in , ,

Jennifer Lopez’in Başrolünde Yer Aldığı Bilimkurgu Filmi “Atlas”tan Yeni Fragman

Atlas filminden yeni fragman paylaşıldı. Netflix’in bilimkurgu ve yapay zekâ odaklı yeni filminin başrolünde Jennifer Lopez yer alıyor.

Atlas Filminden Yeni Fragman: Jennifer Lopez Başrolde
- Reklam -
- Reklam -

Netflix’in bilimkurgu filmi Atlas’tan yeni fragman geldi. Jennifer Lopez’in başrolde olduğu filmde insanlık, kontrolden çıkmış bir yapay zekâya karşı mücadele veriyor.

Geçen ay yayınlanan ilk fragmanın ardından yeni çıkan görüntülerde önce gelecekteki bir ütopya tasvir ediliyor: Süzülen şehirler, teknolojik mimari… Ancak bu mükemmel düzenin bir bedeli var. Başrol oyuncusu Jennifer Lopez’in canlandırdığı Atlas Shepherd isimli veri analisti, insanlığın varlığını tehdit eden bir yapay zekâ ile mücadele ediyor.

Harlan adlı bu yapay zekâ , neredeyse dünyayı yakıp yıkmış. Atlas da geçmişte YZ programlama konusunda çalıştığından, insan dışı her türlü zekâya karşı derin bir nefretle yanıp tutuşuyor. Ancak bir görev sırasında düşman bir gezegende mahsur kaldığında, kendini kurtaran “Smith” adlı bir bilgisayar programıyla yakınlaşmak zorunda kalıyor.

- Reklam -

Atlas Filminden Yeni Fragman: Jennifer Lopez Başrolde

Bu yakınlaşma başlarda pek tatlı geçmese de ilerleyen zamanlarda baş karakter ile Smith arasında bir bağ oluşuyor. İkili, insanlığın varlığını tehdit eden Harlan’ı yakalamak için birlikte bir maceraya atılıyor.

Filmde Jennifer Lopez’e Shang-Chi’den tanınan Simu Liu ile ünlü oyuncu Sterling K. Brown eşlik ediyor. Aksiyon tutkunlarının tanıdığı bir isim olan Brad Peyton’ın (Daybreak, Rampage, San Andreas) yönettiği Atlas, sürükleyici bir bilimkurgu hikâyesinin yanında insanlık ve yapay zekâ ilişkisini de irdeliyor.

Hemen aşağıdan yeni fragmanı izleyebilirsiniz:

Atlas Filminden Yeni Fragman Türkçe Altyazılı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

- Reklam -

Atlas, Jennifer Lopez’in Netflix ile son dönemdeki üçüncü büyük projesi olacak. Ünlü şarkıcı ve oyuncunun The Mother filmi ve Halftime belgeseli de geçen yıl aynı platformda yayınlanmıştı.

Sadece Jennifer Lopez ile değil, Netflix son dönemde Oscar adayı Society of the Snow gibi önemli yapımları da bünyesine katarak, kuvvetli bir 2024 kadrosu kuruyor. Hit Man, Beverly Hills Cop: Axel F, The Union gibi merakla beklenen işler de yakında platformda yerini alacak.

Jennifer Lopez'in Başrolünde Yer Aldığı Bilimkurgu Filmi "Atlas"tan Yeni Fragman

Atlas, 24 Mayıs 2024 tarihinde Netflix’teki yerini alacak.

Film için paylaşılan yeni fragmanı nasıl buldunuz? Lopez’li bilimkurgu macerasından beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, güncel fragman haberleri için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Ayşe Yılmaz

Ankara doğumlu, Antalya'da yaşıyor. Hacettepe Üniversitesi'nde İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun. Hayalleri arasında iyi bir İngilizce öğretmeni olmak veya çevirmenlik yapmak var. İngilizce dışında Almanca da bilmekte. Boş zamanlarında kitap okumayı, yürüyüş yapmayı ve arkadaşlarıyla vakit geçirmeyi sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Gök Tengri’den Gök Kubbeye Türk Sanatı - Merve Köken

“Gök Tengri’den Gök Kubbeye Türk Sanatı” Kitabı Raflarda

The Watchers Fragmanı - Dakota Fanning

Dakota Fanning’li Korku Filmi “The Watchers”tan Yeni Fragman