in , , ,

“My Hero Academia”nın 7. Sezon Çıkış Tarihi Yeni Bir Fragmanla Kesinleşti

My Hero Academia 7. Sezon çıkış tarihi, yayınlanan yeni bir fragman ile kesinlik kazandı. Boku no Hero Academia, yeni bölümleri ile geliyor.

My Hero Academia 7. Sezon Çıkış Tarihi Açıklandı | Fragman
- Reklam -
- Reklam -

My Hero Academia 7. Sezon çıkış tarihi açıklandı. Tarih daha önceden ortaya çıkmasına rağmen Studio BONES, yeni bir kısa fragman ile yayın tarihi konusunda resmi açıklama yapmış oldu.

Anime meraklıları tarafından büyük bir ilgiyle takip edilen My Hero Academia’nın 7. sezonuna çok az bir süre kaldı. Şimdi de çıkış tarihini duyuran kısa bir fragman, Deku’nun “karanlık kahraman” kişiliğinden sıyrılarak UA Akademi’ye dönüşünü ve 1-A Sınıfı’nı bekleyen zorlu görevleri gösteriyor.

Kısa süre önce yayınlanan yeni görüntülerin spot ışıkları, eylemleri kahramanlar dünyasının geleceğini belirleyecek olan genç yetenek sahipleri Izuku Midoriya ve Shigaraki’nin üzerinde. Hayranlar gelecek sezona dair ipuçlarının iki karakter arasında belirleyici bir çatışmaya işaret etmesi nedeniyle heyecanla bekliyorlar.

- Reklam -

My Hero Academia 7. Sezon Çıkış Tarihi Açıklandı | Fragman

My Hero Academia 7. Sezon Çıkış Tarihi Daha Önceki Açıklamalarla Paralellik Gösteriyor

Anime uyarlamasından sorumlu Studio BONES, Deku’nun “karanlık kahraman” kişiliğinden sıyrılarak UA Akademi’ye dönüşünü sergileyerek hayranlarını diken üstünde tuttu. Ancak, Paranormal Kurtuluş Savaşı’nın ardından kahramanlar büyük bir yenilgi almışken, Shigaraki’nin All For One’ı serbest bırakması ve diğer güçlü kötü adamların ortaya çıkması Hero Society’nin geleceğini tehdit ediyor. Fragman, Deku ve Shigaraki arasındaki destansı savaşın da ipuçlarını veriyor.

Shigaraki’nin All For One’ı serbest bırakması ve çok sayıda zorlu kötü adamın salıverilmesi, Kahramanlık Akademisi’nin geleceğine karanlık bir gölge düşürüyor. Kahramanların yeniden bir araya gelmesine rağmen, güçleri dünyayı yeniden şekillendirmekle tehdit eden artan ihtimallere karşı yetersiz kalabilir gibi gözüküyor.

My Hero Academia 7. Sezon Geliyor

Fragman sadece tanıdık sahneleri yeniden sunmakla kalmıyor, aynı zamanda hayranları yeni animasyonlar ve heyecan verici sahnelerle de tanıştırıyor. Özellikle Shigaraki’nin Kuzey Amerika’nın en iyi kahramanı Star and Stripe ile karşı karşıya geldiği anın, potansiyel olarak kahramanların lehine bir dönüm noktası oluşturabileceği de hayranlarca ifade edilen konular arasında yer alıyor.

- Reklam -

My Hero Academia 7. Sezon Yeni Fragman | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Japonya’da Nippon TV kanalında 4 Mayıs 2024’te çıkış yapacak olan ve her hafta yeni bir bölümün yayınlanması planlanan My Hero Academia’nın 7. sezonu, manganın devam etmekte olan final bölümleriyle aynı hizaya geliyor. Shonen serisinde beklenen bazı savaşlar sonuca ulaşırken, Deku ve Shigaraki arasındaki güç mücadelesi devam ediyor ve hayranlar Sınıf 1-A için büyük finali merakla bekliyor.

Yaratıcı Kohei Horikoshi son bölümün ayrıntılarını gizli tutmaya devam ettiği için hayranlar şu anda neler olacağını çok daha fazla şekilde merak ediyor. Yapımdan ilk fragman geçen aralık ayında Jump Festa 2024 etkinliğinde yayınlanmıştı.

My Hero Academia 7. Sezon bölümlerinden beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Otaku Art

Ethem Yekta Ulaş

21 yaşındayım ve Güzel Sanatlar Fakültesi'nde okuyorum. Çocukluğumdan beri bir şeyler üretmeyi seviyorum ve farklı alanlarda deneyim kazanmak istiyorum. Tutkum, öğrenme isteğim ve bu alanlarda kendi tarzımı oluşturma çabamla ilerlemeye devam ediyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Eddington - Ari Aster Yeni Film

Joaquin Phoenix, Pedro Pascal, Emma Stone… Ari Aster’dan Yıldızlarla Dolu Western Filmi “Eddington” Geliyor

Atlas Fragmanı: Jennifer Lopez'li Yeni Bilimkurgu Filmi

Jennifer Lopez’li Yeni Bilimkurgu Filmi “Atlas”tan İlk Fragman Yayınlandı