in ,

Netflix’ten “Squid Game” Oyunu Geliyor: Yayın Devi Yeni Oyunlar ile Kütüphanesini Genişletiyor

Netflix yeni bir “Squid Game” oyunu üzerine çalıştığını duyurdu. Dijital yayın servisi, kütüphanesine eklemek üzere yeni oyunlar üzerinde çalışıyor.

Netflix'ten "Squid Game" Oyunu Geliyor
- Reklam -
- Reklam -

Netflix Games, Squid Game video oyunu da dahil olmak üzere orijinal yapımlarına da dayanan yeni oyunlar ile kütüphanesini genişletmeye hazırlanıyor.

Dijital yayın platformu, What’s Next For Netflix Games (Netflix Oyunlarında Sırada Ne Var) başlıklı son güncellemesinde, popüler distopik dizi Squid Game’den esinlenen yeni bir video oyunu hakkında duyuru yaptı.

Reality TV spin-off’u Squid Game: The Challenge’dan farklı olarak, bu yeni oyun oyuncuları orijinal diziyle aynı evrene sürükleyecek ve diziyi anımsatan mücadelelere katılmalarına olanak tanıyacak. Ancak şu an için oyunda tam olarak nasıl bir hikâye modu olacağı, birden fazla oyuncuyu destekleyip desteklemeyeceği gibi konular hakkında bir bilgi bulunmuyor.

- Reklam -

Netflix Squid Game Oyunu Hazırlıyor

Squid Game: The Challenge, kurgusal muadiline kıyasla gerçek hayattaki riskleri çok daha az olan 4,56 milyon dolarlık yarışmasıyla izleyicilerden karışık tepkiler aldı. Netflix setteki söylentilere rağmen reality şov için 2. sezon onayını kısa süre önce verdi.

Netflix, Squid Game Oyunu Dışında da Büyük Yapımlarına Dayanan Yeni Maceralar Hazırlığında

Yeni Squid Game oyunu, Netflix’in genişleyen repertuarındaki birkaç oyundan sadece biri. Özellikle Zack Snyder’ın Rebel Moon filmine dayanan ve film bölümleri arasında dört oyunculu bir co-op deneyimi vaat eden bir oyun da hazırlık aşamasında.

Netflix’in oyun tutkusu burada bitmiyor. Eğlence devi Virgin River, La Casa de Papel ve ikinci filmi yeni çıkan Tavuklar Firarda serisi gibi popüler dizilerle bağlantılı başka projeleri de onayladı.

Dizi uyarlamalarının ötesine geçen Netflix, hem klasiklere hem de yeni hitlere el attı. Bu yılın başlarında başrolünde Anya Taylor-Joy’un oynadığı The Queen’s Gambit’e dayanan bir oyun tanıttılar. Dahası abonelerine üç Grand Theft Auto klasiğinin mobil versiyonlarına erişim sundular: GTA III, Vice City ve San Andreas, Aralık 2023’te hiçbir ekstra ücret ödemeden abonelerin kütüphanelerine eklenmiş oldu.

Netflix Games Squid Game Oyunu

- Reklam -

Netflix’in ileriye dönük olarak Hades, Monument Valley ve The Case of the Golden Idol’ın devamı niteliğindeki The Rise of the Golden Idol gibi ünlü oyunların yayınlanması gibi iddialı planları var.

Netflix, Rakiplerine Oyun Deneyimi ile Fark Atmaya Çalışıyor

Netflix’in oyun platformu, abonelere yaklaşık 90 oyun sağlama hedefiyle hızlı bir büyüme gösterdi. Birden fazla cihazda oyun oynamayı mümkün kılma çabalarının ipuçlarını veren Netflix, belirli bölgelerde televizyon ve bilgisayarlarda oyun oynamak için testler başlattı ve gelecekte daha geniş bir yayılma planlıyor.

GTA Serisi Netflix Games - Grand Theft Auto The Trilogy

Yayın hizmeti, oyun kataloğunu yenilemeye ve genişletmeye devam ederek abonelerini çok çeşitli interaktif eğlenceye kendilerini kaptırmaya ve böylece MAX, Disney Plus, Prime Video gibi muadillerinden farklı bir noktaya erişmeyi hedefliyor.

Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Digital Spy

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Yeni Peaky Blinders Dizileri

Netflix’ten 2 Yeni “Peaky Blinders” Dizisi Geliyor

Fester Amca Dizisi - Wednesday Spin-off

“Wednesday” Dizisindeki Fester Amca Karakterine Odaklanan Yeni Netflix Dizisi Geliyor