in ,

Tom Cruise, Oscar Ödüllü Yönetmen Alejandro G. Iñárritu’nun Yeni Filminde Başrol Olacak

Tom Cruise’un yeni projesi belli oldu. Yıldız aktör, Oscarlı yönetmen Alejandro G. Iñárritu’nun sıradaki filminde başrolü canlandıracak.

Tom Cruise Yeni Filmi Alejandro G. Iñárritu
- Reklam -
- Reklam -

Tom Cruise, Warner Bros. anlaşması sonrası ilk projesine karar verdi. Dünyaca ünlü oyuncu yeni filminde Oscarlı yönetmen Alejandro G. Iñárritu ile beraber çalışacak.

Tom Cruise geçen ocak ayında Warner Bros. Discovery ile yeni bir film anlaşması imzalamıştı. 61 yaşındaki aktör son dönemlerdeki büyük bütçeli yapımları için Paramount Global ile beraber çalışıyordu. Hollywood’da dinamikleri değiştirebilecek bir hamle olarak yorumlanan bu adımın ardından yıldız oyuncunun yeni projesi belli oldu.

Deadline’ın haberine göre Cruise ünlü yönetmen Alejandro G. Iñárritu’nun yeni filminde rol almaya hazırlanıyor. Yeni filmin ayrıntıları henüz açıklanmamış olsa da Cruise’un WBD anlaşması kapsamında sıradaki adımı yavaş yavaş netleşiyor.

- Reklam -

Tom Cruise Yeni Film Alejandro G. Iñárritu

Cruise’un filmdeki rolü gizli tutulurken Birdman ve The Revenant ile Oscar kazanan Iñárritu’nun senaryoyu 2023 yılında tamamladığı bildirildi. Meksikalı yönetmene senarist koltuğunda Sabina Berman, Alexander Dinelaris ve Nicolas Giacobone eşlik ediyor. Dinelaris ve Giacobone ikilisi, ünlü yönetmene Birdman ile Oscar kazandırmıştı.

Bununla birlikte Iñárritu’nun Cruise ve Legendary Pictures ile birlikte filmin yapımcılığını da üstleneceği belirtiliyor. Legendary’nin detayları saklı tutulan projeye dahil olması ise sürpriz olarak değerlendirilmiyor. Çünkü şirket her ne kadar Sony Pictures ile dağıtım anlaşması imzalamış olsa da Warner Bros. ile işbirliklerine gitmeye devam ediyor.

Tom Cruise Yeni Filmi için Alejandro G. Iñárritu ile Çalışacak

Tom Cruise son dönemlerde Mission: Impossible serisi ve Top Gun: Maverick gibi devasa gişe filmleriyle izleyicilerin karşısına çıkıyor. Oyuncunun Iñárritu ile beraber ortaya nasıl bir performans koyacağı ise merak konusu.

Filmlerini genellikle İspanyolca çeken Iñárritu, yeni projesinde 2015’teki The Revenant’tan bu yana ilk defa İngilizce dilini tercih edecek.

- Reklam -

Cruise son dönemlerde bir bir aksiyon yıldızı olarak tanınsa da, kendisini Rain Man, Risky Business, Jerry Maguire ve Magnolia gibi farklı yapımlarda da bulmuştu.

Tom Cruise - Alejandro G. Iñárritu Yeni Film

Mission Impossible 8 filmi 2025’te vizyona girecek. Top Gun 3 filminde ise çalışmalar sürüyor. Dolayısıyla Iñárritu imzalı yeni yapımın ne zaman izleyicilerle buluşacağı şu an için belirsizliğini koruyor.

Siz Tom Cruise ve Alejandro G. Iñárritu ortaklığıyla geliştirilecek yeni bir film fikrine nasıl bakıyorsunuz? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Bacağında Mantar Filizlenen Kurbağa

Bilim İnsanları Endişeli: Tarihte İlk Defa Bacağında Mantar Filizlenen Canlı Bir Kurbağa Gözlemlendi

Gibi 5. Sezon Yayın Tarihi

“Gibi” 5. Sezon Yayın Tarihi Belli Oldu