in ,

“Star Trek: Discovery”nin Final Sezonunda Yayın Tarihi Belli Oldu

Star Trek: Discovery 5. sezon yayın tarihi açıklandı. Paramount+ imzalı Uzay Yolu dizisi final sezonu ile geri dönüyor.

Star Trek: Discovery 5. Sezon Yayın Tarihi
- Reklam -
- Reklam -

Star Trek: Discovery 5. sezon tarihi belli oldu. Michael Burnham ve ekibi final macerası için son defa geri dönmeye hazırlanıyor.

TV yolculuğuna 1966 yılında başlayan Star Trek (Uzay Yolu), popüler kültür dünyasının en önemli bilimkurgu markaları arasında yer alıyor. Bu zamana dek birçok dizi, film, kitap, çizgi roman ve animasyona konu olan seri şimdilerde birçok farklı spin-off ile evrenini genişletmeyi sürdürüyor.

2017’de CBS’te yayına başlayan Star Trek: Discovery de o spin-off’lardan birisi. Kirk, Spock ve Atılgan’dan 10 yıl öncesini takip eden yapım 2024’ün ilkbaharında prömiyer yapmaya hazırlanıyor

- Reklam -

Star Trek: Discovery 5. Sezon Tarihi Duyuruldu

Paramount Global çatısı altında yayın yapan dijital yayın platformu Paramount+ (eski CBS All Access), Star Trek: Discovery 5. sezonun 4 Nisan 2024 tarihinde yayına başlayacağını duyurdu. Sezonun ilk iki bölümü prömiyer günü yayınlanırken kalan bölümler haftalık formatta izleyicilerin karşısına çıkacak.

Star Trek: Discovery 5. Sezon Yayın Tarihi - Paramount Plus

Yeni sezonda USS Discovery mürettebatı galaksi boyunca yolculuk yaparak muazzam bir kadim gücü arayacak ve ona sahip olmak isteyen çaresiz düşmanları geride bırakmaya çalışacak.

Paramount+ ayrıca gelecek sezon için Kaptan Michael Burnham (Sonequa Martin-Green), Saru (Doug Jones), mühendis Paul Stamets (Anthony Rapp), Doktor Hugh Culber (Wilson Cruz), Yıldız Filosu danışmanı ve Burnham’ın aşkı Cleveland “Book” Booker (David Ajala) ve Adira Tal (Blu del Barrio) dahil Discovery ekibinin geri döneceğini de açıkladı.

- Reklam -

Star Trek: Discovery 5. Sezon Poster

Yeni sezondan paylaşılan bir posterle birlikte Yıldız Filosu Akademisi’nde eğitmen olmak için geçen sezon gemiden ayrılan Asteğmen Sylvia Tilly (Mary Wiseman) de yer alıyor. Posterde ayrıca gizemli bir uzaylı diliyle çevrelenmiş bir gemi de görülüyor.

Star Trek: Discovery, CBS Studios tarafından Secret Hideout ve Roddenberry Entertainment ortaklığında geliştirildi. Alex Kurtzman, Michelle Paradise, Heather Kadin, Aaron Baiers, Olatunde Osunsanmi, Frank Siracusa, John Weber, Rod Roddenberry, Trevor Roth ve Martin-Green yönetici yapımcı olarak görev alıyor. Kurtzman ve Paradise ayrıca dizinin ortak yapımcılığını da üstleniyor.

Star Trek: Discovery 5. sezon hakkındaki beklentilerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takibe alabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Charles Darwin Kütüphanesi

Charles Darwin’in ‘Kayıp’ Kütüphanesi İlk Defa Dijital Erişime Açıldı

Denis Villeneuve Jake Gyllenhaal'lı The Son Dizisini Bıraktı

Denis Villeneuve, Jake Gyllenhaal’ın HBO Projesi “The Son” Dizisinin Yönetmenliğinden Ayrıldı