in ,

Netflix’ten 2 Yeni “Peaky Blinders” Dizisi Geliyor

Yeni Peaky Blinders dizileri duyuruldu. Netflix, BBC’nin ünlü suç yapımıyla aynı evreni paylaşan iki spin-off üzerinde çalışıyor.

Yeni Peaky Blinders Dizileri
- Reklam -
- Reklam -

Yeni Peaky Blinders dizileri geliyor. Netflix, bir süredir film haberleriyle gündeme taşınan popüler suç yapımına iki farklı spin-off geliştiriyor.

Yaratıcı koltuğunda Steven Knight’ın yer aldığı Peaky Blinders dizisi 2013 – 2022 yılları arasında izleyicilerle buluşmuş ve geniş yankı uyandırmayı başarmıştı. BAFTA sahibi yapımın başrolünde Cillian Murphy yer alırken dizinin oyuncu kadrosunda Paul Anderson, Helen McCrory, Tom Hardy ve Adrien Brody gibi yıldızlar da yer almıştı.

IMDb’de 8,8/10 puan ortalamasına sahip Peaky Blinders geçen yıl yayınlanan 6. sezonuyla izleyicilere veda etti. Final sonrasında geçecek bir sinema filmi gündemde olsa da şimdiye kadar henüz kesinleşmiş bir haber ortada yoktu.

- Reklam -

Netflix Yeni Peaky Blinders Dizileri ile Suç Evrenini Genişletiyor

Bloomberg’ün haberine göre Peaky Blinders evreni iki yeni spin-off dizisi ile genişliyor. Yapımlardan ilki ana diziden 20 yıl sonra, 20. yüzyılın ortalarında Boston’da geçecek bir macerayı konu alacak.

Diğer dizi ise 2021’de hayatını kaybeden Helen McCrory’nin canlandırdığı Polly Gray karakterini merkeze alacak.

Polly Gray - Yeni Peaky Blinders Dizileri

Aynı kaynağa göre ayrıca Peaky Blinders’ın yaratıcısı Steven Knight’ın beklenen devam filminin senaryosu üzerinde sıkı bir şekilde çalıştığı ve filmin çekimlerine 2024’ün ortalarında başlanacağı da belirtildi.

Knight dizinin devamı niteliğindeki film için daha önce verdiği bir demeçte şunları kaydetmişti:

“Şu anda senaryonun son kısımları üzerinde çalışıyorum. Klavyenin başına oturuyorum ve başlıyorum.

“Bu benim için rüya görmek gibi bir şey. Orada oturuyorsunuz ve tüm bu şeyler geliyor. Sonra geriye doğru yazdıklarınızı okuyup, ‘Bu oldukça iyi – ama acaba nereden geldi?’ diye soruyorsunuz.

- Reklam -

“Planımız önümüzdeki yılın ortasında çekimlere başlamak.”

Yeni Peaky Blinders Dizileri - Netflix

Son olarak izleyicilerin karşısına Oppenheimer’daki performansıyla çıkan Cillian Murphy de bu yılın başlarında PB evrenine dönüş ihtimalini şöyle değerlendirmişti:

“Anlatacak daha fazla hikâye varsa bir film yapmayı çok isterim. Bekleyip göreceğim ama bu konuda size verebileceğim bir bilgi yok.”

Polly Gray dizisinde başkarakteri kimin canlandıracağı da dahil olmak üzere yeni spin-off’lara dair detaylar şimdilik saklı tutuluyor.

Yeni Peaky Blinders dizileri hakkında sizin beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Radio Times

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Askeladd Askeladd dedi ki:

    Alfie Solomons gibi bir karakter varken Polly ne alaka la? Kuruduk kaldık Alfie spin off’u beklemekten. Yani en az ilgi çekici karakterlerden birini işlemeye karar vermişler. Haberi umutlu umutlu açmıştım oysa ki. Hayal kırıklığına uğramış bir şekilde ayrılıyorum konudan.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Jujutsu Kaisen Mangası Final Çıkış Tarihi Belli Oldu

“Jujutsu Kaisen”in Yaratıcısı, Manganın Ne Zaman Sona Ereceğini Açıkladı

Netflix'ten "Squid Game" Oyunu Geliyor

Netflix’ten “Squid Game” Oyunu Geliyor: Yayın Devi Yeni Oyunlar ile Kütüphanesini Genişletiyor