alırken, Buscemi’nin Nevermore Akademisi’nin yeni müdürü olacağı söyleniyor.

Diğer yeni isimler ise Billie Piper, Evie Templeton, Owen Painter ve Noah Taylor olacak. Konuk oyuncular arasında ise Addams Ailesi’nin eski üyesi Christopher Lloyd, Joanna Lumley, Frances O’Connor, Haley Joel Osment, Heather Matarazzo ve Joonas Suotamo yer alıyor.

Lloyd daha önce 1990’lı yıllardaki Addams Ailesi filmlerinde Fester Amca’yı canlandırmıştı. Yani kısaca yeni sezonda Nevermore Akademisi’nde tüm Addams Ailesi bir araya gelecek. Bunun ipuçları henüz ilk sezon yayınlandığı sıralarda verilmişti.

Wednesday 2. Sezon Oyuncu Kadrosu Tanıtım Videosu

YouTube video

(Videoyu YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

- Reklam -

Wednesday’in ilk sezonu Kasım 2022’de yayınlanmış ve Netflix için rekor üstüne rekor kırmıştı. Ortega’nın başrolde olduğu dizi, sansasyonel görünümü ve konusuyla izleyicileri kendine çekmeyi başarmıştı.

Tim Burton’ın yönettiği “İşte Yine Dertleniyoruz” isimli 2. sezon başlangıç bölümüyle geri dönecek olan diziyle ilgili görüş bildiren Gough ve Millar, şu ifadeleri kullandılar:

“Efsane oyuncu kadrosuyla Addams Ailesi’nin tamamı bu sezon Nevermore’a kayıt olacak. İkonlar ve yeni yüzlerle harika bir kadro bir araya geldi.”

Wednesday 2. Sezon Tim Burton ve Jenna Ortega

Çekimleri henüz başlayan Wednesday 2. sezonun ne zaman yayınlanacağı ise henüz belli değil.

Wednesday 2. sezonundan beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, dizi dünyasından daha fazla gelişme için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: CBR

Ethem Yekta Ulaş

21 yaşındayım ve Güzel Sanatlar Fakültesi'nde okuyorum. Çocukluğumdan beri bir şeyler üretmeyi seviyorum ve farklı alanlarda deneyim kazanmak istiyorum. Tutkum, öğrenme isteğim ve bu alanlarda kendi tarzımı oluşturma çabamla ilerlemeye devam ediyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Bu kız sanki bu rol için doğmuş bence, çok başarılı. İleride Hotel Transilvania live action yapılırsa bu kız Mavis’i oynasın. Bi lense bakar :smiley:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Asteriks ve Oburiks Yeni Filmi ile Beyaz Perdeye Dönüyor

“Asteriks ve Oburiks” Yeni Filmi ile Beyaz Perdeye Geri Dönüyor

Fallout 2 Creation Engine Oyun Motoru

“Fallout 2”, “Fallout 4”ün Oyun Motoruyla Yeniden Yapılıyor