in , ,

Netflix’in Alman Yapımı Yeni Bilimkurgu Gerilim Dizisi “The Signal”dan İlk Fragman

The Signal fragmanı paylaşıldı. Netflix’in Alman yapımı bilimkurgu gerilim dizisi gelecek ay çıkış yapmaya hazırlanıyor.

The Signal Fragmanı: Netflix'ten Yeni Bilimkurgu Gerilim Dizisi
- Reklam -
- Reklam -

The Signal dizisinin ilk fragmanı yayınlandı. Netflix’in Das Signal adlı yeni Alman bilimkurgu gerilim dizisi izleyicilerin karşısına çıkmak için geri sayıma geçti.

Özellikle Dark, Biohackers, Perfume ve her ne kadar ilk sezonun ardından iptal edilse de adından söz ettiren 1899 gibi ünlü yapımları ile tanınan Netflix Almanya, kataloğuna yeni bir dizi daha ekliyor.

Her biri birer saat sürecek dört bölümlük yeni mini dizi, Uluslararası Uzay İstasyonu’ndan (ISS) dönen astronot Paula’nın (Peri Baumeister) gizemli hikâyesini konu alıyor. Paula’yı eve götüren uçak iz bırakmadan kaybolunca, kocası Sven (Florian David Fitz) ve kızı Charlie (Yuna Bennett), Paula’nın uzayda keşfettiği gerçeği ortaya çıkarmak için ipuçlarını takip etmeye başlıyorlar. Ancak bu süreçte öğrendikleri bilgiler hayatlarının tehlikeye girmesine neden oluyor.

- Reklam -

Netflix’in Alman Yapımı Yeni Bilimkurgu Gerilim Dizisi "The Signal"den İlk Fragman

Paula’nın uçağına ne oldu? Görevinde ne keşfetti? Bu uzaylılarla mı ilgili, yoksa politik bir entrika mı? Fragmanda diziden sadece birkaç sahne yer alsa da, ayrıntılar gizli tutuluyor ve tüm bu sorular izleyicilerle baş başa bırakılıyor.

The Signal’ın başrolünde Peri Baumeister yer alıyor. Baumeister daha önce The Last Kingdom, Sleeping Dog ve Skylines gibi yapımlarda da yer almıştı. Kendisine Oskars Kleid ve The Most Beautiful Day ile tanınan Florian David Fitz, Hard Feelings ve Dear Thomas ile tanınan Yuna Bennett eşlik ediyor. Üç ismin yanı sırada dizide yer alan diğer oyuncular ise Hadi Khanjanpour (The Covenant), Sheeba Chaddha (Mirzapur), Katharina Schüttler (Hotel Europa), Nilam Farooq (The Witnesses), Meret Becker (Babylon Berlin) ve Katharina Thalbach (Strike) şeklinde sıralanıyor.

The Signal Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

- Reklam -

The Signal, tüm bölümleri ile 7 Mart 2024’te Netflix kütüphanesindeki yerini alacak. Dizi için paylaşılan bir postere de aşağıdan göz atabilirsiniz.

The Signal Poster

Netflix, yıl içerisinde yayınlanacak bilimkurgu türü içeriğini sadece The Signal dizisiyle sınırlamıyor. Alman yapımı gerilim dizisi, önümüzdeki birkaç ay içinde Netflix’e gelen birçok bilimkurgu yapımından sadece biri. Yılın en beklenen işleri arasında yer alan Cixin Liu’nun Hugo ödüllü popüler bilimkurgu kitap serisine dayanan 3 Body Problem bulunuyor. Game of Thrones’un yaratıcıları David Benioff ve D.B. Weiss’in başında yer aldığı yeni yapım yine mart ayı içerisinde Netflix’te yayınlanacak.

The Signal’ın konusunu ve ilk fragmanını nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, dizi dünyasından daha fazla haber için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Tech Radar

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Disney Yeni Animasyon Filmleri Vizyon Tarihi

Disney, Yakın Gelecekte Vizyona Girecek Tüm Animasyon Filmlerinin Tarihini Açıkladı

Tales of the Teenage Mutant Ninja Turtles Fragmanı

“Ninja Kaplumbağalar” Dönüyor: “Tales of the Teenage Mutant Ninja Turtles” Çizgi Dizisinden İlk Fragman