in , ,

Leonardo DiCaprio, Martin Scorsese’nin Yeni Filminde Frank Sinatra’yı Canlandıracak

Leonardo DiCaprio, usta yönetmen Martin Scorsese’nin yeni biyografik drama filminde efsanevi şarkıcı ve aktör Frank Sinatra’yı canlandırmaya hazırlanıyor.

Leonardo DiCaprio, Frank Sinatra'yı Canlandıracak
- Reklam -
- Reklam -

Leonardo DiCaprio, usta yönetmen Martin Scorsese’nin yeni biyografik drama filminde Frank Sinatra’ya hayat verecek. Jennifer Lawrence da Sinatra’nın ikinci eşi Ava Gardner rolüyle kadroda yer alacak.

Variety dergisinin haberine göre, proje şu anda büyük stüdyoların ilgisini çekiyor. Sony ve Apple’ın öne çıkan adaylar olduğu belirtiliyor. Ancak Sinatra’nın kızı Tina Sinatra’dan onay alınması gerekiyor. Çünkü babası Frank Sinatra’nın telif haklarını o kontrol ediyor.

Leonardo DiCaprio ve Martin Scorsese için bu film yedinci ortak proje olacak. İkili daha önce Gangs of New York, Aviator, The Departed, Shutter Island, The Wolf of Wall Street ve geçen yıl vizyona giren Killers of the Flower Moon filmlerinde birlikte çalışmışlardı.

- Reklam -

Scorsese, Sinatra biyografisinin çekimlerine önümüzdeki dönemde başlamayı planlıyor. Öncelikle bu yılın sonlarına doğru çekeceği Hz. İsa’nın hayatını konu alan yarı belgesel türündeki Life of Jesus filmini tamamlayacak. Andrew Garfield ve Miles Teller’ın da İsa rolü için gündemde olduğu belirtiliyor.

Leonardo DiCaprio, Martin Scorsese ve Jennifer Lawrence
Leonardo DiCaprio, Martin Scorsese ve Jennifer Lawrence

Leonardo DiCaprio’lu Frank Sinatra Filmi Ne Zaman Çıkacak?

Oscar ödüllü oyuncu şu sıralar Paul Thomas Anderson’ın yeni filmi için kamera karşısına geçiyor. Başarılı oyuncunun önümüzdeki dönemdeki projelerinden biri de Scorsese’nin Sinatra filmi olacak. Ayrıca geçen yılın ekim ayında yine Scorsese ile Apple TV+’ta yayınlanması beklenen ve David Grann’ın The Wager romanından uyarlanacak yeni bir film üzerinde çalıştıkları da duyurulmuştu.

Frank Sinatra’nın müzik ve sinema kariyeri oldukça renkli ve ilgi çekiciydi. Özellikle Ava Gardner ile yaşadığı büyük aşk her zaman gündemde kalmıştı. Scorsese’nin usta oyuncu kadrosuyla bu tutkulu hikâyeyi nasıl beyaz perdeye taşıyacağı merak konusu.

- Reklam -

Frank Sinatra ve Leonardo DiCaprio

Şu anda ayrıntıları netlik kazanmayan projenin DiCaprio ve Jennifer Lawrence’ın yanı sıra başka yıldız isimlerin de kadrosuna katılması bekleniyor. Ancak şu an için vizyon tarihi olmak üzere birçok detay belirsizliğini koruyor.

Leonardo DiCaprio’dan nasıl bir Frank Sinatra performansı bekliyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Ayşe Yılmaz

Ankara doğumlu, Antalya'da yaşıyor. Hacettepe Üniversitesi'nde İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun. Hayalleri arasında iyi bir İngilizce öğretmeni olmak veya çevirmenlik yapmak var. İngilizce dışında Almanca da bilmekte. Boş zamanlarında kitap okumayı, yürüyüş yapmayı ve arkadaşlarıyla vakit geçirmeyi sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

"Sihirbazlar Çetesi 3" Kadrosu Şekilleniyor

“Sihirbazlar Çetesi 3”ün Kadrosu Şekilleniyor: İşte Yeni “Now You See Me” Oyuncuları

70. Sait Faik Hikâye Armağanı Kısa Listesi

70. Sait Faik Hikâye Armağanı’nda Kısa Liste Duyuruldu