in , , ,

Popüler Anime Dizisi “My Hero Academia”nın 7. Sezonundan Son Fragman

My Hero Academia 7. sezondan son fragman yayınlandı. Popüler anime dizisi Boku no Hero Academia, maceralarına devam ediyor.

My Hero Academia 7. Sezondan Uzun Fragman
- Reklam -
- Reklam -

My Hero Academia 7. Sezon için son fragman paylaşıldı. Kahramanlık Akademisi öğrencileri, zorlu bir mücadele için ekranlara geri dönüyor.

Boku no Hero Academia animesinin 7. sezon hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor. Çizgi dizinin sosyal medya hesabından paylaşılan yeni fragman, “Son Savaş”ta yaşanacak çarpıcı olayları önceden izleyicilere sunuyor.

Kohei Horikoshi’nin çizgi romanından uyarlanan My Hero Academia, son on yılın en popüler shonen yapımlarından biri oldu. 2016’dan bu yana 6 sezon ve 138 bölüm boyunca Izuku “Deku” Midoriya’nın kahramanlık macerası anlatıldı. Hayranlar Midoriya’nın yeteneksiz bir süper kahraman hayranıyken Japonya’nın en güçlü suç avcılarından birine dönüşmesine tanıklık etti.

- Reklam -

Yedinci sezon, Deku ile Shigaraki arasındaki devam eden savaşı şimdiye kadarki en üst seviyeye taşıyacağa benziyor. Yeni fragman, bu bölümlerin “Son Savaş” arc’ını ekrana nasıl aktaracağına dair ipuçları veriyor.

My Hero Academia 7. Sezon Fragman

My Hero Academia 7. Sezon, 4 Mayıs 2024’te başlayacak ve yine 25 bölümden oluşacak. Ancak bundan önce 6 Nisan’da her hafta bir “Hatıralar” özel bölümü yayınlanacak. Bu özetler, yeni izleyicilerin hikâyeyi daha rahat takip etmesini sağlayacak.

Fragmanda “Yıldız ve Çizgi”, “U.A. Haini” ve çizgi dizinin finaline doğru adımlar atan “Son Savaş” bölümlerinden sahneler yer alıyor. Görüntülerde kahramanların Shigaraki ve All For One’a karşı zorlu mücadelesi, büyük patlamalar ve tahribatlar dikkat çekiyor.

My Hero Academia 7. Sezon Son Fragman | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Anime finaline yaklaştığı için 7. sezonun aksiyon dozu fazlasıyla yüksek olacak gibi görünüyor. Üstelik bu bölümlerin arasına 2 Ağustos 2024’te Japonya’da vizyona girecek dördüncü sinema filmi My Hero Academia: You’re Next de eklenecek.

- Reklam -

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: “My Hero Academia”nın 4. Filmi Geliyor: İşte İlk Fragman ve Çıkış Tarihi

Serinin yaratıcısı Kohei Horikoshi’nin daha fazla katkı sunduğu film, 6. ve 7. sezonların arasında geçiyor. All Might’ın yanlış anlaşılmış bir kopyasına odaklanıyor. Filmin animeden bağımsız bir hikâyesi olacağı ancak ana hikâyeye de değineceği belirtiliyor.

My Hero Academia 7. Sezon Uzun Fragman

Kahramanlık Akademisi hayranları 2024 yılında hem yeni sezonun devamını hem de özel bir sinema filmini izleme fırsatı bulacaklar.

My Hero Academia 7. Sezon için paylaşılan son fragmanı nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazla anime haberi için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: CBR

Ayşe Yılmaz

Ankara doğumlu, Antalya'da yaşıyor. Hacettepe Üniversitesi'nde İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun. Hayalleri arasında iyi bir İngilizce öğretmeni olmak veya çevirmenlik yapmak var. İngilizce dışında Almanca da bilmekte. Boş zamanlarında kitap okumayı, yürüyüş yapmayı ve arkadaşlarıyla vakit geçirmeyi sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Güney Kore'nin "Yapay Güneş"i Rekor Kırdı

Güney Kore’nin “Yapay Güneş”i Füzyon Reaktöründe Yeni Bir Rekor Kırdı

X-Men '97 3. Sezon Onayını Aldı

Marvel’ın Yeni Başlayan Animasyon Dizisi “X-Men ’97” 3. Sezon Onayını Aldı