in

Chad Stahelski: “Ghost of Tsushima Muhtemelen En Başarılı Video Oyun Uyarlaması Olacak”

Chad Stahelski, geliştirilme aşamasında olan “Ghost of Tsushima” uyarlaması hakkında iddialı açıklamalarda bulundu.

Chad Stahelski Ghost of Tsushima Uyarlama
- Reklam -
- Reklam -

Chad Stahelski, Ghost of Tsushima adaptasyonu hakkında konuştu. Şu sıralar John Wick: Chapter 4 filminin tanıtım faaliyetlerini yürüten ünlü yönetmen gelecek projelerinden bahsetti.

Son olarak John Wick: Chapter 4’un yönetmenliğini üstlenen Chad Stahelski, bir yandan da ünlü PlayStation oyunu Ghost of Tsushima’nın film uyarlaması için hazırlıklar yapıyor. Uyarlamanın yolda olduğu haberleri 2021 yılında çıkmış, filmin tamamen Japon oyuncularla ve Japonca çekilebileceği değerlendirilmişti.

Chad Stahelski geçen bu süreçte John Wick serisinin 4. filminin prodüksiyon aşamasıyla ilgilenirken yeni yapımın vizyon tarihinin gelip çattı. The Hollywood Reporter’a konuşan yönetmen biraz nefes almak için seriye bir süre ara vereceğini belirtirken Stahelski’nin odak noktası da Ghost of Tsushima olacak.

- Reklam -

Chad Stahelski: “Ghost of Tsushima’nın Harika Bir Hikâyesi Var”

Sucker Punch Productions tarafından geliştirilen ve 2020 yılında Sony tarafından yayınlanan aksiyon ve macera oyunu Ghost of Tsushima, Feodal Japonya döneminde geçiyor ve hayatta kalmaya çalışan Jin Sakai adlı bir samurayın hikâyesini konu alıyor.

Chad Stahelski, verdiği demeçte en güncel video oyun uyarlamalarından HBO yapımı The Last of Us’ı işaret ederek bu adaptasyonun başarısının dikkat çekici olduğunu belirtti.

Chad Stahelski Ghost of Tsushima Uyarlama Film

Stahelski, yıllar içerisinde video oyunların TV ve film uyarlamalarının vasat kaldığını belirtirken The Last of Us’ın önemli bir fark yarattığını ve bu farkın oyunun yazarı Neil Druckmann’ın da projede olmasına bağlıyor.

Ünlü yönetmen Ghost of Tsushima hakkında şu ifadeleri kullanıyor:

“The Last of Us’ın gelecek video oyunu uyarlamalarına daha fazla yol göstermesini umut ediyorum. Rainbow Six ve Ghost of Tsushima üzerinde çalışıyorum. Her ikisi de sonuçlarını görmeyi gerçekten istediğim harika projeler.

- Reklam -

Ama Ghost of Tsushima… Onun harika bir hikâyesi var. Samuray karşıtı samuray filmi. Harika temalara sahip. Bu konuda çok baskı ve ilgi var. The Last of Us bunu zorluyor, evet. Video oyunundan filme uyarlama sürecindeki lanet bir şekilde ortadan kalktı.

Bu film yapılabilir. Sadece ona sevgi ve ilgi göstermelisin. Ve Ghost, muhtemelen şu an geliştirilen diğer tüm video oyunu uyarlaması filmler arasında, bence en başarılı olacak olanı.”

Chad Stahelski

John Wick: Chapter 4 filmi 24 Mart 2023 tarihinde vizyondaki yerini alacak. Ghost of Tsushima uyarlaması hakkında ise bilinenler şimdilik sınırlı.

Sizin Ghost of Tsushima uyarlaması için beklentileriniz nasıl? Yönetmenin görüşlerine katılıyor musunuz? Düşüncelerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazla sinema içeriği için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Game Spot, SyFy

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for mustafa_erol mustafa_erol dedi ki:

    Eda hanım gerçekten çok güzel bir konu hakkında araştırma yapmışsınız gamer değilim ama 93 te 5 yaşımdaydım o gün bugündür tüm konsoları ve oyunları satın aldım oyun tarihinin en iyilerinden GOW serisi başka birşey ama 90 lı yıllarda bilenler iyi bilirler ninja dizileri vardı temiz kalpli saygılı ahlaklı ninjalar ve hep adalet için savaşırlardı işte got da böyle bir oyun bence GOW ve GOT aynı seviyede GOT hikaye gerçeklik payı ve içerik olarak ;özkimlik,vatan sevgisi ve mücadelesi,büyüklere saygı, aile geleneği,değerler olarak biz Türklere benzeyen yanları yansıtıyor böyle müthiş bir oyunun filme dönüşecek yada projenin olabilinir olması eminim benim gibi bir çok film ve oyun hayranlarını sevindirdi emekleriniz için sonsuz teşkkürler

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Berlin Tanıtım Fragmanı: Yeni La Casa de Papel Dizisi

La Casa de Papel Dünyasında Geçen “Berlin” Dizisinden İlk Tanıtım Yayınlandı

Gattaca Dizi Showtime Film

Kült Bilimkurgu Filmi “Gattaca” Dizi Olmaya Hazırlanıyor