in , ,

James McAvoy ve Mackenzie Davis’li Korku Yeniden Çevrimi “Speak No Evil”dan İlk Fragman

Speak No Evil filminden ilk fragman yayınlandı. Blumhouse’un yeni korku geriliminin başrollerinde James McAvoy ve Mackenzie Davis’in yer alıyor.

Speak No Evil Fragmanı: James McAvoy'lu Yeni Korku Filmi
- Reklam -
- Reklam -

Speak No Evil fragmanı yayınlandı. Başrollerinde James McAvoy ve Mackenzie Davis’in yer aldığı yapım, 2022 Danimarka yapımı korku filminin yeniden çevrimi olarak geliyor.

Blumhouse, 2022 Sundance Film Festivali’nde büyük övgü toplayan Danimarka korku filmi Speak No Evil’ın İngilizce uyarlamasının ilk fragmanını yayınladı. Filmde James McAvoy ve Mackenzie Davis’in canlandırdığı bir aile, yeni tanıştıkları bir başka aileyle yakınlaşıp onları köy evine davet ediyor. Ancak ilk başta sıcak ve samimi görünen ev sahiplerinin niyetleri zamanla şüpheli bir hâl alıyor. Misafir aile, kendilerini hiç beklemedikleri bir kabusun içinde buluyor.

Speak No Evil Fragman

- Reklam -

Christian Tafdrup’un yönettiği orijinal yapım, rahatsız edici ve suçlayıcı hikâyesiyle eleştirmenlerden tam not almayı başarmıştı. Blumhouse’un uyarlama filminde de benzer bir yol izleneceği görülüyor.

Orijinal filmin yazarları Tafdrup kardeşlerin rolünü bu kez James Watkins üstleniyor. Eden Lake ve Black Mirror’ın “Shut Up and Dance” bölümünün yönetmeni olarak tanınan Watkins’in elinde güçlü bir kadrosu var: McAvoy ve Davis’e Scoot McNairy, Alix West Lefler, Motaz Malhees, Aisling Franciosi ve Kris Hitchen eşlik ediyor.

Speak No Evil Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Speak No Evil, James McAvoy’un korku sinemasına dönüşü anlamına geliyor. Split ve Glass serisinde çoklu kişilik bozukluğu teşhisi konulmuş Kevin Crumb karakterini canlandıran İskoçyalı oyuncu, 2019’da It: Chapter 2’da Bill Denbrough rolüyle korku türündeki başarısını taçlandırmıştı. Mackenzie Davis ise Black Mirror’ın üçüncü sezonunun dördüncü bölümü olan “San Junipero” ile akıllara kazınmıştı.

- Reklam -

Speak No Evil James McAvoy

Blumhouse’un bu yeni “cehennem tatili” korku filmi, 13 Eylül 2024’te vizyona girecek.

Film için yayınlanan ilk fragmanı sizler nasıl buldunuz? 2022 yapımı orijinal filmi izlemiş miydiniz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, yeni fragman haberleri için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Ayşe Yılmaz

Ankara doğumlu, Antalya'da yaşıyor. Hacettepe Üniversitesi'nde İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun. Hayalleri arasında iyi bir İngilizce öğretmeni olmak veya çevirmenlik yapmak var. İngilizce dışında Almanca da bilmekte. Boş zamanlarında kitap okumayı, yürüyüş yapmayı ve arkadaşlarıyla vakit geçirmeyi sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Joker: Folie à Deux Fragmanı Barbie'yi Geride Bıraktı

“Joker 2”nin İlk Fragmanı İzlenme Sayıları ile “Barbie”yi Geride Bırakmayı Başardı

Güneş Sistemi'ni Nasıl Bir Son Beklediği Belli Oldu

Yeni Bir Çalışma Güneş Sistemi’nin Nasıl Sona Ereceğini Gözler Önüne Seriyor