in , , ,

“My Hero Academia”nın 7. Sezonundan İlk Fragman: Popüler Anime Geri Dönüyor

My Hero Academia 7. sezon fragmanı yayınlandı. Hayranların uzun süredir beklediği Kahramanlar Akademisi ekibi, yeni maceraları ile geri dönüyor.

My Hero Academia 7. Sezon Fragmanı Yayında
- Reklam -
- Reklam -

My Hero Academia 7. sezon fragmanı ve yayın tarihi, Jump Festa 2024 etkinliğinde ortaya çıktı.

Japonya’da gerçekleşen Jump Festa 2024 etkinliği kısa süre önce Kohei Horikoshi tarafından yaratılan manga serisi My Hero Academia’nın gelecek sezonuna ışık tuttu. Hayranlar etkinlik sırasında bir dizi açıklama ve ön gösterimle karşılaştı.

Seslendirme sanatçıları Daiki Yamashita, Kenta Miyake, Nobuhiko Okamoto, Ayane Sakura ve Kouki Uchiyama etkinlikte yer alarak manga sanatçısı ve anime ekibinden edindikleri ilgi çekici bilgileri paylaştılar. Ekip animenin dokuz yıllık yolculuğunu, Dedektif Naomasa Tsukauchi’nin All For One’ın ajanı olarak kökenini ve Endeavor’un 6. sezondaki alternatif kaderi gibi sahne arkası sırlarını paylaştı ve ilk konseptlerini gösterdi.

- Reklam -

Etkinliğin en önemli özelliği A.B. Lisesi Öğrencileri ile All For One liderliğindeki kötü grup arasındaki önemli bir çatışmayı ortaya çıkaran bir tanıtım videosunun yayınlanmasıydı. Görümtüler, My Hero Academia 7. sezon hikâyesine yeni bir bakış sundu.

Hemen aşağıdan yayınlanan fragmana göz atabilirsiniz:

My Hero Academia 7. Sezon Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Gelecek sezon All Might’ın himayesindeki ve Romi Park tarafından seslendirilen bir Amerikan Kahramanı olan Star and Stripe’ın önemli rolünü içeren Star and Stripe Arc ile başlıyor.

My Hero Academia 7. Sezon Ne Zaman Çıkacak?

Ülkemizde Netflix üzerinden yayınlanan animenin yeni sezonunun resmi kanallardan ne zaman geleceği ise henüz belli değil. My Hero Academia 7. Sezon 4 Mayıs 2024’te yayınlanmaya başlayacak.

- Reklam -

Japonya’daki izleyiciler animeyi Yomiuri TV ve Nippon TV’de her cumartesi saat 17:30’da yeni bölümleriyle izleyebilirler. Ayrıca 7. Sezon prömiyerinden önce, 6, 13, 20 ve 27 Nisan tarihlerinde My Hero Academia Memories başlıklı dört bölümlük bir özel bölüm yayınlanacak. Özel bölümler serinin bir özetini sunmanın yanı sıra daha önce hiç görülmemiş sahneleri tanıtarak hayranlar arasındaki beklentiyi artırmayı hedefliyor.

My Hero Academia 7. Sezon Poster

Kohei Horikoshi’nin orijinal manga serisi ilk olarak 7 Temmuz 2014 tarihinde Shueisha’nın haftalık Shonen Jump dergisinde yayımlanmaya başladı. Şubat 2023 itibariyle Jump Comics etiketi altında otuz yedi cildi yayımlanan manga hâlen devam ediyor. Animenin 6. sezonu 25 Mart 2023’te sona erdi. Şu anda yayınlanan tüm sezonlar Crunchyroll’da da izlenebilir halde yer alıyor. Son olarak geçen ağustos ayında serinin dördüncü filmi de duyurulmuştu.

Boku no Hero Academia’nın 7. sezonundan beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, anime dünyasından yeni gelişmeler için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: AnimeTV

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

İzlanda Fagradalsfjall Yanardağı Patlaması

Haftalar Süren Depremlerin Ardından İzlanda’daki Yanardağ Patladı: Binlerce Kişi Bölgeden Tahliye Edildi

İstanbul Hikâyeleri - Reşad Ekrem Koçu

Reşad Ekrem Koçu’nun Eserlerinden Derlenen İllüstrasyonlu “İstanbul Hikâyeleri” Çıktı