in ,

“How I Met Your Father” Dizisi 2. Sezonun Ardından İptal Edildi

How I Met Your Father 3. sezon için iptal kararı çıktı. Hulu, popüler sit-com dizisi HIMYM’in spin-off’uyla yolları ayırdı.

How I Met Your Father 3. Sezon İptal Edildi
- Reklam -
- Reklam -

How I Met Your Father 3. sezon için Hulu‘dan yeşil ışık çıkmadı. Hilary Duff‘ın başrolünde olduğu yapım, en önemli sorusuna cevap bulamadan ekranlara veda ediyor.

İlk sezonu Ocak 2022’de yayınlanan ve ikinci sezonu geçen temmuz izleyicilerle buluşan How I Met Your Father iptal edildi.

Carter Bays ve Craig Thomas ikilisi tarafından yaratılan ve 2005’te yayına başlayan How I Met Your Mother‘ın spin-off dizisi olarak tasarlanan yapım, yayında kaldığı iki sezon boyunca toplam 2 Primetime Emmys kazanmayı başarmıştı.

- Reklam -

HIMYM ile aynı formata sahip olan spin-off, bu defa Hilary Duff tarafından canlandırılan Sophie karakterinin çocuklarına babalarıyla nasıl tanıştığının macerasını anlatıyordu.

How I Met Your Father 3. Sezon İptal Kararı

Toplam 30 bölüm yayınlanan yapım, ilk sezon finaline Robin Scherbatsky rolüyle tanınan Cobie Smulders‘ı konuk ederken devam sezonu ise Barney Stinson’ı canlandıran Neil Patric Harris‘i ağırlamıştı. Ancak tüm bu konuk yıldızlar yeterli olmadı ve Disney tarafından işletilen Hulu resmi olarak How I Met Your Father 3. Sezon için iptal düğmesine bastı.

How I Met Your Father 3. Sezon İptal Edildi: Birçok Soru Cevapsız Kaldı

Hilary Duff‘ın New York’ta yaşayan 30’lu yaşlarındaki Sophie karakterini canlandırdığı yapımda, Sophie’nin yaşlı halini Kim Cattrall oynuyordu. Dizinin sona ermesiyle birlikte yapımın hayranları Sophie’nin kiminle evlendiğini öğrenememiş olacak.

2. sezon sona erdiğinde, Valentina (Francia Raisa) ve Charlie’nin (Tom Ainsley) 1. sezonda çocuklar konusunda kavga ettikleri için ayrılmış olmalarına rağmen sonunda birlikte bir oğulları olduğu ortaya çıkmıştı. Ayrıca Sophie ve Jesse’nin (Chris Lowell) bir kez daha bir araya geldiği öğrenilmişti. Sid (Suraj Sharma) ilişkisini sona erdirmiş ve Ellen (Tien Tran) hayatında nerede olduğunu hâlâ çözememişti.

- Reklam -

How I Met Your Father fragmanı

İptal kararıyla birlikte Sophie’nin yanı sıra yapımdaki diğer karakterlerin yolculukları da yarıda kalmış oldu.

Yeni maceranın yaratıcılığını Isaac Aptaker (This is Us) ve Elizabeth Berger (Love, Victor) üstlenmişti. İptal kararının gerekçesi hakkında ise şimdilik bir açıklama yapılmadı.

How I Met Your Father 3. sezon için çıkan iptal kararını siz nasıl değerlendiriyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum‘da paylaşabilir, TV dünyasından daha fazla gelişme için bizleri Google News‘ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Joker 2 Müzikal Olacak

“Joker 2” Filminin Bestecisi, Devam Macerasının Müzikal Ağırlıklı Olacağını Doğruladı

Mars'ta Koloni Kurmak için Kaç Kişiye İhtiyaç Var?

Bilim İnsanları Mars’ta Koloni Kurulabilmesi İçin Kaç Kişiye İhtiyaç Duyulacağını Açıkladı