in , ,

Jennifer Lopez’li Yeni Bilimkurgu Filmi “Atlas”tan İlk Fragman Yayınlandı

Atlas fragmanı yayınlandı. Başrolünde Jennifer Lopez’in yer aldığı Netflix bilimkurgu filmi, uzay ve zamanın sınırlarını aşan riskli bir görev içeriyor.

Atlas Fragmanı: Jennifer Lopez'li Yeni Bilimkurgu Filmi
- Reklam -
- Reklam -

Atlas fragmanı yayınlandı. Jennifer Lopez, Netflix’te yayınlanacak yeni bilimkurgu filminin başrolünde yer alıyor.

Jennifer Lopez’in The Mother sonrası Netflix’le yeni çalışması olan bilimkurgu filmi, karakteri Atlas Shepherd’ın kendisini uzay ve zamanın sınırlarını aşan yüksek riskli bir görevin içinde bulduğu yeni dünyaya bir ilk bakış sunuyor. Lopez, yapay zekâya karşı derin bir nefret duyan ve insanlığı haydut bir yapay zekânın pençelerinden kurtarmak için en derin korkularıyla yüzleşmek zorunda olduğu tehlikeli bir duruma itilen parlak bir veri analisti rolünü üstleniyor.

Brad Peyton’ın yönettiği  film için paylaşılan ilk fragman, Lopez’in karakterinin esrarengiz bir gezegene düşmesiyle izleyicileri bir kaos girdabına sürüklüyor ve tek yaşam çizgisi müttefikleriyle olan zayıf bağlantısı oluyor. Atlas Shepherd, enkazın ve affetmeyen arazinin ortasında, önündeki gizemleri çözmek için hain manzaralarda gezinmeli ve kalp durduran mekanik savaşlara katılmalıdır.

- Reklam -

Atlas Film Poster

Bu galaksiler arası macerada Lopez’e ayrıca Simu Liu ve Sterling K. Brown eşlik ediyor. Liu’nun canlandırdığı zorlu düşman, Atlas Shepherd’ı bilinmeyenin uçsuz bucaksız alanlarında dolaşırken bekleyen zorlu mücadelelerin ipuçlarını veriyor.

Yayınlanan fragmanı Türkçe altyazılı olarak hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

Atlas Fragmanı – Jennifer Lopez Başrollü Yeni Bilimkurgu Filmi Türkçe Altyazılı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Filmin senaristliğini, yönetmen Brad Peyton ile daha önce de çalışmış olan Aron Eli Colaite üstleniyor. Colaite, Netflix’in önceki işlerinden Locke & Key ile Daybreak ve yanı sıra Star Trek: Discovery, Hosgtages, Ghost Tape ve The River gibi dizilerin senaristliği ile tanınıyor. Ayrıca daha önce Disney Plus’a geleceği belirtilen, ancak sonrasında Roku’ya geçen The Spiderwick Chronicles dizisinin de senaristliğini yapıyor.

- Reklam -

Jennifer Lopez son müzikal çalışması This Is Me… Now ile beğeni toplamıştı. Ayrıca çocuk dizisi Bob the Builder’ın Porto Riko’nun canlı fonunda geçen yeni bir uyarlamasının yapımcılığını da üstlenmiş durumda.

Atlas Fragmanı: Jennifer Lopez'li Yeni Bilimkurgu Filmi Yolda

Atlas filmi 24 Mayıs 2023 tarihinde Netflix’te yayınlanacak.

Atlas isimli yeni bilimkurgu filminin fragmanını sizler nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Ethem Yekta Ulaş

21 yaşındayım ve Güzel Sanatlar Fakültesi'nde okuyorum. Çocukluğumdan beri bir şeyler üretmeyi seviyorum ve farklı alanlarda deneyim kazanmak istiyorum. Tutkum, öğrenme isteğim ve bu alanlarda kendi tarzımı oluşturma çabamla ilerlemeye devam ediyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Akuma_Blade Akuma_Blade dedi ki:

    Bana hem live action Gundam filmi oncesi isinmak, hem de halihazirda sinematik evreni olmayan Lost Planet hayranlarina ulasmak icin yapilmis gibi geldi. Konunun yapay zekanin taraf oldugu bir savasa dayandirilmasi beni sahsen uzdu. Bu tur hikayeleri Terminator’un hala canli tutulmaya calisildigi 2000lere dek sunabilirlerken yapayzekanin bu kadar hayatimizin icine girdigi su gunlerde denemek riskli geliyor bana. Bilimkurgu bir savas atmosferi bile insan drami sunmak icin idealken yapay zekanin atis yaparken iskalamasini nasil bir lore ile aciklayabilirler ki? Kaldi ki en son Shotgun Wedding’de beni izdiraplara surukleyen J Lo zerre heyecanlandirmadi.

    Ciktigi saat izleyecegim ama cekincelerim var ozetle.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

My Hero Academia 7. Sezon Çıkış Tarihi Açıklandı | Fragman

“My Hero Academia”nın 7. Sezon Çıkış Tarihi Yeni Bir Fragmanla Kesinleşti

Patty Jenkins Star Wars Evrenine Geri Döndü

Patty Jenkins, Star Wars Filmi “Rogue Squadron”ın Yönetmenliğine Geri Döndü