in ,

Netflix, Chris Hemsworth’lü “Extraction” Evrenini Genişletiyor: Yeni Spin-off Dizisi Yolda

Extraction dizisi için çalışmalar başladı. Netflix, üçüncü filme hazırlanan Chris Hemsworth’lü Extraction evrenini spin-off dizisiyle genişletiyor.

Extraction Dizisi - Netflix
- Reklam -
- Reklam -

Extraction dizisi ile Chris Hemsworth tarafından canlandırılan Tyler Rake’in maceraları yeni bir formata taşınabilir.

Russo Kardeşler ve Ande Parks’ın senaryosunu yazdığı ve Sam Hargrave’in yönetmenliğini üstlendiği ilk Extraction filmi 2020 yılında izleyicilerle buluşmuştu. Aksiyon ve gerilim türündeki yapım ortalama yorumlar alsa da geniş bir kitleye ulaşmayı başarmış ve Chris Hemsworth adından çokça söz ettirmeyi bilmişti.

Serinin ikinci filmi ise bu yıl izleyicilerle buluşmuş ve aradan çok zaman geçmeden üçüncü macera için hazırlıkla başlamıştı.

- Reklam -

Netflix, Wednedsay ve Peaky Blinders spin-off’larının ardından bir yan proje geliştirmesini de Extraction ile gerçekleştirmeye hazırlanıyor.

Extraction Dizisi Hakkında Çalışmalar Başladı

Bünyesindeki popüler markalara ait evrenleri yeni spin-off projelerle genişletmeyi seven bugüne dek The Witcher, Stranger Things, Shadow and Bone ve Bridgerton gibi yapımlarda bu rotada hareket etmişti.

Şimdi ise yolculuğuna Netflix filmi olarak başlayan Extraction’ın da kendi yan projesine kavuşacağı ortaya çıktı.

Extraction Dizi - Netflix

Bloomberg’ün aktardığına göre yeni projenin ayrıntıları şu anda gizli tutulurken yapım, “aksiyon filmi serisi Extraction dünyasında geçen bir TV dizisi” olarak tanımlanıyor.

Bununla birlikte dizi projesinin Hemsworth’ün Tyler Rake’inin yanı sıra, David Harbour’un Gaspar karakteri ya da paralı asker Nik Khan rolündeki Golshifteh Farahani’ye de odaklanabileceği öne sürülüyor. Projenin nihai odağının kim olacağı ise şu an için bilinmiyor.

- Reklam -

Dizi hakkındaki ilk detaylar Netflix Film Müdürü Scott Stuber’ın aksiyon serisinin devam filmi hakkında konuşurken ortaya çıktı.

Extraction 2 Aksiyon Sahneleri ile Alay Konusu Oldu

Stuber şu anda üçüncü filmin senaryosu üzerinde çalıştıklarını belirtirken Idris Elba’nın kadroya katılmasının hikâyeye nasıl bir genişlik sağlayacağından da bahsetti.

Seri ilk iki filmiyle ortalama eleştiriler alsa da aksiyon sahneleri ve tek plan çekimleri övgüyle karşılanmıştı. 2020’deki ilk macera ise platformun tarihinde en çok izlenen Netflix imzalı yapımı oldu.

Üçüncü filmin ve yeni spin-off dizisinin ne zaman izleyicilerle buluşacağı ise şu an için bilinmiyor.

Extraction dizisi ile filmlerde kurulan evrenin genişletilmesi fikrine sizin bakış açınız ne? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Movie Web

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Fester Amca Dizisi - Wednesday Spin-off

“Wednesday” Dizisindeki Fester Amca Karakterine Odaklanan Yeni Netflix Dizisi Geliyor

Göktürk Kağanı Yüzü Tasvir Kemer Tokası

Türk Tarihinde İlk Defa Üzerinde Göktürk Kağanının Yüzü Yer Alan Bir Kemer Tokası Bulundu