in ,

“Westworld” Yıldızı Thandiwe Newton, “Wednesday”in 2. Sezon Kadrosuna Katıldı

Thandiwe Newton, Wednesday 2. Sezon oyuncu kadrosuna dahil oldu. Netflix’in popüler dizisi ünlü oyuncuları bünyesine katmaya devam ediyor.

Thandiwe Newton - Wednesday 2. Sezon Oyuncu Kadrosu
- Reklam -
- Reklam -

Thandiwe Newton, Netflix’in en popüler fantastik kurgularından Wednesday’in 2. sezon oyuncu kadrosuna katıldı. Yıldız aktris, özellikle HBO’nun Westworld yapımında Maeve Millay rolüyle hafızalarda yer edinmişti.

Variety’nin haberine göre Thandiwe Newton’ın yeni sezonda hangi karakteri canlandıracağı henüz bilinmiyor. Ancak başrol oyuncusu Jenna Ortega’nın yanı sıra kadrodaki rolünün önemli olacağı belirtiliyor.

Newton’ın katılımı, geçen haftalarda duyurulan Steve Buscemi’nin ekibe dahil edilişinden sonra gelen ikinci büyük haber oldu. Boardwalk Empire ve Reservoir Dogs gibi yapımlarla tanınan Buscemi’nin dizide Nevermore Akademisi’nin yeni müdürünü canlandıracağı belirtilirken Newton’ın yapımda hangi rolü üstleneceğinin yakın gelecekte belli olması bekleniyor.

- Reklam -

Thandiwe Newton - Wednesday 2. Sezon Oyuncu

Dizinin ilk sezonu dramatik bir finalle noktalanmış, Wednesday Addams’ın okuldan ayrılmasıyla açık bir kapı bırakılmıştı. Bununla birlikte Jenna Ortega daha önce yaptığı açıklamalarda, 2. sezonun daha fazla aksiyon ve korku unsuru taşıyacağını ve daha az romantizm içereceğini belirtmişti.

Yeni sezonda Catherine Zeta-Jones, Luis Guzmán, Isaac Ordonez ve 1991 yapımı Addams Ailesi filminde genç Wednesday’i canlandıran Christina Ricci de rollerine geri dönecek.

Wednesday 2. Sezonuna Katılan Thandiwe Newton Birçok Bilimkurgu ve Fantazi Yapımında Rol Aldı

Britanyalı oyuncu Thandiwe Newton, kariyerinde birçok aksiyon ve bilimkurgu yapımında boy gösterdi. En çok Westworld dizisindeki Maeve Millay karakteriyle tanındı ve bu rolle bir Emmy kazandı.

Thandiwe Newton

- Reklam -

51 yaşındaki oyuncu ayrıca Solo: A Star Wars Story ve Mission: Impossible II gibi filmlerde rol aldı. Crash ve The Pursuit of Happyness gibi dramalar da Newton’ın öne çıktığı projeleri arasında yer alıyor. Kendisi Netflix’in bir başka projesi olan Tavuklar Firarda 2 filminde de seslendirme kadrosunda yer almıştı.

Wednesday’e katılmasıyla birlikte Newton bir kez daha evrenin en popüler dizilerinden birine dahil oldu.

Dizinin yaratıcılığı Alfred Gough ve Miles Millar ikilisine aitken yapımcılar arasında Tim Burton da bulunuyor. MGM Television imzalı dizi, ilk sezonuyla büyük bir başarıya imza attı ve 12 Emmy adaylığı kazandı.

Wednesday 2. sezon için şekillenmeye başlayan oyuncu kadrosu hakkındaki yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, dizi dünyasından daha fazla haber için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Variety

Ayşe Yılmaz

Ankara doğumlu, Antalya'da yaşıyor. Hacettepe Üniversitesi'nde İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun. Hayalleri arasında iyi bir İngilizce öğretmeni olmak veya çevirmenlik yapmak var. İngilizce dışında Almanca da bilmekte. Boş zamanlarında kitap okumayı, yürüyüş yapmayı ve arkadaşlarıyla vakit geçirmeyi sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Severance 2. Sezon Çekimleri Sona Erdi

Bilimkurgu Dizisi “Severance”ta 2. Sezon Çekimleri Sona Erdi

Shogun Dizisi Final

FX’in Büyük Yankı Uyandıran Samuray Dizisi “Shogun” Final Yaptı