in , , ,

İntihar Timi Anime Oluyor: İşte “Suicide Squad ISEKAI”den İlk Tanıtım

Suicide Squad ISEKAI animesi yolda. “Attack on Titan”dan WIT Studio ile Warner Bros. Japonya ortaklığında geliştirilen yapım tanıtıldı.

Suicide Squad ISEKAI Animesi Geliyor: İşte İlk Tanıtım
- Reklam -
- Reklam -

Suicide Squad ISEKAI animesi duyuruldu. Warner Bros. Japonya ve WIT Studio’nun birlikte çalışarak ortaya çıkardığı yeni anime serisinden ilk tanıtım fragmanı görücüye çıktı.

James Gunn Superman: Legacy ile DC Sinematik Evreni’ni yeniden başlatmaya hazırlanırken, özellikle animasyonda heyecanlanacak bağlantılı olmayan başlıklar hâlâ var. Örneğin yeni başlayacak My Adventures With Superman bunlardan biri ve şimdi Warner Bros. Japan, DC karakterlerini kelimenin tam anlamıyla yepyeni bir dünyaya taşıyan ve Japonya’da yapılan tamamen orijinal bir animeyi tanıtmaya hazır. Anime Expo 2023’teki bir panel sırasında Warner Bros. Japan ve WIT Studio, Suicide Squad ISEKAI adlı yepyeni bir anime serisini tanıttı.

Japon animesi ve mangalarında yaygın olarak kullanılan Isekai türü, “başka bir dünya” veya “farklı bir dünya” anlamına gelir. Bu türdeki hikâyeler genellikle ana karakterin normal dünyadan fantastik veya farklı bir dünyaya taşınması veya reenkarne olmasıyla başlar. Ana karakter daha çok modern dünyadan gelir ve yeni dünyada bir macera yaşar. Bu yeni dünya, fantastik yaratıklar, büyülü güçler ve farklı kurallarla doludur. Ana karakter, yeni dünyada genellikle bir misyon veya amacı gerçekleştirmek için mücadele ederken, kendine özgü yeteneklere veya güçlere sahip olabilir.

- Reklam -

Suicide Squad ISEKAI animesi poster

Aslında batılı hayranlar da bu türe tamamen yabancı değiller. Alice Harikalar Diyarında ve Narnia Günlükleri gibi klasik eserler karakterlerini başka, daha yabancı ve daha büyülü bir dünyaya gönderdiği için isekai türüne hizmet ediyor. Belki bir bakıma Harry Potter serisi de bunlar arasında sayılabilir.

Henüz detaylar tam olarak açıklanmamış olsa da, haberde bu dizinin Gunn ve Peter Safran’ın yaklaşan DC yeniden başlatmasıyla bağlantılı olmadığı belirtiliyor. WIT Studio CEO’su George Wada, izleyicilere Gunn’a ulaşarak diziyi izlemesini söylemelerini istedi. Ayrıca, Jujutsu Kaisen’in baş animasyon yönetmeni Eri Osada’nın Suicide Squad Isekai’yi yöneteceği duyuruldu. Senaryoyu ise Tappei Nagatsuki ve Eiji Umehara yazacak. Nagatsuki ve Umehara, daha önce Re:Zero – Starting Life in Another World gibi yapımlarda senaryo çalışmaları yaptıkları için bu türe yabancı değiller.

Panelde izleyicilere gösterilen tanıtım fragmanını hemen aşağıdan izleyebilirsiniz:

- Reklam -

Suicide Squad ISEKAI Tanıtım Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmana YouTube üzerinden ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.)

Anime için oldukça stilize 2D görseller içeren görüntülerde Harley ve Joker Gotham sokaklarında kanlı bir kaosa sebep olmaktayken daha sonrasında devasa ejderhalar ve dev domuz mutantlarla dolu bir fantazi dünyasına geçiş yapıyor.

Sahneye Katana kılığında çıkan Eri Osada, “karakterlerin büyü kullanması için DC’den açık izin” aldıklarını söyledi. Gösteriye Harley ve Joker’in öncülük etmesi bekleniyor. Ancak yönetmen özellikle kendi versiyonlarının farklı olacağının altını çizdi.

“Herkesin en sevdiği Joker versiyonu vardır. Sonuçta herhangi bir versiyonunu kopyalamamaya ve tamamen benzersiz bir şey yapmaya karar verdik.”

Suicide Squad ISEKAI’nin ilk tanıtımını nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, anime dünyasından yeni gelişmeler için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

It Filmi Rahatsız Edici Pennywise Sahnesi

Stephen King’in “It” Filmindeki Aşırı Rahatsız Edici Bir Pennywise Sahnesi Yapımdan Son Anda Çıkartılmış

Tanrı Vernon Little - DBC Pierre | Haftanın Kitabı #276

Tanrı Vernon Little – DBC Pierre | Haftanın Kitabı #276