in , , ,

Marvel’ın İkonik Çizgi Filmi Geri Dönüyor: İşte “X-Men ’97″den İlk Fragman

X-Men ’97 fragmanı yayınlandı. Marvel’ın 90’lı yıllarda çıkan ve ikoniklemiş çizgi filmi, yeni bölümleriyle Disney+’a geliyor.

X-Men '97 Fragmanı Yayında: Marvel Çizgi Filmi Dönüyor
- Reklam -
- Reklam -

X-Men ’97 fragmanı paylaşıldı. Marvel Studios, önümüzdeki ay Disney+’ta yayınlanacak çizgi filmin ilk görüntülerini paylaştı. 90’ların klasik yapımı X-Men: The Animated Series, 1997’de kaldığı yerden devam edecek.

90’lı yıllara nostaljik bir selam niteliğindeki yeni X-Men ’97, ilk maceranın özünü yakalamayı vaat ediyor. 1992 yılında başlayan ve toplamda 76 bölümle 5 sezon süren yapım, 1997 yılında final yapmıştı. Yeni dizinin sinopsisi, belirsiz bir gelecek karşısında kendilerine karşı kin ve korku besleyen bir dünyada yollarını bulmak zorunda olan mutantlar için yeni ve zorlu bir hikâyeye işaret ediyor.

X-Men ’97’nin seslendirme kadrosunda Cyclops rolünde Ray Chase, Jean Grey rolünde Jennifer Hale, Storm rolünde Alison Sealy-Smith, Wolverine rolünde Cal Dodd ve karakterlere hayat veren diğer birçok yetenekli oyuncu yer alıyor. Baş yazar Beau DeMayo, Jake Castorena, Chase Conley ve Emi Yonemura’nın da aralarında bulunduğu bir yönetmen ekibine liderlik ederek hayranlar için heyecan verici bir görsel ve anlatısal deneyim vaat ediyor. Yaklaşık iki yıl önceki ilk duyuruda açıklandığı üzere seslendirme kadrosu aynı şekilde korunuyor.

- Reklam -

X-Men '97 Fragmanı Yayında: Marvel Çizgi Filmi Dönüyor

Çıkışına bir aylık bir zaman dilimi kalan çizgi filmin ilk fragmanı, Profesör X’in ölümünden sonrasına ve mutantların liderleri olmadan ilerleme mücadelesine işaret ederek seriye dair ipuçları veriyor. X-Men ’97 Marvel Sinematik Evreni’nin bir parçası olmayacak ancak Marvel kanonu içinde yeni boyutları keşfederek kendi yolunu çizmesi bekleniyor.

Yayınlanan ilk fragmanı hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

X-Men ’97 Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Fragmanda ortaya çıkan önemli bir gelişme, Magneto’nun Profesör Xavier’ın vasiyetinin mirasçısı olarak beklenmedik rolü ve mutant dünyasındaki karmaşık dinamiklere zemin hazırlaması. Ayrıca dizi, Jean Grey’in hamileliğine ilk bakışı sunarak Scott Summers ve Jean Grey’in hayatlarında yeni bir bölüm açıyor.

- Reklam -

Toplamda 10 bölümden oluşacağı onaylanan dizi, nostalji ve yeni hikâye anlatımının bir karışımını izleyiciye sunmayı amaçlıyor. Animasyon tarzı orijinal seriye saygı duruşunda bulunurken modern unsurları da içeriyor. Yapım ilk bölümüyle 20 Mart 2024 tarihinde Disney Plus kütüphanesindeki yerini alacak. 2. sezonun daha en başından onay aldığını da hatırlatalım.

Son olarak paylaşılan yeni postere de aşağıdan göz atabilirsiniz:

X-Men '97 Poster

X-Men ’97 çizgi dizisinin ilk fragmanını sizler nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.


Daha fazla çizgi film ve anime haberi için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Bennu Asteroidi - Okyanus Gezegeni

Bennu Asteroidinden Alınan Örnekler İnceleniyor: Kökeni Okyanusla Kaplı Kayıp Bir Gezegen Olabilir

Sora - Yapay Zeka - OpenAl

ChatGPT’nin Yaratıcısı OpenAI, Metni Videoya Dönüştüren Yapay Zekâ Aracı Sora’yı Tanıttı