in , ,

Chris Pine’ın Yönettiği ve Başrolünü Üstlendiği “Poolman” Filminden İlk Fragman

Chris Pine, “Poolman” ile ilk yönetmenlik deneyimini yaşıyor. Ünlü oyuncunun başrolünü de üstlendiği filmin ilk fragmanı yayınlandı.

Poolman Fragmanı: Chris Pine'dan Aksiyon Komedi Filmi
- Reklam -
- Reklam -

Chris Pine, Poolman filmiyle kariyerinde ilk kez yönetmen koltuğuna oturuyor. Aksiyon ve komedinin bir karışımını vaat eden yapımın ilk fragmanı yayınlandı.

Chris Pine, Poolman’de sadece yönetmenlik yapmıyor, Darren Barrenman isimli başrol karakterini de canlandırıyor. Film, günlerini Tahitian Tiki apartmanının havuzuyla ilgilenerek geçiren Los Angeleslı bir adamın bir gün büyük bir su soygununu keşfetmesini ve Los Angeles’ı korumak için ne yapabileceğini düşünmek zorunda kalmasını anlatıyor.

Entertainment Weekly tarafından yayınlanan fragman, Pine’ın karakterinin yer aldığı adrenalin dolu bir aksiyon sahnesiyle başlıyor. Görüntüler tüm olay örgüsünü açığa vurmadan kilit karakterleri tanıtıyor ve filmin ana çatışmasına dair merak uyandırıyor.

- Reklam -

Poolman Fragmanı: Chris Pine'dan Aksiyon Komedi Filmi

Pine’ın şöhretine rağmen ilk Poolman fragmanı sosyal medyada izleyicileri ikiye bölmüş durumda. Bazı eleştirmenler fragmanın kendisinin filmin kaotik bir resmini çizdiğini öne sürüyor. İlginç anlar ve yoğun aksiyon sahneleri arasında gidip gelen fragman, izleyicileri endişelendirebilecek bir ton dengesizliğinin ipuçlarını veriyor.

Poolman Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

43 yaşındaki aktöre oyuncu kadrosunda Annette Bening, Jennifer Jason Leigh ve Danny DeVito gibi oyuncular eşlik ediyor. Ünlü aktör yardımcı yazar Ian Gotler ile birlikte filmin senaryosuna da katkıda bulunuyor. Yapımcı koltuğunda da yer alan Pine, Poolman’i gerçek bir tutku projesi olarak hayata geçiriyor.

- Reklam -

10 Mayıs 2024 tarhinde vizyona girmesi planlanan Poolman, Toronto Uluslararası Film Festivali’nde pek de güzel eleştiriler almadı. Rotten Tomatoes’ta şu an %23’lük bir eleştirmen puanı bulunmakta.

Poolman Fragmanı: Chris Pine'dan Aksiyon Komedi Filmi

Ancak elbette eleştirmen puanı filmin iyi bir gişe yapmasına engel değil. Benzer şekilde Tom Hardy’li Venom gibi filmler de eleştirmenlerden kötü notlar almış, buna karşılık olarak gişede iyi bir başarı elde etmiş ve fena sayılmayacak izleyici puanı elde etmişti.

Chris Pine’ın yönetmenliğini üstlendiği ilk filmin fragmanını sizler nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, sinema dünyasından daha fazlası için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Suicide Squad ISEKAI Animesi Yeni Fragmanı Yayınlandı

Suicide Squad Animesi Geliyor: İşte “Suicide Squad ISEKAI”den Yeni Fragman

Opriçnik'in Bir Günü - Vladimir Sorokin

Rus Yazar Vladimir Sorokin’in Distopik Romanı “Opriçnik’in Bir Günü” Türkçe Raflarında