in , ,

“Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2” Oynanış Fragmanı Yayınlandı

Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 oynanış fragmanı ve kapsamlı tanıtım ile oyun içi görüntüler gün yüzüne çıktı.

Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 Oynanış Fragmanı
- Reklam -
- Reklam -

Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 için biri oynanış olmak üzere iki fragman yayınladı. Görüntüler anlatı unsurları ve özelliklerine derinlemesine bir bakış sunuyor.

2004’ün kült klasiğinin devamı olarak Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 oyununu hayata geçirme yolculuğu zorluklarla doluydu. Başlangıçta Hardsuit Labs’in yönetiminde olan geliştirme süreci, 2021 yılında stüdyonun projeden çekilmesiyle beklenmedik bir hâl aldı. Oyunun ilerleyişine ilişkin uzun süreli sessizliğin ardından, yeni açıklanan içerik sayesinde hayranları yeni bir beklenti duygusu sardı.

Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 Oynanış Fragmanı

- Reklam -

Vampire: The Masquerade’in arkasındaki yaratıcı güç World of Darkness, hayranlarına devam oyunu için spoiler içermeyen bir oynanış fragmanı ve kapsamlı bir oynanış gösterimi sundu. Bu videolar meraklılara oyunun temel mekanikleri, diyalog dinamikleri, görsel estetiği ve daha fazlasına kapsamlı bir bakış sunuyor. Yeni geliştirici olarak The Chinese Room’un katılımı projeye yeni bir soluk getirerek umut verici bir gidişatın sinyallerini verdi.

Resmi bir çıkış tarihi açıklanmamış olsa da, son fragman ve oyun tanıtımı Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 için cesaret verici göstergeler olarak hizmet ediyor.

Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 Oynanış Fragmanı

YouTube video

(Oynanış fragmanını YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Kapsamlı oynanış tanıtımı, oyuncuları Nosferatu Willem ile bir çatışmaya giren Brujah kahramanı Phyre ile tanıştırıyor. Toreador, Malkavian ve daha fazlası dahil olmak üzere önde gelen klanları içeren video, selefinin bakış açılarından farklı olarak birinci şahıs bakış açısını sergiliyor. Vampirlerin mistik yetenekleri olan beslenme ve Disiplinler gibi benzersiz mekanikler, savaş becerileri, çapraz geçiş teknikleri ve çeşitli diyalog seçenekleri eşliğinde ön plana çıkıyor.

Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 Genişletilmiş Tanıtım Videosu

YouTube video

(Genişletilmiş oyun tanıtımını YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

- Reklam -

Oyuncular kendilerini genişletilmiş oynanışa kaptırırken, Fabien’in esrarengiz sesi Phyre’nin zihninde yankılanarak Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2’nun hikâye anlatımında önemli bir unsur olmayı vaat ediyor. Gelecekte bu konuda daha fazla açıklama bekleniyor.

Geliştirme yolculuğundaki engellere rağmen Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 nihai sürümüne doğru istikrarlı bir şekilde ilerliyor. 2021’de olası bir iptal endişeleri, son açıklamalarla hafifledi ve oyun topluluğu arasında güven ve heyecan aşıladı. Ancak çıkış tarihi açıklaması için oyuncuların bir süre daha beklemesi gerekiyor.

İlginizi çekebilir: En İyi Vampir Animeleri

Bloodlines’ın oynanış fragmanıyla ilgili yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, yeni oyun fragmanları için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Game Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

5 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for ilydious ilydious dedi ki:

    Yıllar önce bu oyun gelecek diye bilgisayar toplamıştım. Oyun gelene kadar bilgisayar eskidi, kaldırır mı ondan bile emin değilim…

  2. Avatar for _OZ _OZ dedi ki:

    Çok iyiymiş :slightly_smiling_face: peki onun yerine ne oynadınız?

  3. Avatar for ilydious ilydious dedi ki:

    İlk oyununu oynadım birkaç kere daha. Onun dışında Skyrim ve AC: Odyssey ile çok vakit geçirdim. Birkaç oyuna daha bakmıştım ama pek sarmadı. Sonra zaten iş güç falan olunca zaman bulamadım, bilgisayar da cortlamaya başladı. :joy:

  4. Avatar for _OZ _OZ dedi ki:

    Skyrim oynandıysa görevini başarmış makina.

  5. Avatar for ilydious ilydious dedi ki:

    Öyle mi dersiniz? Aslında AC’e kıyasla bayağı rahat çalıştırıyordu oyunu ama ben mod indirip durduğum için oyunu bozmuştum en sonunda. :joy:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Silent Hill 2 Remake Oynanış Fragmanı Çıktı

“Silent Hill 2 Remake” için İlk Oynanış Fragmanı Paylaşıldı

Rise of the Ronin Oynanış Fragmanı Yayınlandı

19. Yüzyıl Japonya’sında Geçen Açık Dünya Rol Yapma Oyunu “Rise of the Ronin”den Oynanış Fragmanı