in , ,

“Silent Hill 2 Remake” için İlk Oynanış Fragmanı Paylaşıldı

Silent Hill 2 Remake oynanış fragmanı yayınlandı. PlayStation’ın State of Play etkinliği aynı zamanda ücretsiz bir oyunun duyurusuna da sahne oldu.

Silent Hill 2 Remake Oynanış Fragmanı Çıktı
- Reklam -
- Reklam -

Silent Hill 2 Remake oynanış fragmanı paylaşıldı. PlayStation’ın en son State of Play etkinliğindeki yeni görüntüler ile Silent Hill’in ürkütücü kasabasına beklenen dönüş 2024 için ufukta beliriyor.

İlk defa Ekim 2022’de duyurulan ve o zamandan bu yana ne olacağını merakla hayranlar, orijinal korku klasiği oyunun kasvetli ve karamsar atmosferinden farklı olarak beklenmedik derecede yoğun bir aksiyon odağı sergileyen Remake’in oynanışına ilk kez göz atma fırsatı buldular.

Yeni yayınlanan fragman, ikonik unsurları içeren oyunun bulmacalarına kısaca değiniyor. Görüntüler çeşitli mekânların sinematik çekimlerine ve ek bulmaca sekanslarına geçmeden önce başkahraman James gizemli bir kasayla boğuşurken görülüyor. Oynanış ilerledikçe ton keskin bir dönüş yapıyor.

- Reklam -

Silent Hill 2 Remake Oynanış Fragmanı Çıktı

İzleyiciler James’in oyunun kendine özgü hantal dövüşüne katıldığına ve orijinal bölümden tanıdık apartman bölümünde grotesk iğrençliklerle yüzleştiğine tanık oluyor. Fragmanın şiddet tonu daha da artıyor ve James’in kapalı bir avluda birden fazla canavarla savaştığını gösteriyor. Bir tabanca ile silahlanan James patlayıcı karşılaşmalarla yüzleştikçe aksiyon yoğunlaşıyor ve yakalanıp etrafa savrulmaktan diğer korkunç düşmanlarla yüzleşmeye kadar değişen saldırılara katlanıyor.

Hemen aşağıdan yayınlanan oynanış fragmanını izleyebilirsiniz.

Silent Hill 2 Remake Oynanış Fragmanı

YouTube video

(Oynanış fragmanını YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

- Reklam -

Ne yazık ki görüntülerin bitiminde Silent Hill 2 Remake için çıkış tarihi duyurulmadı ve meraklı hayranları beklenen lansman hakkında karanlıkta bıraktı. PlayStation daha önce hem Silent Hill 2 Remake’i hem de yaklaşan Metal Gear Solid 3: Snake Eater yeniden yapımını bu yıl beklenen oyunların öne çıkanları arasında göstererek 2024’te piyasaya sürüleceğinin ipuçlarını vermişti. Ancak ne Konami ne de Bloober Team resmi bir doğrulama yapmadı.

Silent Hill: The Short Message Duyuruldu

Silent Hill: The Short Message Duyuruldu: Oyun Ücretsiz Olarak Çıkıyor

Beklentileri hafifletmek için Konami, State of Play etkinliği sırasında Silent Hill meraklıları için başka bir sürpriz açıkladı: uzun süredir söylentilere konu olan Silent Hill: The Short Message. Oyunun ayrıntıları bilinmese de bugün ilerleyen saatlerde ücretsiz oynanabileceği duyuruldu. Bu beklenmedik açıklama Silent Hill hayranları için memnuniyetle karşılandı ve ve Ascension’ın hayal kırıklığından sonra bir umut ışığı sundu. The Short Message’ın fragmanını da aşağıdan izleyebilirsiniz:

YouTube video

Silent Hill 2 Remake’in oynanış fragmanını nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası oyun haberi için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Game Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Hideo Kojima - Yeni Aksiyon Casusluk Oyunu

Hideo Kojima ‘Video Oyunu ile Filmler’ Arasındaki Sınırları Kaldırmak İstiyor: Yeni Aksiyon Casusluk Oyunu Yolda

Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 Oynanış Fragmanı

“Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2” Oynanış Fragmanı Yayınlandı