in ,

“The Mandalorian & Grogu” Filminin Resmi Vizyon Tarihi Açıklandı

The Mandalorian & Grogu vizyon tarihi belli oldu. Macerasına dizi olarak başlayan Star Wars yapımı beyaz perdeye geliyor.

The Mandalorian & Grogu Vizyon Tarihi Belli Oldu
- Reklam -
- Reklam -

The Mandalorian & Grogu filminin resmi vizyon tarihi belli oldu. Disney ve Lucasfilm, merakla beklenen Star Wars filminin gösterime gireceği günü açıkladı.

İlk defa Disney+’ın kuruluşuyla birlikte Kasım 2019’da maceralarına başlayan ve Yıldız Savaşları’nın ilk live-action dizisi olma özelliğini taşıyan The Mandalorian, Jedi’ın Dönüşü filminden beş yıl sonrasında geçiyordu. Dizi, Yeni Cumhuriyet’in ulaşamadığı yerlerde yalnız bir ödül avcısı olan Mandalorian’ın hikâyesini konu edindi. Baby Yoda ve diğer yol arkadaşlarıyla birlikte çıktığı yolculuk izleyiciler tarafından çokça beğenildi.

Bu başarı iki devam sezonunun da gelmesine yol açtı. Ancak şimdi ekip, bu sezonları bir sinema filmi ile beyaz perdeye taşımaya hazırlanıyor. İlk olarak Ağustos 2023’te söylenti olarak ortaya çıkan haber, Ocak 2024’te resmi olarak duyurulmuştu.

- Reklam -

Filmin çekimleri henüz başlamamış olsa da, sürpriz bir vizyon tarihi paylaşılması hayranlar arasında heyecan yarattı. The Mandalorian’ın yaratıcısı Jon Favreau’nun yönetmen koltuğuna oturacağı ve Dave Filoni ile senaryoyu kaleme alacağı projede, Pedro Pascal ve Brendan Wayne başrolleri paylaşacak.

The Mandalorian & Grogu Vizyon Tarihi Belli Oldu

Pascal ve Wayne, The Mandalorian dizisinde Din Djarin karakterini canlandırmıştı. Pascal genel olarak sesiyle karaktere hayat vermiş, kostümü giyen ise Wayne olmuştu. Filmin kadrosunda hangi isimlerin yer alacağı henüz netlik kazanmadı. Hatta Pedro Pascal’ın filmde yer almayacağı gibi spekülasyonlar da konuşuluyordu. Ancak bu soru Brendan Wayne’a sorulduğunda verdiği cevap şu oldu:

“Hadi ama. Elbette. Herkes bu konuda çok meşgul. Sadece filme odaklansak nasıl olur? Bu çok saçma. Pascal meşgul mü? Bir sürü projesi var mı? Tabii ki var. Onun programına göre mi çalışacaklar? Evet. Rosario’dan [Ahsoka’nın Dawson’ı] farklı değil.”

The Mandalorian & Grogu Ne Zaman Vizyona Girecek?

The Mandalorian & Grogu’nun konusuna dair detaylar ise şimdilik gizli tutuluyor. Ancak Star Wars evreninin bir parçası olan filmin, tıpkı dizide olduğu Din Djarin ve Grogu’nun serüvenlerine odaklanması bekleniyor. Lucasfilm’in başkanı Kathleen Kennedy’nin yapımcılığını üstleneceği proje, Star Wars hayranlarını duyurulduğu günden bu yana heyecanlandırmayı başarmış durumda.

- Reklam -

The Mandalorian dizisinin sevilen karakterleri Din Djarin ve Grogu’nun maceralarını beyaz perdeye taşıyacak olan yapım, 22 Mayıs 2026’da vizyona girecek.

The Mandalorian & Grogu Vizyon Tarihi

The Mandalorian & Grogu, Disney’in önümüzdeki dönemde vizyona sokacağı yapımlardan sadece biri. Şirket aynı zamanda Toy Story 5’ın vizyon tarihini 19 Haziran 2026 duyurduolarak. Moana’nın live-action uyarlamasının ise 10 Temmuz 2026’ya ertelenmesiyle The Mandalorian & Grogu, Oyuncak Hikâyesi 5’ten hemen önce sinemalarda olacak.

The Mandalorian & Grogu filminden beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, yeni dizi haberleri için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: CBR

Ethem Yekta Ulaş

21 yaşındayım ve Güzel Sanatlar Fakültesi'nde okuyorum. Çocukluğumdan beri bir şeyler üretmeyi seviyorum ve farklı alanlarda deneyim kazanmak istiyorum. Tutkum, öğrenme isteğim ve bu alanlarda kendi tarzımı oluşturma çabamla ilerlemeye devam ediyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Kimi ni Todoke 3. Sezonu ile Geri Dönüyor (Fragman)

“Kimi ni Todoke” Animesi Yıllar Sonra 3. Sezonu ile Geri Dönüyor: İşte İlk Fragman

Roma Dönemi Süvari Miğferinin İki Eşsiz Kopyası Üretildi

2.000 Yıllık Roma Dönemi Süvari Miğferinin Farklı Yöntemlerle İki Eşsiz Kopyası Üretildi