in , ,

“The Sandman” Evreni Genişliyor: Neil Gaiman İmzalı “Dead Boy Detectives” Dizisinden Yeni Fragman

Dead Boy Detectives dizisi için yeni bir fragman yayınlandı. Netflix’in yeni “The Sandman” spin-off’u izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor.

Dead Boy Detectives Dizisi Yeni Fragman - Netflix
- Reklam -
- Reklam -

Dead Boy Detectives dizisi izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. Netflix, The Sandman evrenini TV dünyasında genişleten spin-off’undan yeni bir fragman paylaştı.

İlk etapta HBO’nun dijital yayın platformu Max adına geliştirme aşamasına alınan, sonradan ise yayın hakları Netflix’e satılan Dead Boy Detectives için yayın tarihi yaklaşıyor.

Kültür dünyasındaki ilk adımını 1991’de dünyaca ünlü Amerikalı çizgi roman yayıncısı DC Comics (Vertigo) tarafından yayınlanan The Sandman serisiyle yapan Dead Boy Detectives; 1993’te kendi çizgi roman serisine kavuşmuştu.

- Reklam -

Neil Gaiman ve Matt Wagner ikilisinin imzalarını taşıyan seri; doğaüstü güçlere sahip dedektiflerin gizemler çözmek üzer maceralara atılmalarını konu alıyordu.

Warner Bros.’un ve Discovery Inc. ile birleşmesiyle beraber HBO Max tarafı yeniden yapılandırılmış ve aralarında Dead Boy Detectives’in de yer aldığı birçok proje kendilerine yeni yayıncılar bulmak zorunda kalmıştı.

Dead Boy Detectives Dizisi Fragman - Netflix

The Sandman uyarlamasının adresi Netflix olduğu için, spin-off’ta da yine Netflix tercih edilmiş ve uzun süren karmaşa bu şekilde noktalanmıştı.

Netflix, geçen kasım ayında yayınladığı ilk tanıtımın ardından yakında izleyicilerle buluşturmayı planladığı dizisi için yeni bir fragman paylaştı.

Dead Boy Detectives Dizisi Türkçe Altyazılı Yeni Fragman | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Doğaüstü dünyanın gizemlerini çözmek için bir araya gelen iki genç hayalet Edwin Payne (George Rexstrew) ve Charles Rowland’ın (Jayden Revri) hikâyelerini konu alan dizinin ilk sezonu toplam 8 bölüm sürecek.

- Reklam -

Yapımdan yayınlanan yeni fragman, dizinin kara mizah dozunu, aksiyon anlayışını ve doğaüstü temalara sahip gizemli vakalarını izleyiciye tanıtıyor. Fragman, dizinin karanlık tonuna rağmen; Payne ve Rowland’e eşlik eden Crystal (Kassius Nelson) ve Niko (Yuyu Kitamura) adlı iki araştırmacının eğlenceli kimliklerini de ortaya koyuyor.

Dead Boy Detectives Dizisi Yeni Fragman - Netflix - Neil Gaiman

Dizi aynı zamanda kendi içerisinde farklı formatlara da ev sahipliği yapıyor. Yapımın bir bölümü (ya da bir bölümün bazı kısımları) tamamen siyah beyaz renklere sahip olmasıyla dikkat çekiyor. Aynı zamanda dizide The Exorcist gibi klasiklere atıfta bulunuluyor. Bununla beraber H.P. Lovecraft öykülerinden fırlamış gibi görünen bazı unsurlarla korku türüne hayran izleyici kitleleri de hedefleniyor.

Dead Boy Detective’in yaratıcı koltuğunda Supernatural ile de tanınan Steve Yockey yer alıyor.

Dead Boy Detectives dizisi 25 Nisan 2024 tarihinde Netflix kütüphanesinde yayına girecek.

Dead Boy Detectives dizi uyarlaması hakkındaki görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz. TV dünyasından son gelişmeler için bizleri Google News’ten takibe alabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

The Matrix 5 Filmi

Matrix’in Kapıları Yeniden Aralandı: “The Matrix 5” Geliyor

Bambi: The Reckoning Fragmanı

Seri Katil Temalı “Winnie the Pooh”nun Ardından Şimdi de “Bambi” Korku Evrenine Katılıyor: İşte İlk Fragman