in , ,

Marvel’ın Yeni Başlayan Animasyon Dizisi “X-Men ’97” 3. Sezon Onayını Aldı

X-Men ’97 3. Sezon onayını erkenden almayı başardı. Marvel Studios’un üst düzey yetkilisi animasyon dizisinin geleceğiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

X-Men '97 3. Sezon Onayını Aldı
- Reklam -
- Reklam -

X-Men ’97 3. Sezon onayı aldı. Marvel Studios’un yeni animasyon dizisi maceralarına en az iki sezon daha devam etmeye hazırlanıyor. Stüdyonun üst düzey yetkililerinden Brad Winderbaum, yapımla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Kısa bir süre önce macerasına başlayan X-Men ’97, özellikle X-Men: The Animated Series’in hayranlarından büyük beğeni topladı. Yapım 90’ların karakteristik tonu ve animasyon stilini yansıtırken, kendine özgü tarzıyla da izleyicileri cezbetmeyi başardı. Animasyon dizisi şu anda eleştiri ve inceleme toplama sitesi Rotten Tomatoes’da %98’lik bir eleştirmen puanına ve %92’lik bir izleyici puanına sahip.

ComicBook.com’a konuşan Brad Winderbaum, X-Men ’97’nin şimdiden 3. sezonunun hazırlıklarına başladıklarını belirtti. Ayrıca 2. sezon çalışmalarının da planlandığı şekilde ilerlediğini vurgulayan Winderbaum, dizinin en az iki sezon daha devam edeceğinin müjdesini verdi.

- Reklam -

X-Men '97 3. Sezon Onayı Aldı

Bu haberle birlikte X-Men ’97, Marvel’ın What If…? dizisinden sonra üç sezon onayı alan ikinci animasyon projesi oldu. Winderbaum, X-Men ’97’nin orijinal 90’lar serisinin ruhuna sadık kalacağını ve çizgi romanlarda yer alan hikâyelerden besleneceğini kaydetti.

“Tıpkı orijinal serinin Chris Claremont’un çalışmalarından beslendiği gibi, biz de 70’lerin sonu ile 90’ların başına kadar olan dönemi ele alacağız. Claremont’un işlediği konuların dışına biraz çıkıp Grant Morrison’ın hikâyelerine doğru ilerleyebiliriz. Ama kesinlikle özüne sadık kalacağız.”

X-Men ’97 3. Sezon Onayı Sonrası Açıklamalar: “90’lar Dönemiyle Sınırlı Kalmak Özgürlük Sağlıyor”

Chris Claremont ve Grant Morrison, sırasıyla Uncanny X-Men ve New X-Men serileri için övgüyle karşılanan hikâyeler yazmış ünlü çizgi roman yazarları. Winderbaum, dizide işlenecek konuların doğrudan çizgi romanlardan uyarlandığını doğruladı.

“Aslında 90’lar dönemiyle sınırlı kalmak bize özgürlük sağladı. Bu sayede Marvel Sinematik Evreni’ne bağlı kalmak zorunda olmadığımız için özgürce ilerleyebilir, What If…? dizisinde yapamayacağımız şeyleri yapabiliriz.”

X-Men '97 3. Sezon Onayı Aldı

- Reklam -

Winderbaum, Marvel’s What If…? için de bölüm yazarlığı yapmış, ardından animasyon ve dizi yapımlarından sorumlu başa geçmişti. Bu dizinin de çizgi roman ruhuna sadık kaldığını savunan Winderbaum, yakın zamanda X-Men karakterleri gibi süper kahramanları da içerecek Marvel Zombies’in dizi uyarlamasının da Disney+ için onaylandığını belirtti.

Toplamda 10 bölümden oluşacak X-Men ’97’nin ilk sezonunun yayınlanan bölümleri şu anda Disney+’ta izlenebiliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Marvel, “X-Men ’97” Yaratıcısını Prömiyere Bir Hafta Kala Kovdu

X-Men ’97 3. Sezon onayı ve dizinin ilk bölümlerine ait yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.


Daha fazlası için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: CBR

Ayşe Yılmaz

Ankara doğumlu, Antalya'da yaşıyor. Hacettepe Üniversitesi'nde İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun. Hayalleri arasında iyi bir İngilizce öğretmeni olmak veya çevirmenlik yapmak var. İngilizce dışında Almanca da bilmekte. Boş zamanlarında kitap okumayı, yürüyüş yapmayı ve arkadaşlarıyla vakit geçirmeyi sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

My Hero Academia 7. Sezondan Uzun Fragman

Popüler Anime Dizisi “My Hero Academia”nın 7. Sezonundan Son Fragman

Yeni The Matrix Oyunu

Yeni “The Matrix” Oyunu Yolda Olabilir