in ,

John Travolta ve Nicolas Cage, “Face/Off 2” Filminde Yeniden Buluşabilir

John Travolta ve Nicolas Cage, yıllar sonra “Face/Off 2” filminde ikonik rollerini birlikte yineleyebilirler.

John Travolta ve Nicolas Cage - Face/Off 2 Filmi Kadrosu
- Reklam -
- Reklam -

John Travolta ve Nicolas Cage’in Face/Off 2 filminde birlikte rol alabileceği öne sürüldü. İddialar henüz resmi ağızlardan doğrulanmasa da bu ihtimal bilimkurgu hayranlarını heyecanlandırmış durumda.

1997 tarihli Amerikan bilimkurgu gerilim filmi Face/Off yıllar sonra devam macerasına kavuşmaya hazırlanıyor. Yönetmenliğini John Woo’nun üstlendiği yapım, 80 milyon dolarlık bütçesiyle dünya gişesinde 245 milyon dolar kazandırmış ve türünün kültleri arasında anılmaya başlanmıştı.

Türkiye’de Yüz/Yüze adıyla vizyona giren Face/Off, FBI ajanı Sean Archer’ın (John Travolta) bir terör planını engellemek için oğlunu yüz nakli ameliyatıyla öldüren suçlu Castor Troy’un (Nicolas Cage) kimliğini üstlenmesiyle birlikte yaşananları anlatıyordu.

- Reklam -

John Travolta ve Nicolas Cage - Face/Off 2 Filmi

Nicolas Cage’in yeni yapımda yer alacağı daha önce belirtilmiş olsa da John Travolta’nın filme katılımı henüz kesinleşmiş değildi. Hollywood’un perde arkasından yaptığı haberlerle ünlenen Daniel Ritchtman’ın aktardığına göre yapımcılar iki yıldızı buluşturmak üzere görüşmelere başlamış durumda.

“Face/Off 2” Filmi, John Travolta ve Nicolas Cage Buluşmasına Ev Sahipliği Yapabilir

Yeni Face/Off filminin kadrosu henüz resmi olarak açıklanmadı. Şimdiye dek bilinenler arasında Godzilla x Kong: The New Empire’ın yönetmeni Adam Wingard’ın projenin başına geçen isim olduğu yer alıyor.

Wingard daha önce yaptığı açıklamada filmin doğrudan ilk yapımla bağlantılı bir devam hikâyesi olacağını belirttiği için hayranlar karakterlerin nasıl geri döneceğini merak ediyorlardı.

Collider’a konuşan Nicolas Cage, devam filmiyle ilgili şunları söylemişti:

- Reklam -

“Bence Face/Off 2 çok fazla dönüş ve tahmin edilemezlik barındıran bir devam filmi olacak. Neredeyse Castor ve Sean’ın çocuk sahibi olması ve bu çocukların büyümesi fikrini de hesaba katarsanız, üç boyutlu bir satranç gibi olur. O zaman sadece iki kişi, John Travolta ve ben değil, dördümüz pinpon oynar ve farklı seviyelerde ilerleriz. Böylece her şey daha da karmaşık hâle gelir. Bence ortada çok fazla şeye imkân tanıyan geniş bir zemin var. Ben yalnızca tek bir  toplantıya katıldım ve o zamandan beri bir şey duymadım, o yüzden bilmiyorum.”

John Travolta ve Nicolas Cage - Face/Off 2 Filmi Kadro

Face/Off 2 filminin ön geliştirmesi, geçen yaz gerçekleşen senarist grevi nedeniyle aksamıştı. Adam Wingard mart ayında yeni bir yazarın senaryoyu bir kez daha gözden geçirdiğini ve bu bittiğinde, Wingard ve senaryo ortağı Simon Barrett’ın olası değişiklikler için senaryoyu tekrar ele alacaklarını açıklamıştı.

Dolayısıyla şimdilik yapımın ne zaman ve hangi oyuncularla çekim aşamasına geçeceği bilinmiyor.

Face/Off 2 filmi hakkındaki bu olası yeniden buluşmaya dair sizin görüşleriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: CBR

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for SpaceMarine SpaceMarine dedi ki:

    Yeni çıkan filmlerde oyuncuları değiştirip duruyorlar. İkisini bir arada görmek çok iyi olurdu.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

The Simpsons'ın 34 Yıllık Karakteri Hayatını Kaybetti

“The Simpsons” Dizisindeki 34 Yıllık Karakter Hayatını Kaybetti

Voyager 1 Uzay Aracı Yeniden Veri Aktarmaya Başladı

Voyager 1 Uzay Aracından Müjdeli Haber: Yeniden Veri Aktarmaya Başladı