in , , ,

“Dragon Ball Daima” Animesinden Yeni Fragman: “Ejder Topu” Yeni Bölümleri ile Geri Dönüyor

Dragon Ball Daima fragmanı paylaşıldı. Akira Toriyama imzalı uzun soluklu popüler anime serisi, yeni bölümleri ile ekranlara dönüş yapıyor.

Dragon Ball Daima Animesinden Yeni Fragman
- Reklam -
- Reklam -

Dragon Ball Daima animesinden yeni bir fragman paylaşıldı. Son Goku’ya odaklanan yeni görüntüler, Akira Toriyama’nın bu yıl içerisinde yayınlanmaya başlaması planlanan uzun soluklu serisinin bir sonraki adımını gösteriyor.

İlk olarak geçen yılın ekim ayında Comic Con etkinlikleri sırasında duyurulan Dragon Ball Daima için DRAGON BALL Games Battle Hour 2024 etkinliği sırasında yeni bir karakter fragmanı paylaşıldı. Sunumun merkezinde yer alan baş yapımcı Akio Toyuki fragmanı tanıtan isim oldu ve genç Goku’nun tehditkâr yeni düşman sürüsüne karşı şiddetli bir savaşa girdiğini gösterdi. Akıcı hareketlere ve yoğun dövüş sahnelerine yapılan vurgu izleyicilerden olumlu tepkiler aldı.

Toei Animation daha sonra fragmanı YouTube kanalında paylaştı. Video sunumunun ardından Son Goku, Krillin, Mr. Satan, Android 18, Chi-Chi ve Majin Buu gibi tanıdık karakterlerin genç versiyonlarını tasvir eden ayrıntılı çizimler de ortaya çıktı.

- Reklam -

Dragon Ball Daima Son Goku ve Krillin

Dragon Ball Daima Karakterler

Dragon Ball Daima Düşmanlar

Tanıtımın en önemli özelliği esrarengiz kötü adamların tanıtılmasıydı. Tasarımları Akira Toriyama’ya özgü olan bu yaratıklar, Dragon Ball’un alışılagelmiş düşmanlarında pek rastlanmayan bir canavarlık düzeyi sergiliyordu. Monster Quest’i andıran yeşil ve kırmızı canavarların yanı sıra düzenli ve görünüşte medeni mor yaratıklar hayranların merakını uyandırdı.

Bu zorlu düşmanların serinin geçmişiyle daha derin bir bağlantısı olup olmadığı henüz bilinmiyor. İlgi çekici bir teori İblis Alemi’nin eski kralı Dabura’nın dönüşüyle potansiyel bir bağlantı olduğunu öne sürüyor. Fragmandaki şeytani varlıklar Dragon Ball Daima’nın anlatısına bir gizem katmanı ekleyerek Şeytan Kral’ı diriltme görevinde olabilirler.

- Reklam -

Dragon Ball Daima Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Dragon Ball Daima’nın 2024’ün sonbahar aylarında yayınlanması planlanıyor.

Dragon Ball Serisi Hakkında

Dragon Ball serisi Akira Toriyama tarafından yaratıldı ve mangası ilk kez 1984’te yayımlandı. Ancak asıl ününü 1986’daki anime uyarlaması ile kazandı Hikâye, baş karakter Son Goku’nun maceralarını takip ediyordu ve zamanla Goku’nun güçlenip farklı düşmanlarla karşılaşmasıyla ilerlemeye devam ediyordu. Dövüş sahneleri, karakterleri ve komedi sosuyla bilinen animenin yanı sıra video oyunları, film serileri ve çeşitli yan ürünlerle geniş bir kitleye ulaşmayı başardı.

Dragon Ball Daima animesinden beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, yeni anime fragmanları için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Buffy the Vampire Slayer Dizisi Yeniden Çekiliyor

“Buffy the Vampire Slayer” Dizisi Yeniden Çekiliyor

My Hero Academia: You're Next Fragmanı ve Çıkış Tarihi

“My Hero Academia”nın 4. Filmi Geliyor: İşte İlk Fragman ve Çıkış Tarihi