in , , ,

“My Hero Academia”nın 4. Filmi Geliyor: İşte İlk Fragman ve Çıkış Tarihi

My Hero Academia: You’re Next fragmanı ve çıkış tarihi paylaşıldı. Boku no Hero Academia’nın dördüncü filmi bu yaz sinemalara geliyor.

My Hero Academia: You're Next Fragmanı ve Çıkış Tarihi
- Reklam -
- Reklam -

My Hero Academia the Movie: You’re Next anime filmi için fragman yayınlandı ve vizyon tarihi açıklandı. Boku no Hero Academia’nın dördüncü filmi için yayınlanan yeni görüntüler, meraklılara filmin öyküsüne dair detaylı bakış sunuyor.

My Hero Academia’nın sinematik yolculuğunun dördüncü ayağı öncekilere uygun olarak ilerlemeye devam ediyor. Filmin resmi adı My Hero Academia the Movie: You’re Next (Kahramanlık Akademim: Sıradaki Sensin) olarak açıklandı. Serinin yaratıcısı Horikoshi Kohei’nin de katılımıyla hikâye ana seriden kopmadan ilerliyor. Filmin konusu gizemini korurken fragman The Paranormal Liberation War arc sonrası döneme işaret ediyor ve izleyicileri yoğun çatışmaların ardından yara bere içinde kalmış bir dünyaya sürüklüyor. Özellikle ana düşman All Might ile esrarengiz bir benzerlik taşıyor ve bu da kahraman unvanının gerçek varisi Midoriya için zorlu bir düşmanın habercisi anlamına geliyor.

Toho Animation’ın YouTube kanalında yayınlanan fragmanı hemen aşağıdan izleyebilirsiniz:

- Reklam -

My Hero Academia: You’re Next Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Midoriya’nın yolculuğunda depresyonla boğuştuğu ve yalnız bir kanunsuz rolünü üstlendiği bir aşama olan Dark Deku’nun tanıtılmasıyla beklentiler daha da artıyor. Shonen Jump News tarafından açıklandığı üzere dördüncü film resmi seri kanonuyla uyumlu olacak ve manganın yaratıcısı Kohei Horikoshi tarafından da denetleniyor.

Yayınlanan postere aşağıdan göz atabilirsiniz:

- Reklam -

My Hero Academia: You're Next Fragmanı ve Çıkış Tarihi

Filmin yanı sıra animenin 7. sezonu için de geçen ay bir fragman paylaşılmıştı. 6 Nisan’da gösterime girecek olan 7. sezon bölümleri sonrası film de 2 Ağustos 2024 tarihinde Japonya’da beyaz perdedeki yerini alacak. Anca henüz ülkemizde sinemalarda gösterilip gösterilmeyeceğine dair bir açıklama yok.

Boku no Hero Academia’nın dördüncü filmi için yayınlanan fragmanı sizler nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, anime dünyasından daha fazla haber için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Anime News Network

Ethem Yekta Ulaş

21 yaşındayım ve Güzel Sanatlar Fakültesi'nde okuyorum. Çocukluğumdan beri bir şeyler üretmeyi seviyorum ve farklı alanlarda deneyim kazanmak istiyorum. Tutkum, öğrenme isteğim ve bu alanlarda kendi tarzımı oluşturma çabamla ilerlemeye devam ediyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Askeladd Askeladd dedi ki:

    İlk filmi izlemiştim. Çerezlik vakit geçirmelik bakılabilir gibiydi eğer evreni de seviyorsanız.

    Villain All Might fikri ilgi çekici aslında, bakılabilir buna. Gerçi manga çok kötü gittiğinden salmıştım son 1 yıldır okumayı. Animeden takip etmeyi planlıyorum buna da çıktığında bakarım.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Dragon Ball Daima Animesinden Yeni Fragman

“Dragon Ball Daima” Animesinden Yeni Fragman: “Ejder Topu” Yeni Bölümleri ile Geri Dönüyor

Nibelung Yüzüğü - Richard Wagner | Haftanın Kitabı #306

Nibelung Yüzüğü – Richard Wagner | Haftanın Kitabı #306