in , , ,

“Ninja Kaplumbağalar” Dönüyor: “Tales of the Teenage Mutant Ninja Turtles” Çizgi Dizisinden İlk Fragman

Tales of the Teenage Mutant Ninja Turtles çizgi dizisi için ilk fragman paylaşıldı. Paramount+ yapımı, “TMNT: Mutant Mayhem”in devamı niteliğinde.

Tales of the Teenage Mutant Ninja Turtles Fragmanı
- Reklam -
- Reklam -

Tales of the Teenage Mutant Ninja Turtles için ilk tanıtım görücüye çıktı. Ninja Kaplumbağalar’ın lise yaşlarına odaklanan çizgi dizi, Nickelodeon imzasıyla Paramount Plus ekranlarında izleyicilerin karşısına çıkacak.

İlk defa 1984 yılında çizgi roman sayfalarında okurlarla buluşan Teenage Mutant Ninja Turtles yıllar içerisinde küresel bir popüler kültür ikonu hâline geldi. Filmleri, çizgi dizileri, oyunları ve oyuncaklarıyla kültür dünyasının hemen her alanında faaliyet gösteren TMNT; şimdi yeni bir döneme adım atmaya hazırlanıyor.

Tales of the Teenage Mutant Ninja Turtles Fragman - Ninja Kaplumbağalar

- Reklam -

Geçen yaz vizyona giren ve çoğunlukla olumlu yorumlar alan Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem ile aynı evrende geçecek yeni animasyon dizisi, filmin devamı niteliğinde olacak. Paramount Plus çizgi dizisi aynı zamanda filmin ana seslendirme kadrosunu da ekrana taşıyarak devamlılık sağlayacak.

Yapımda Donatello Micah Abbey, Michaelangelo Shamon Brown Jr., Leonardo Nicolas Cantu ve Raphael Brady Noon tarafından seslendirilecek. Ayrıca Ayo Edebiri de April O’Neil karakterini seslendirmek üzere rolünü yineleyecek.

Tales of the Teenage Mutant Ninja Turtles Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Tanıtımı YouTube üzerinden görüntülemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Çizgi diziden yayınlanan ilk tanıtım Donatello, Michaelangelo, Leonardo ve Raphael’in New York’ta karşılarına çıkabilecek her şeyle başa çıkabileceklerini konuştuğu bir sahneyle açılıyor. Ardından tehlikeli bir robot ordusu kadraja giriyor ve işler karışıyor.

Öte yandan Tales of the Teenage Mutant Ninja Turtles, Mutant Mayhem’in çizim tarzından farklı bir rotada ilerlese de seslendirme kadrosunu koruyarak aynı ruhu yakalamayı hedefliyor.

- Reklam -

Çizgi dizinin yürütücü yapımcıları olarak Chris Yost ve Alan Wan görev alıyor. Yost daha önce The Mandalorian ve Thor: Ragnarok’ta çalışmış, Wan ise onlarca yıldır Ninja Kaplumbağalar ile ilgili çeşitli yapımlarda görev almıştı. Ek olarak Seth Rogen da projeye yapımcı olarak geri dönenler arasında.

Tales of the Teenage Mutant Ninja Turtles Fragmanı - Paramount Plus

Animasyon dünyasının ikonik karakterlerinin son versiyonları Jeff Rowe’un yönettiği Mutant Mayhem filminde Superfly (Ice Cube) olarak bilinen tehlikeli bir suçluyu arayan çeteyi takip ediyordu.

Tales of the Teenage Mutant Ninja Turtles çizgi dizisi 2024 yılının yaz mevsiminde Paramount Plus’ta yayına başlayacak. Kanal henüz Türkiye’de hizmet vermese de platformun yakın gelecekte ülkemizde de yayına başlayabileceği tahmin ediliyor.

Tales of the Teenage Mutant Ninja Turtles hakkındaki görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takibe alabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

The Signal Fragmanı: Netflix'ten Yeni Bilimkurgu Gerilim Dizisi

Netflix’in Alman Yapımı Yeni Bilimkurgu Gerilim Dizisi “The Signal”dan İlk Fragman

Aegon Targaryen Konulu Game of Thrones Dizisi

Aegon Targaryen’i Konu Alan Yeni Bir “Game of Thrones” Dizisi Geliyor