in , ,

Yeni “Chicken Run” Filmi “Dawn of the Nugget”tan İlk Fragman

“Chicken Run: Dawn of the Nugget” filmi için ilk fragman yayınlandı. “Tavuklar Firarda”nın devam yapımında başrolleri Thandiwe Newton ve Zachary Quinto seslendiriyor.

Chicken Run: Dawn of the Nugget Fragmanı - Netflix
- Reklam -
- Reklam -

Chicken Run: Dawn of the Nugget fragmanı yayınlandı. Tavuklar Firarda yıllar sonra gelen devam macerasına kavuşuyor.

Dijital yayın platformu Netflix üzerinden izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanan Tavuklar Firarda 2, ilk yapımın ana karakterlerini yeni bir maceraya davet ediyor.

Netflix’in bu yıl en çok beklenen animasyon yapımları arasında bulunan Chicken Run: Dawn of the Nugget için ilk fragman görücüye çıktı.

- Reklam -

İlki 2000 yılında vizyona giren DreamWorks Animation imzalı Chicken Run (Tavuklar Firarda), yaklaşık 45 milyon dolarlık bütçesiyle dünya çapında 224 milyon dolar hasılat elde etmeyi başarmıştı.

İlk filmde Julia Sawalha tarafından seslendirilen Ginger karakteri, yeni yapımda Emmy ödüllü Thandiwe Newton’a (Westworld) emanet ediliyor. İlk yapımda Mel Gibson’ın seslendirdiği Rocky Rhodes’u ise Zachary Levi (Chuck) seslendiriyor.

Chicken Run: Dawn of the Nugget Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

İlk yapımda Tweedy’nin çiftliğinden kaçmayı amaçlayan tavuklar, yeni yapımda güçlükle elde ettikleri özgürlüklerini kaybetmeyi de göze alarak bir kez daha çiftliğe geri dönmek zorunda kalacak.

İlk filmdeki bazı seslendirme sanatçıları devam filmi için geri dönecek olsa da, Chicken Run: Dawn of the Nugget’ta seriye ilk kez katılacak oyuncular da yer alacak. Bu isimler arasında The Phantom Menace’ta Darth Maul’u seslendiren Peter Serafinowicz bulunuyor. Serafinowicz’in oynayacağı rol şu anda bir sır olarak saklanıyor.

Chicken Run: Dawn of the Nugget Fragman - Netflix

- Reklam -

Yapımda yer alan diğer oyuncular arasında Bella Ramsey, David Bradley, Imelda Staunton, Nick Mohammed, Daniel Mays, Jane Horrocks, Romesh Ranganathan, Lynn Ferguson ve Josie Sedgwick-Davies yer alıyor.

Animasyon filminin yönetmenliğini ParaNorman ile Oscar adaylığı alan Sam Fell (The Tale of Despereaux) üstleniyor. Yapımın senaryosu ise Karey Kirkpatrick, John O’Farrell ve Rachel Tunnard imzalarını taşıyor. Kirkpatrick ile O’Farrell ilk filmin de senaristleri arasında olmasıyla öne çıkıyor.

Tavuklar Firarda 2 Chicken Run: Dawn of the Nugget

Chicken Run: Dawn of the Nugget filmi 15 Aralık 2023’te Netflix kütüphanesindeki yerini alıyor.

Chicken Run: Dawn of the Nugget hakkındaki beklentilerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, sinema dünyasından yeni gelişmeler için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Arap Kadri ve Tarzan Film Oluyor

Tekin Aral’ın “Tarzan” Çizgi Romanı Film Oluyor: Ahmet Mümtaz Taylan, Arap Kadri’yi Canlandıracak

Ari Aster - Beau is Afraid

“Midsommar”ın Yönetmeni Ari Aster, ‘En Gurur Duyduğu Filmini’ Açıkladı