in ,

Yeni “Avengers” Filmi “Kang Dynasty” Yönetmensiz Kaldı: Marvel’ın Gelecek Fazında Sıkıntılar Bitmiyor

Avengers: Kang Dynasty filmi yönetmenini kaybetti. Destin Daniel Cretton yapımdan ayrılsa da sanatçının diğer Marvel projelerinde yer almayı sürdüreceği belirtiliyor.

Avengers: Kang Dynasty Filmi Yönetmen - Destin Daniel Cretton
- Reklam -
- Reklam -

Avengers: Kang Dynasty filminde yönetmen koltuğu boşta kaldı. Destin Daniel Cretton’ın yapımdan ayrılmasıyla Marvel Sinematik Evreni’nin sıradaki fazı ciddi bir belirsizlikle karşı karşıya.

Marvel Sinematik Evreni zor günlerden geçiyor. Yeni fazın büyük kötüsü Kang the Conqueror’ı canlandıran Jonathan Majors saldırı ve taciz iddialarıyla hukuksal bir sürece girmişti. Marvel’ın bu gelişmeler üzerine alternatif çıkış yolları aradığı ve altıncı fazın kötüsü için Doktor Doom’u odağına alacağı ortaya atılmıştı. Bununla birlikte Avengers: Secret Wars öncesinde vizyona girmesi beklenen Avengers: Kang Dynasty yapımının durumu da merakla bekleniyordu.

Alternatif zaman çizgilerinin büyük kötüsü Kang için kötü haber filmin yönetmeninden gelebilir. Shang-Chi and the Legeng of the Ten Rings filminin yakaladığı başarı sonrasında Marvel ve Onyx Collective ile anlaşma imzalayan Destin Daniel Cretton’ın projeden çekildiği öğrenildi. Ancak bu, Cretton ile Marvel işbirliğinin sonu olmayacak ve yönetmen Marvel dünyasında farklı projelerde çalışmaya devam edecek.

- Reklam -

Avengers Kang Dynasty Filmi Yönetmeni - Destin Daniel Cretton

Cretton halihazırda Andrew Guest ile birlikte Wonder Man dizisinin ortak yapımcısı ve yönetmeni olarak görev alıyor. Marvel Studios ve Disney+ ortaklığında çekilen yapımın ilk iki bölümünün yönetmeliğini de Cretton yapmıştı. Hollywood grevleri nedeniyle sekteye uğrayan dizinin çekimleri yakın zamanda yeniden başlayacak.

“Avengers: Kang Dynasty” Filmi Hakkında Belirsizlik Büyüyor

Yönetmenin Marvel bünyesinde çalıştığı bir diğer yapım ise Shang-Chi efsanesinin devam yapımı. Pandemi döneminde en iyi çıkış yapan süper kahraman filmine imza atan ve dünya çapında 423 milyon dolarlık gişe hasılatı getiren Cretton, sevilen kahramanın ikinci filmi ile bu başarıyı devam ettirmek istiyor.

Destin Daniel Cretton’ın takviminde bulunan diğer yapımlar arasında ise Disney+ için hazırladığı American Born Chinese dizisi var. Yapımcılığının yanı sıra dizinin ilk iki bölümünün yönetmenliğini yapan Cretton eleştirmenlerden olumlu yorumlar almıştı.

- Reklam -

Avengers: Kang Dynasty Filmi

Avengers: Kang Dynasty filmi için Marvel tarafından henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Merakla beklenen yapımın vizyon takvimi grevlerden etkilenmiş ve film 1 Mayıs 2026 tarihine ertelenmişti. Yeni fazdaki baş kötü krizi ve Kang Dynasty’deki yönetmen belirsizliği, filmin bir kez daha ertelenmesine neden olabilir.

Siz bu ayrılık ve Avengers: Kang Dynasty’nin geleceği hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir ve daha fazlası için bizi Google Haberler’den takip edebilirsiniz.

Kaynak: Deadline

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

İzlanda'da Fagradalsfjall Yanardağı Patlamak Üzere

İzlanda Birbiri Ardına Depremlerle Sarsılıyor: Fagradalsfjall Yanardağı Patlamak Üzere

Çin Kelle Avı Mezarı Bulundu

Çin’de 4.100 Yıl Önce Yaşanan Bir ‘Kelle Avı’ Katliamı Ortaya Çıkartıldı