in , ,

19. Yüzyıl Japonya’sında Geçen Açık Dünya Rol Yapma Oyunu “Rise of the Ronin”den Oynanış Fragmanı

Rise of the Ronin oynanış fragmanı paylaşıldı. Team Ninja’nın açık dünya rol yapma oyunu 22 Mart 2024 tarihinde çıkış yapmaya hazırlanıyor.

Rise of the Ronin Oynanış Fragmanı Yayınlandı
- Reklam -
- Reklam -

Rise of the Ronin fragmanı, PlayStation’ın son State of Play etkinliği sırasında hayranlarına heyecan verici bir oynanış fragmanı sundu.

Çıkış tarihi 22 Mart 2024 olarak planlanan oyun, çalkantılı Boshin Savaşı sırasında 19. yüzyıl Japonya’sının arka planında geçen sürükleyici bir deneyim vaat ediyor.

Yapımdan yayınlanan yeni fragman, oyunun derinliklerine inerek yoğun düelloları, Yokohama’nın canlı şehir manzarasını ve ilgi çekici Souls benzeri savaş sistemini gözler önüne seriyor. Özellikle kullanıcı arayüzü, farklı beceri seviyelerindeki oyunculara uyum sağlamak için üç zorluk seçeneğiyle gelişmiş erişilebilirliğe sahip.

- Reklam -

Bununla birlikte Rise of the Ronin Türkçe arayüze ve altyazı seçeneğine de sahip olacak. Bu durum, Türkiye ofisini kapatan PlayStation’ın gelecek stratejisine dair de ipuçları saklıyor olabilir.

Rise of the Ronin Oynanış Fragmanı Yayınlandı

Oyunculara, bir kancanın stratejik kullanımından, dinamik bir savaş deneyimi için bazıları süngülerle donatılmış bir dizi ateşli silah kullanarak şiddetli savaşlara katılmaya kadar çeşitli oynanış unsurlarına bir göz atma fırsatı veriliyor. Bu unsurların birleşimi ise tarihi özgünlük ve aksiyonun benzersiz bir karışımını sağlamayı amaçlıyor.

Boshin Savaşı’nın arka planında geçen Rise of the Ronin, Japonya’nın geleceğinin kontrolü için mücadele eden üç gruba -Sabuku, Tobakku ve Obei- odaklanan bir anlatı sunuyor. Oyuncular tarafsız bir samuray paralı asker olarak bu gruplardan birine katılmalı ve seçimleriyle ulusun kaderini şekillendiriyor.

Rise of the Ronin Fragmanı

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

- Reklam -

Yapımcı ve yönetmen Fumihiko Yasuda, etkinlik sırasında oyuncu seçimlerinin gelişen anlatıdaki önemini vurguladı. Bir sahnede oyuncu düşman muhafızlara karşı Igashichi’ye yardım etmeyi seçerek karakterle bir bağ kuruyor ve ek oyun özelliklerinin kilidini açıyor. Fragman ayrıca Edo dönemi mucidi Igashichi ve devrimci samuray Ryoma Sakamoto gibi tarihi figürlerle karşılaşmaların ipuçlarını veriyor.

Dokuz yıl önce geliştirme yolculuğuna başlayan Rise of the Ronin, erişilebilirliğiyle soulslike türünde fark yaratmayı amaçlıyor ve daha şimdiden Ghost of Tsushima ile karşılaştırılıyor. Oyun üç zorluk seçeneği sunuyor ve oyuncuların bir arkadaşlarıyla zorlukların üstesinden gelmelerine olanak tanıyan bir işbirliği modu sunuyor.

Rise of The tonin Oyun

PlayStation 5’e özel bir oyun olan Rise of the Ronin, oyuncuları Japonya’nın feodal dünyasına adım atmaya davet ediyor ve yoğun savaşla iç içe geçmiş tarihi gerçekliğin tadını sunuyor. Sizler de oyunla ilgili yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Game Rant

Ethem Yekta Ulaş

21 yaşındayım ve Güzel Sanatlar Fakültesi'nde okuyorum. Çocukluğumdan beri bir şeyler üretmeyi seviyorum ve farklı alanlarda deneyim kazanmak istiyorum. Tutkum, öğrenme isteğim ve bu alanlarda kendi tarzımı oluşturma çabamla ilerlemeye devam ediyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 Oynanış Fragmanı

“Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2” Oynanış Fragmanı Yayınlandı

Tencent Dungeons and Dragons Satın Alması

Çinli Oyun Devi Tencent, “Dungeons and Dragons”ı Satın Almak İstiyor