in , , ,

“Suicide Squad” Animesi “Isekai”den İlk Fragman: Joker ve Harley Quinn Geri Dönüyor

Suicide Squad Isekai animesi için ilk fragman paylaşıldı. DC Comics’in popüler kahramanları, yeni bir formatta tekrar hayat buluyor.

Suicide Squad Isekai Anime Fragmanı
- Reklam -
- Reklam -

Suicide Squad Isekai animesi izleyicilerle buluşmak için gün sayıyor. DC Comics’in öne çıkan markalarından birisi yeni bir formatta ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Yapımdan ilk fragman yayınlandı.

Warner Bros. Japan ve Attack on Titan ile tanınan WIT Studio imzasıyla geliştirilen yapım, tamamıyla Japonca seslendirmeyle yayınlanacak.

İlk tanıtımı geçen temmuz ayında paylaşılan projede, DC Comics’ten Harley Quinn, Joker, King Shark gibi ikonik karakterler bir kez daha izleyicilerle buluşturulacak.

- Reklam -

Yıllarca Amerikan kültürüyle şekillenen ikonik DC Comics serisi, bu defa kendisine Japonya’da hayat buluyor. Animede Harley Quinn karakteri Anna Nagase, King Shark karakteri Subaru Kimura ve Joker karakteri Yuichiro Umehara tarafından seslendiriliyor.

Suicide Squad Isekai Anime Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Yayınlanan fragman, Suicide Squad’ın yeni bir boyutta atıldıkları maceraları takip ediyor. Suicide Squad: Isekai’nin yönetmenliğini Eri Osada üstleniyor. Anime, DC Comics eserlerinden ilham alsa da serinin live-action filmine kıyasla daha özgür bir rota doğrultusunda şekilleniyor ve ortaya kendine özgü bir hikâye koymayı hedefliyor.

Suicide Squad, DC Genişletilmiş Evreni’nde geçen iki gişe rekortmeni filmde yer bularak son on yılda popüler kültürde adından çokça söz ettirdi. Bu filmlerden 2016’da gösterime gireni eleştirmenlerce yerden yere vurulurken küresel gişede 746,8 milyon dolar kazanmayı başardı. David Ayer imzalı yapım bir dalda Oscar alırken filmin kadrosunda Will Smith, Jared Leto, Margot Robbie ve David Harbour gibi isimler yer aldı.

Suicide Squad Isekai Anime Fragman

- Reklam -

Aradan geçen beş yılın ardından James Gunn bir yeniden çevrime imza attı. Eleştirmenlerden daha olumlu yorumlar alan bu yeni yapım, pandemi dönemi gişesi nedeniyle bekleneni veremedi. Yeni filmde Margot Robbie rolünü yinelerken John Cena ve Idris Elba öne çıkan diğer oyunculardı.

Öte yandan Harley Quinn karakteri HBO Max’te kendi animasyon dizisine kavuştu ve İntihar Timi’nden birçok karakter bu yapımda kendisine yer buldu.

Suicide Squad Isekai Animesi Fragman

Suicide Squad Isekai animesi 2024 yılı içerisinde izleyicilerle buluşacak. Net tarih ve yayın platformu ise açıklanmadı.

Suicide Squad Isekai animesi hakkındaki beklentilerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Jüpiter'in Volkanik Uydusu Io'nun Gizemleri Çözülüyor

Jüpiter’in Tamamı Aktif Volkanlarla Kaplı Uydusu Io’nun Oluşumundaki Gizem Çözülüyor

Dandadan Anime Uyarlama - Fragman

Son Dönemlerin Öne Çıkan Shonen Mangası “Dandadan” Animeye Uyarlanıyor: İşte İlk Fragman