in

Epic Games, Cadılar Bayramı’nda 2 Korku ve Fantazi Oyununu Ücretsiz Yaptı

Epic Games Store’da Cadılar Bayramı haftasında iki korku ve fantazi oyunu ücretsiz oldu: Blair Witch ve Ghostbusters: The Video Game Remastered.

epic games cadılar bayramı Blair Witch Ghostbusters The Video Game Remastered
- Reklam -
- Reklam -

Epic Games, Epic Games Store adlı dijital platformunda her hafta bazı oyunları ücretsiz olarak kullanıcılara sunuyor. 29 Ekim 2020 tarihinde başlayan yeni kampanyada, Cadılar Bayramı’na yakışır iki oyun ücretsiz oldu: Blair Witch ve Ghostbusters: The Video Game Remastered.

Normal şartlar altında satış fiyatları toplamda 88 Türk lirasına denk gelen bu oyunlar, 5 Kasım günü saat 18.00’e kadar Epic Games Store üzerinden ücretsiz olarak temin edilebilecek.

Epic Games, bir yanda Cadılar Bayramı için indirimli kampanyalarını başlatmışken diğer taraftan da her hafta dağıttığı ücretsiz oyunlara yenilerini ekledi. 31 Ekim’de kutlanacak olan Halloween için bu hafta tercih edilen oyunlar ise korku ve fantazi türlerinde.

- Reklam -

Bu bir haftalık süreçte Blair Witch ve Ghostbusters: The Video Game Remastered oyunlarını kütüphanenize eklerseniz, sonrasında da ücretsiz olarak oyunları deneyimleme imkânınan faydalanabiliyorsunuz. Steam benzeri bir mantıkla yayın yapan şirket, geniş kitlelerce Fortnite adlı oyunu ile biliniyor.

Epic Games Store’da Cadılar Bayramı Haftasında Blair Witch ve Ghostbusters: The Video Game Remastered Oyunları Bedava!

blair witch epic games ücretsiz

Oyunlardan Blair Witch, Bloober Team tarafından geliştirildi. Psikolojik bir hayatta kalma ve korku oyunu olarak tanımlanan yapım 2019 yılında yayınlandı. 1999 tarihli Blair Cadısı filminin hikâyesinden de esinlenen yapım; hikâye odaklı olması ile dikkat çekiyor. Oyunun normal zamanlardaki güncel etiket fiyatı ise 49 Türk lirası. Oyunun sitemizde yer alan incelemesine buradan göz atabilirsiniz.

Ghostbusters: The Video Game ise ilk olarak 2009 yılında yayınlanmıştı. Ghostbusters film serisinden ilhamla hazırlanan yapım, hem serinin hayranları hem de eleştirmenlerden iyi notlar almıştı. Oyun, bir türlü vizyon yüzü bulamayan üçüncü Hayalet Avcıları filminin hikâyesine bir hayli yakın. Yapımın yeniden gözden geçirilen Remastered versiyonu, daha güncel ve çağdaş bir oynanış sağlıyor. Oyunun yeni versiyonu son olarak karşımıza 39 Türk lirası ile çıkmıştı.

- Reklam -

Ghostbusters The Video Game Remastered epic games ücretsiz

Bununla birlikte 5 Kasım akşamı sonrası ücretsiz olacak yeni oyun da belli oldu. 2014 yılında yayınlanan gerçek zamanlı strateji oyunu Wargame Red Dragon, 5 Kasım 2020 – 12 Kasım 2020 tarihleri arasında Epic Games Store’da ücretsiz olacak.

Peki siz Epic Games’teki ücretsiz oyunları ve Cadılar Bayramı kampanyasını takip ediyor musunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşmayı unutmayın.


* Yönetmenlerin Favori Korku Filmleri: del Toro’dan Tarantino’ya 40 Film

Kaynak: Epic Games Store

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for alper alper dedi ki:

    90 civarı bedeva oyun almışım, 10 tanesi önceden oynadıklarım diye liste dışı bırakayım. Sadece 2 oyunu oynadım. FM ve Rime.

    Epic bedava dağıtıyor ben de belki oynarım diye topluyorum. :slight_smile:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Yönetmenlerin Favori Korku Filmleri Hereditary

Yönetmenlerin Favori Korku Filmleri: del Toro’dan Tarantino’ya 40 Film

Mavi Bilet - Sophie Mackintosh

Mavi Bilet: Sophie Mackintosh, Distopya Geleneğini Genişletmeye Geliyor