in ,

Russo Kardeşler, “Extraction 3” ve Gelecek Planları Hakkında Çarpıcı Açıklamalarda Bulundu

Extraction 3 filmi hazırlıkları sürüyor. Russo Kardeşler, Chris Hemsworth’lü devam filmi hakkında yeni açıklamalarda bulundu.

Extraction 3 Filmi Senaryosu Yazım Aşamasında
- Reklam -
- Reklam -

Avengers filmlerinin yönetmenleri olan Russo Kardeşler, gelecek projelerini ve sinemaseverler için heyecan verici planlarını açıkladı. Chris Hemsworth’ün başrolünü üstlendiği Extraction 3 filminin yanı sıra The Gray Man 2 ve kendi Star Wars evrenlerini inşa etme niyetleri de gündeme geldi.

Sands Uluslararası Film Festivali’nde konuşan Joe Russo, Extraction 3’ün senaryo yazım aşamasında olduğunu ve Chris Hemsworth’ün programına göre çekimlerin planlanacağını belirtti. Hemsworth’ün canlandırdığı Tyler Rake karakterinin duygusal yönü ve şiddete olan ilişkisinin hikâyeye derinlik kattığını vurgulayan Russo, şunları söyledi:

“Onun geçmişi ve şiddete olan yaklaşımı, kendine duyduğu nefret ve suçluluk duyguları etrafında şekilleniyor. Bu da bize onun hakkında daha fazla hikâye anlatma fırsatı veriyor.”

- Reklam -

Russo Kardeşler, "Extraction 3" ve Gelecek Planları Hakkında Çarpıcı Açıklamalarda Bulundu

Netflix için büyük bir başarı olan Extraction serisinin ilk iki filmi, yapımcı şirket AGBO sayesinde aynı anda birçok projeyi yürütebildiklerini belirten Russo Kardeşler, bu şekilde büyük bir iş yükünü kaldırabildiklerini ifade etti. Anthony Russo şunları söyledi:

“Şirkette birlikte uzun yıllardır çalıştığımız önemli işbirlikçilerimiz var ve bu sayede bu kadar çok projeyi aynı anda sürdürebiliyoruz.”

Russo Kardeşler “Extraction 3” Dışında Tıpkı Star Wars Gibi Kendi Evrenlerini Kurmak İstiyor

Yönetmen kardeşler, aksiyon türünde çalışmaya devam edeceklerinin sinyallerini verirken, The Gray Man 2 için de çalışmaların sürdüğünü açıkladılar. Ryan Gosling ve Chris Evans’ın başrollerini paylaştığı devam filminin hangi yönde ilerleyeceğini belirlemek üzere senaryo geliştirme aşamasında olduklarını belirttiler.

Russo Kardeşler’in en büyük hedeflerinden biri ise kendi Star Wars evrenlerini oluşturmak. Orijinal hikâyeler yaratarak büyük bir sinema evreni inşa etmeyi istediklerini dile getiren yönetmenler, bu yolda emin adımlarla ilerliyorlar. Extraction ve The Gray Man serilerinin ardından, çok daha büyük ölçekli bir proje ile hayranlarının karşısına çıkmayı planlıyorlar.

- Reklam -

Russo Kardeşler, "Extraction 3" ve Gelecek Planları Hakkında Çarpıcı Açıklamalarda Bulundu

Şu an için hem Extraction 3 hem de The Gray Man 2 tarafında bir çıkış tarihi bulunmuyor. İkili, yeni filmlerle vizyonlarını ve yaratıcılıklarını bir kez daha gözler önüne sermeye hazırlanıyor.

Bununla birlikte Extraction evreninde geçen bir spin-off dizisi için çalışmalara da başlandığı geçen yılın sonlarında ortaya çıkmıştı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Netflix, Chris Hemsworth’lü “Extraction” Evrenini Genişletiyor: Yeni Spin-off Dizisi Yolda

Aksiyon serisinin ilk iki filmini nasıl bulmuştunuz? Yeni filmden beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: CBR

Ayşe Yılmaz

Ankara doğumlu, Antalya'da yaşıyor. Hacettepe Üniversitesi'nde İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun. Hayalleri arasında iyi bir İngilizce öğretmeni olmak veya çevirmenlik yapmak var. İngilizce dışında Almanca da bilmekte. Boş zamanlarında kitap okumayı, yürüyüş yapmayı ve arkadaşlarıyla vakit geçirmeyi sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Jujutsu Kaisen Netflix'e Geliyor: İşte Mayıs 2024 Animeleri

“Jujutsu Kaisen” Netflix’e Geliyor: İşte Mayıs 2024’te Platforma Eklenecek Animeler

Yellowstone Finali Hakkında

Ian Bohen, “Yellowstone” Finalinin “Tarihin Yazılabilecek En İyi Sonu” Olduğunu Öne Sürdü