in ,

“Joker 2”nin İlk Fragmanı İzlenme Sayıları ile “Barbie”yi Geride Bırakmayı Başardı

Joker: Folie à Deux filminin ilk fragmanı, 24 saatte 167 milyon kez izlenerek bir rekora imza atmayı başardı.

Joker: Folie à Deux Fragmanı Barbie'yi Geride Bıraktı
- Reklam -
- Reklam -

Warner Bros.’un yeni DC filmi Joker: Folie à Deux’nün ilk fragmanı, stüdyonun son yılların en çok konuşulan ve izlenen tanıtım videolarından birine imza attı. Joaquin Phoenix ve Lady Gaga’nın başrollerini paylaştığı devam filminin fragmanı, ilk 24 saatte 167 milyon izlenme rakamına ulaştı.

Variety’nin haberine göre Joker 2 fragmanı, sosyal medyadaki etkileşim ve izlenme oranlarıyla Barbie filmini geride bırakmayı başardı. Gaga’nın 150 milyonluk takipçi kitlesinin de etkisiyle fragman, YouTube’da bir numaraya yerleşti. Şu anda 20,6 milyondan fazla görüntülenmeye sahip video, platformda halen en çok izlenenler arasında yer alıyor.

X’te (Twitter) de birçok ülkede #JokerFolieADeux, Gaga, Harley, Harley Quinn, Joaquin Phoenix, Joker, Joker 2, Lady Gaga ve Todd Phillips başlıkları en çok trendlere girdi. Yönetmen Phillips’in de belirttiği üzere filmde müziğin önemli bir rol oynayacağı görülüyor.

- Reklam -

Joker: Folie à Deux Fragmanı Barbie'yi Geride Bıraktı

Bu rekorlar, Warner Bros. için müjdeli haberler. Çünkü 1.4 milyar dolar hasılat yapan Barbie’nin tanıtım başarısını geride bırakmak önemli bir adım. 2019’daki ilk filmin 1 milyar doları aşan gişe başarısının da üzerine çıkılması bekleniyor.

Joker: Folie à Deux Fragmanı “Barbie”yi Geçse de “Deadpool & Wolverine”in Gerisinde Kaldı

Yılın büyük yapımlarının tanıtımlarına göre de Joker 2, Planet of the Apes serisinin yeni filmi ve Pixar’ın Inside Out 2’nun fragmanlarını geride bırakmayı başardı. Ancak Deadpool & Wolverine’in rekor kıran fragman izlenme sayısının biraz gerisinde kaldı. Marvel Sinematik Evreni’nin bu yıl içerisinde çıkacak tek filmi olan Deadpool 3’ün fragmanı, ilk 24 saatte 365 milyon kez izlenmişti.

Joker: Folie à Deux filmi konusuna dair pek detay yok. Ancak filmde Arkham Akıl Hastanesinde geçen bir müzikal olacağı biliniyor. Phoenix’in Oscar kazandığı rolüne döndüğü yapımda, Gaga da Harley Quinn’i canlandıracak. Oyuncu kadrosunda ayrıca Zazie Beetz, Brendan Gleeson, Catherine Keener ve daha birçok isim yer alıyor.

- Reklam -

"Joker 2"nin İlk Fragmanı İzlenme Sayıları ile "Barbie"yi Geride Bırakmayı Başardı

İlk filmin tam 5 yıl sonra 4 Ekim 2024’te vizyona girmesi planlanan Joker: Folie à Deux, IMAX 70mm olarak da gösterilecek. Warner Bros. ve hayranları için heyecan verici bir süreç başlamış durumda.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: İşte “Joker 2” Filminden Merakla Beklenen İlk Fragman (TÜRKÇE ALTYAZILI)

Joker: Folie à Deux’nün gişe performansında Barbie’yi geride bırakma ihtimali hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce 2024’ün Barbie’si de Joker : Folie à Deux olabilir mi? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Ethem Yekta Ulaş

21 yaşındayım ve Güzel Sanatlar Fakültesi'nde okuyorum. Çocukluğumdan beri bir şeyler üretmeyi seviyorum ve farklı alanlarda deneyim kazanmak istiyorum. Tutkum, öğrenme isteğim ve bu alanlarda kendi tarzımı oluşturma çabamla ilerlemeye devam ediyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Fallout Yorumları

“Fallout” Dizisi Hakkında İlk Yorumlar Oldukça Olumlu: “The Last of Us” ile Yarışıyor

Speak No Evil Fragmanı: James McAvoy'lu Yeni Korku Filmi

James McAvoy ve Mackenzie Davis’li Korku Yeniden Çevrimi “Speak No Evil”dan İlk Fragman