in , ,

“Toy Story 5” Filminde Vizyon Tarihi Belli Oldu

“Toy Story 5” filmi için vizyon tarihi açıklandı. Disney ve Pixar imzalı “Oyuncak Hikâyesi” serisi yeni macerası ile geri dönüyor.

Toy Story 5 Vizyon Tarihi Oyuncak Hikayesi
- Reklam -
- Reklam -

Toy Story 5 filmi ile Oyuncak Hikâyesi destanı devam ediyor. Disney, yeni maceranın vizyon tarihini açıklayarak serinin hayranlarını mutlu etti.

Şubat 2023’te duyurulan Toy Story 5 filmi için bir süredir devam eden belirsiz bekleyiş sona erdi. Walt Disney Pictures ve Pixar Animation, izleyicileri oyuncakların büyülü dünyasına geri götürmeye hazırlanıyor. Stüdyo, Oyuncak Hikâyesi serisinin uzun zamandır beklenen yeni macerası Toy Story 5 filminin 19 Haziran 2026 tarihinde vizyona gireceğini duyurdu.

Disney CEO’su Bob Iger, yeni Oyuncak Hikâyesi filminin vizyon tarihini olabilecek en kârlı döneme yerleştirmek için özel bir çaba sarf ediyor. Stüdyo, son dönemlerde düşüşe geçen gişe hasılatı payını artırmak için dikkatli bir strateji izliyor. Hayranlar serinin dördüncü filmini 2019 yazında izleme fırsatı bulmuştu. Geçen şubatta duyurulan beşinci filme dair ise Tim Allen tarafından seslendirilen Buzz Lightyear’ın hikâyesinin devam edeceği dışında bir bilgi paylaşılmamıştı.

- Reklam -

Oyuncak Hikayesi 5 Vizyon Tarihi

Öte yandan Woody karakterini seslendiren Tom Hanks’in de projeye dönmesi beklense de henüz bu konu açıklığa kavuşmuş değil.

“Toy Story 5” Disney ve Pixar’ın En Kârlı Markaları Arasında

Oyuncak Hikâyesi bugüne dek gişede toplam dört ana film ve 2022’de yayınlanan Lightyear ile birlikte 3.03 milyar dolar hasılat elde etti. Serinin en yüksek gişe gelirine ise 2019’da vizyona giren dördüncü film oldu. Yapım dünya çapında 1 milyar dolar hasılat elde etti.

Dördüncü film seriye bilinen bazı eski karakterlerin yanı sıra Forky (Tony Hale), Ducky (Keegan Michael-Key), Bunny (Jordan Peele), Bonnie (Madeleine McGraw) ve Duke Caboom (Keanu Reeves) gibi yeni karakterler de dahil etti.

Dördüncü film Woody’nin Bo Peep (Annie Potts) ve karnavaldaki yeni oyuncaklarla yeni hayatına başlamasıyla sona ermişti. Yeni macerada hikâyenin nasıl devam edeceği ise şimdilik bilinmiyor.

- Reklam -

Toy Story 5 Vizyon Tarihi

Hikâyesine 1995 yılında başlayan Oyuncak Hikâyesi, çizgi romandan kısa filme, animasyon dizisinden TV yapımlarına ve video oyunlarına dek Disney ve Pixar ortalığının en ses getiren markaları arasında yer alıyor.

Bununla birlikte Oyuncak Hikâyesi 5, Disney’in 2026’ya sakladığı tek büyük marka değil. Lucasfilm imzalı Star Wars spin-off’u The Mandalorian & Grogu ile Dwayne Johnson’lı live-action Moana uyarlaması stüdyonun 2026’da vizyona girecek bazı büyük projeleri arasında yer alıyor.

Toy Story 5 filmi 19 Haziran 2026 tarihinde vizyona girecek.

Toy Story 5 filmi hakkındaki beklentilerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takibe alabilirsiniz.

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Gökkuşağı Hâlesi Güneş Sistemi Dışında İlk Kez Görüldü

Güneş Sistemi Dışında İlk Defa Bir Gezegende ‘Gökkuşağı Hâlesi’ Tespit Edildi

Dünyanın En Eski Hayvan Figürü Sanatı Vatoz Heykeli

Dünyanın En Eski Hayvan Figürü Bulunmuş Olabilir: Güney Afrika’da 130.000 Yıllık Vatoz Heykeli Ortaya Çıkarıldı