in , ,

Zack Snyder’ın Bilimkurgu Destanı “Rebel Moon”dan Yeni Fragman

Rebel Moon – Part One: A Child of Fire filmi için yeni bir fragman yayınlandı. Zack Snyder’ın uzay operası türündeki macerası Netflix’te izleyicilerle buluşacak.

Rebel Moon - Part One: A Child of Fire Zack Snyder
- Reklam -
- Reklam -

Rebel Moon – Part One: A Child of Fire için geri sayım devam ediyor. Ünlü yönetmen Zack Snyder imzalı yapım iki kısım hâlinde izleyicilerle buluşacak ve seyircileri galaksilerarası bir maceraya davet edecek.

Netflix’te yayınlanacak Rebel Moon’un ilk bölümü A Child of Fire adını taşıyor. Yapımın oyuncu kadrosunda Sofia Boutella, Anthony Hopkins, Ed Skrein ve Ray Fisher gibi isimler yer alıyor.

Zack Snyder geçen günlerde Rebel Moon ile bir önceki filmi Army of the Dead’in aynı evrende geçtiğini söylemişti. Şimdi ise yapıma dair yeni detayları ortaya çıkartan bir fragman daha yayınlandı.

- Reklam -

Paylaşılan yeni tanıtım Sofia Boutella’yı barışçıl bir uyduda yaşayan asi savaşçı Kora olarak tanıtıyor. İmpatatorluk amirali Atticus Noble (Ed Skrein) ve güçleri koloniye geldiğinde işler hızlı bir şekilde değişiyor. Kora, halkının kendilerini ve gezegenlerini koruyacak savaşçılar aramak için yolculuğa çıkmak zorunda kalıyor.

Rebel Moon – Part One: A Child of Fire Türkçe Altyazılı Fragman | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Yayınlanan yeni fragman Charlie Hunnam tarafından canlandırılan paralı asker Kai ve Michiel Huisman’ın hayat verdiği Gunnar da dahil olmak üzere çeşitli karakterleri gözler önüne seriyor. Tanıtımda aynı zamanda Anthony Hopkins’in seslendirdiği robot Jimmy de yer alıyor.

Rebel Moon’un ilk bölümü Kora’ya ve onun galaksi boyunca gezegenini koruyacak savaşçıları toplama yolculuğunu konu alıyor. Kora ilk bölümde sonraki filmde gerçekleşmesi beklenen hayatta kalma savaşına zemin hazırlayacak.

Rebel Moon - Part One: A Child of Fire Fragman - Zack Snyder

Yapımda zalim hükümdar Naip Balisarius rolünde Fra Free yer alıyor. Filmdeki diğer oyuncular arasında Ray Fisher, Djimon Hounsou, Doona Bae, Staz Nair, Cleopatra Coleman ve Jena Malone bulunuyor.

- Reklam -

İlk etapta Akira Kurosawa’dan ilham alan bir Star Wars macerası olarak tasarlanan yapım, zamanla bağımsız bir filme dönüştürülmüştü.

Rebel Moon – Part One: A Child of Fire filmi 22 Aralık 2023 tarihinde Netflix kütüphanesindeki yerini alacak. Yapımın ikinci bölümü ise 19 Nisan 2024’te izleyicilerle buluşacak.

Rebel Moon Fragman - Netflix - Zack Snyder

Rebel Moon aynı zamanda çizgi roman dünyasında da evrenini genişletmeyi sürdürüyor. House of the Bloodaxe adlı eser Ocak 2024’te yayımlanacak.

Sizin yeni Zack Snyder filminden beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Epichan Epichan dedi ki:

    Star Wars gibi büyük bir evren yaratacağını söylemişti. Bakalım merakla bekliyorum. Nasıl bir şey olacak.

  2. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    Fragmanda gördüklerim tam benlik. Buradan bakınca çok güzel görünüyor. :slight_smile:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Babunlar Stratejik İşbirliği Yapabiliyor

Babunların Tıpkı İnsanlar gibi Stratejik İşbirlikleri Yapabildikleri Ortaya Çıktı

John Wick 5 Senaryo

Baş Yapımcı Açıkladı: “John Wick 5” Senaryosu Yazım Aşamasında