in , , ,

Suicide Squad Animesi Geliyor: İşte “Suicide Squad ISEKAI”den Yeni Fragman

Suicide Squad ISEKAI’nin yeni fragmanı paylaşıldı. DC’nin anti kahramanları, Attack on Titan’ın stüdyosunun ellerinde tekrar canlanıyor.

Suicide Squad ISEKAI Animesi Yeni Fragmanı Yayınlandı
- Reklam -
- Reklam -

Suicide Squad ISEKAI’nin yeni bir fragmanı daha yayınlandı. Gotham’ın en azılı kötülerinin kaotik dünyası anime olarak yeniden hayat buluyor. Yapımı Attack on Titan ve Spy x Family gibi işleriyle tanınan WIT Studio hazırlıyor.

İlk olarak geçen yılın temmuz ayında duyurulan anime, Harley Quinn, Joker ve DC’nin anti kahramanlarından oluşan bir topluluğun kılıçlar, büyüler ve yakın tehlikelerle dolu bir dünyaya sürüklendiği heyecan verici bir macera vaat ediyor. Warner Bros. Japan Anime’nin resmi YouTube kanalında yayınlanan son fragman, Harley Quinn, Deadshot, Peacemaker, Clayface ve King Shark’ın hapsedilmiş suçlulardan gönülsüz kahramanlara dönüşümünü gözler önüne seriyor. Çarpıcı animasyonlar ve yoğun aksiyon sahneleri ile ön izleme, izleyicileri bekleyen patlayıcı hikâyeye bir ön bakış sunuyor.

Suicide Squad ISEKAI Animesi Yeni Fragmanı Yayınlandı

- Reklam -

Fragmanla birlikte dizinin açılış ve kapanış şarkıları da belli oldu. Tomoyasu Hotei’nin seslendirdiği Another World önümüzdeki cesur maceraların tonunu belirlerken, Mori Calliope’nin seslendirdiği Go-Getters güçlü bir kendini kabul ve dayanıklılık mesajı vererek dizinin nabız hızlandıran görsellerini tamamlıyor.

Sırasıyla Vivy: Fluorite Eye’s Song ve Re:Zero’daki çalışmalarıyla tanınan Eiji Umehara ve Tappei Nagatsuki tarafından kaleme alınan seriyi Eri Osada yönetiyor. Katekyo Hitman Reborn! ile tanınan Akira Amano’nun karakter tasarım taslaklarına Naoto Hosoda ile Kenichiro Suehiro’nun müzikleri eşlik ediyor. Yapımcılığını Warner Bros. Japan’ın üstlendiği  ve WIT Studios tarafından hazırlanan animei, DC Animasyon Evreni’ne farklı bir bakış açısı getirmeye hazırlanıyor.

Suicide Squad ISEKAI Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Suicide Squad ISEKAI’de izleyiciler, Amanda Waller’ın kötü şöhretli görev gücünün tehlikeli bir diğer dünya aleminde gezinirken yaptıkları cesur maceralara tanık olacaklar. Hayatları tehlikede olan ve boyunlarına saatli bir bomba bağlanan Harley Quinn ve İntihar Timi, özgürlüklerini güvence altına almak için ölümcül düşmanlarla ve imkânsız ihtimallerle yüzleşmek zorunda.

- Reklam -

Animenin Temmuz 2024’te yayınlanması planlanıyor.

Suicide Squad ISEKAI Yeni Anime

Suicide Squad ISEKAI’den beklentileriniz neler? Şimdiye kadar yayınlanan fragmanlar nasıl gözüküyor? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: CBR

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Pentagon ABD Hükümeti UFO Dosyası

Pentagon, Hükümetin Uzaylılar ile İlgili Kanıtların Üstünü Örttüğü İddialarını Kapsamlı Bir Raporla Yalanladı

Poolman Fragmanı: Chris Pine'dan Aksiyon Komedi Filmi

Chris Pine’ın Yönettiği ve Başrolünü Üstlendiği “Poolman” Filminden İlk Fragman