in ,

Netflix, Prens Harry ve Meghan Markle ile Uzun Yıllar Sürecek Bir Anlaşmaya İmza Attı

Prens Harry ve Meghan Markle, Netflix ile el sıkıştı. Ünlü çift, platform ile uzun yıllar sürecek bir anlaşmaya imza attı.

Netflix Prens Harry Meghan Markle
- Reklam -
- Reklam -

Prens Harry ve Meghan Markle, Netflix ile en az birkaç yıl sürecek bir anlaşma imzaladı. Sussex Dükü ve Düşesi, henüz isimlendirilmemiş prodüksiyon şirketleriyle; yayın hizmeti için belgeseller, uzun metrajlı filmler, senaryolu şovlar ve çocuk programları hazırlayacak. Çift, The New York Times aracılığıyla yaptığı açıklamada, “bilgilendiren ama aynı zamanda umut veren” içeriklere odaklanılacağını söyledi.
“Hayatlarımız birbirinden bağımsız ve bir çift olarak bu durum bize insan ruhunun cesaret, dayanıklılık ve birbiri ile olan bağlantıları hakkında oldukça anlaşılır kazanımlar verdi.”
Kraliyetten ayrılarak kendi istedikleri yolda ilerleyen ünlü çift açıklamalarına şöyle devam etti:
“Çeşitli topluluklar ve çevreleriyle yaptığımız çalışmalar aracılığıyla, dünya genelindeki insanlara ve amaçlara ışık tutmaya yönelik çalışmalarımız sayesinde, bilgi veren ama aynı zamanda umut veren içerikler yaratmaya odaklanacağız. Ebeveynliğe yeni adım atmış bireyler olarak, ilham verici aile programlaması yapmak ve bu doğrultuda doğru ve ilişkilendirilebilir bir mercekle güçlü hikâye anlatımı oluşturmak, bizim için oldukça önemli. Ted’le ve benzeri görülmemiş erişim gücüyle yaptığımız eylemin kilidini açan etkili içeriği paylaşmamıza yardımcı olacak Netflix ekibiyle çalışmaktan mutluluk duyuyoruz.”
Prens Harry ve Meghan Markle

Netflix CEO’su, Eski Kraliyet Üyelerinin Platforma Katacağı Yeniliklerden Memnun Görünüyor

Netflix yardımcı CEO’su ve İçerik Direktörü Ted Sarandos, şirketin “onlarla birlikte hikâyeler anlatmaktan heyecan duyduğunu” söyledi.
“Harry ve Meghan, özgünlükleri, iyimserlikleri ve liderlikleriyle dünyanın her yerinden milyonlarca insana ilham verdi. Yaratıcı evleri olarak Netflix’i seçtikleri için inanılmaz derecede gurur duyuyoruz ve onlarla birlikte direnç oluşturmaya ve her yerdeki izleyiciler için anlayışı artırmaya yardımcı olabilecek hikayeler anlatmaktan heyecan duyuyoruz.”
Çift, bu yılın başlarında İngiliz kraliyet ailesinin kıdemli üyeleri olarak geri adım attıklarını duyurdu. Netflix ile yaptıkları anlaşma da bu hareketlerinden sonra başladıkları ilk girişim olarak görülüyor. Haziran ayında, Harry Walker Ajansı ile konuşma etkileşimleri alanında bir anlaşma imzaladılar. Çiftin ayrıca, Archewell isimli bir hayır kurumu bulunmakta.

harry ve markle bebek

- Reklam -

Kraliyet ailesinden biriyle evlenmeden önce, Markle televizyon ve sinema sektöründe boy gösteren bir oyuncuydu. En çok, USA Network hukuk draması Suits’in 108 bölümünde ekranlarda göründüğü Rachel Zane karakteri ile biliniyordu. Diğer televizyon çalışmaları arasında Castle, CSI: Miami, CSI: NY, The League, Fringe, Without a Trace ve General Hospital’daki rolleri bulunmaktadır.

Filmleri arasında Horrible Bosses, Get Him to the Greek, Remember Me, Anti-Social, Disfunctional Friends ve Random Encounters yer alıyor. Markle, eşiyle birlikte, İngiliz kraliyet ailesinin kıdemli üyeleri olarak görevden çekildikten sonra, 3 Nisan 2020’de Disney ’da ilk kez gösterilen Elephant belgeselinde yer almışlardı.

- Reklam -

Sizce Netflix ile yaptıkları anlaşma sevilen çift için ne gibi bir değişiklik oluşturacak? Çekilecek yapımların izleneceğini düşünüyor musunuz? Görüşlerinizi bizimle Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.


* The Three-Body Problem Netflix Dizisi Oluyor: Game of Thrones Yaratıcıları Projenin Başında

Kaynak: Comic Book

Oğuzhan Karacaoğlan

Edebiyatın her türü ile haşır neşir, konsept sanat ve karakter tasarımı delisi. İngiliz Dili ve Edebiyatı öğrenimine devam eden arada bir kendi diyarlarında kaybolan en tazesinden bir yazar adayı.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Osman: Ayfer Tunç

Osman: Ayfer Tunç’tan Bir Kuşağın Çarpıcı Anatomisi

elon musk mars

Elon Musk Uyardı: “Mars’ın Kolonileştirilmesi Sırasında Ölüm Riski Yüksek”