in ,

“The Sandman” Dizisi “Dead Boy Detectives”in Olası 2. Sezonu Hakkında Açıklama: “Sonsuza Dek Devam Edebilir”

Dead Boy Detectives 2. Sezon için henüz resmi bir onay gelmedi. Ancak Netflix dizisinin yaratıcıları, projenin geleceğine dair umutlu.

Dead Boy Detectives 2. Sezon
- Reklam -
- Reklam -

Dead Boy Detectives 2. Sezon için bekleyişe geçen hayranlar, dizinin yaratıcıları Steve Yockey ve Beth Schwartz’ın açıklamalarıyla heyecanlandı. The Sandman spin-off’u, Netflix’in onay vermesi durumunda uzun yıllar izleyicilerin karşısına çıkmayı sürdürebilir.

Netflix’in yeni The Sandman spin-off’u Dead Boy Detectives 25 Nisan 2024 tarihinde ilk 8 bölümüyle izleyicilerin karşısına çıktı.

Daha önce HBO’nun dijital kanalı Max için geliştirilen ancak Warner Bros.’un Discovery Inc. ile birleşmesinin ardından kendisine yeni bir yayıncı bulan dizi, uzun zamandır çizgi roman hayranları tarafından merakla bekleniyordu.

- Reklam -

DC Comics (Vertigo) imzasıyla yayımlanan The Sandman’in 1991 tarihli 25. sayısında bir yan macera olarak okurlarla buluşan Dead Boy Detectives, 1993’te kendi çizgi roman serisine kavuştu ve farklı dönemlerde yeni maceralarla raflardaki yerini almayı sürdürdü.

Dead Boy Detectives 2. Sezon - The Sandman

Neil Gaiman ve Matt Wagner’ın yaratıcılığını üstlendiği çizgi roman serisinden uyarlanan dizi, Steve Yockey ve Beth Schwartz ikilisi tarafından ekrana taşındı. Dead Boy Detectives, öldükten sonra hayalet olarak dünyada kalan ve burada doğaüstü olayları çözen Edwin Payne (George Rexstrew) ve Charles Rowland adlı iki yakın arkadaşın hikâyesini konu alıyor.

Dead Boy Detectives 2. Sezon Hakkında Umutlu Bekleyiş

Dead Boy Detectives henüz 2. sezon onayını almadı. Ancak dizinin yaratıcıları Yockey ve Schwartz, yalnızca 2. sezon için değil aynı zamanda 3. sezon ve sonrası için de planlara sahip.

SFX Magazine’e konuşan Schwartz, olası devam sezonlarına dair şunları kaydetti:

“Eğer 2. sezonu çekersek, 1. sezonun sonundan sonrasını ele alan planlarımız var. 3. sezon için de bazı fikirlerimiz var. Biz hazırız. Fikirlerimiz var. Elimizde malzeme var. Çok fazla şey söylemek istemiyorum, çünkü bunların çoğu finalde ortaya çıkacak.”

Schwartz sözlerine şöyle devam ediyor:

“Steve ve ben bu dizinin en son sahnesi hakkında konuştuk ama bu gerçekten sonsuza kadar devam edebilecek türden bir dizi. Çünkü vakalar çok eğlenceli ve biz ilerledikçe daha da çılgınlaşıyorlar. Karakterlerimizi nereye götürebileceğimizin ve nereye kadar büyüyebileceklerinin bir sınırı yok. Bu yüzden Netflix bize izin verdiği sürece devam edeceğiz.”

- Reklam -

Dead Boy Detectives 2. Sezon Netflix

Dizinin oyuncu kadrosunda Crystal Palace rolüyle Kassius Nelson, Kasap Jenny rolüyle Briana Cuoco, Gece Hemşiresi rolüyle Ruth Connell, Esther rolüyle Jenn Lyon, Kedi Kral Thomas rolüyle Lukas Gage, Kingham rolüyle Max Jenkins ve İblis David rolüyle David Iacono yer alıyor. Kirby Howell-Baptiste, Netflix’in The Sandman dizisindeki Ölüm rolünü yeniden canlandırıyor.

Netflix, The Sandman 2. sezon onayı için de uzun bir süre beklemişti.

“Dead Boy Detectives” Ekibi, “The Sandman” 2. Sezon’da Yer Alacaklar mı?

Dizinin Max ile anlaşmasını feshettikten sonra Netflix’e imza atması, aynı evreni paylaştığı olası The Sandman cross-over’larına da imkân tanımıştı. Dizi sırasında izleyicilerin karşısına çıkan ortak karakterler, merakla beklenen The Sandman 2. sezon için ipuçları veriyor olabilir. Ancak henüz böyle bir ortak bölüm için resmi bir açıklama yapılmış değil.

Dead Boy Detectives 2. Sezon Kedi Kral

Edwin Payne ve Charles Rowland karakterleri daha önce HBO Max’in Doom Patrol dizisinde sırasıyla Ty Tennant ve Sebastian Croft tarafından canlandırılmıştı.

Sizlerin Dead Boy Detectives 2. Sezon için beklentileri ne yönde? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, TV dünyasından son gelişmeler için bizleri Google News’ten takibe alabilirsiniz.

Kaynak: Games Radar

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Paul Auster Hayatını Kaybetti

“New York Üçlemesi”nin Yazarı Paul Auster 77 Yaşında Hayata Veda Etti

Rebel Moon 6 Film Seri - Netflix

Zack Snyder, “Rebel Moon” Serisinin En Az 6 Filmden Oluşmasını İstiyor