in , ,

DC’nin Popüler Animasyon Dizisi “Harley Quinn”, 5. Sezon Onayını Aldı

Harley Quinn 5. sezon onayını aldı. MAX platformunda yayınlanan DC’nin animasyon dizisinde anti kahramanların maceraları devam ediyor.

Harley Quinn 5. Sezon Onayını Aldı
- Reklam -
- Reklam -

Harley Quinn 5. Sezon onayını kaptı. Warner Bros. Discovery, resmi olarak popüler dizinin en az bir sezon için daha yenilendiğini duyurdu.

Son olarak 4. sezonuyla hayranların karşısına çıkan ve son bölümü geçen eylül ayında yayınlanan animasyon dizisi Harley Quinn, 5. sezonu ile hayranların karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

MAX ve Adult Swim’de Orjinal Komedi ve Yetişkin Animasyonlarının Başkan Yardımcısı olan Suzanna Makkos, yeni sezon siparişi hakkındaki düşüncelerini şu şekilde ifade etti:

- Reklam -

“Yetenekli Harley Quinn ekibi bir kez daha öncekileri temel alarak farklı ve yenilikçi bir sezon sunmayı başardı. DC’nin sevilen çetesinin komik, iç açıcı ve çılgın hikâyelerini sunmaya devam ediyorlar ve hayranların 5. sezon için neler başardıklarını görmeleri için daha da heyecanlanamazdık.”

Harley Quinn 5. Sezon Onayını Aldı

Warner Bros. Animation’ın Alternatif Programlama Başkan Yardımcısı Peter Girardi ise şunları ekledi:

“Harley Quinn her yeni sezonda komedi çıtasını daha da yükseltiyor. Max ile bu ortaklığı sürdürmekten ve 5. Sezon için şimdiye kadarki en büyük hamlemizi yapmaktan heyecan duyuyoruz.”

Harley Quinn 5. Sezon Onayında James Gunn Etkili Olmuş Olabilir

Harley Quinn animasyonu Justin Halpern, Patrick Schumacker ve Dean Lorey tarafından geliştirildi. Lorey aynı zamanda dizinin yapımcısı ve Halpern, Schumacker, Sam Register, Katie Rich ve başrol oyuncusu Kaley Cuoco ile birlikte yürütücü yapımcı olarak görev yapıyor. Halpern, Schumacker ve Lorey yapımla ilgili olarak şunları söyledi:

“Harley ve Ivy’nin devam eden maceralarının haberinin nihayet duyulması ve insanlara gizlice söylemeyi bırakabileceğimizden dolayı çok heyecanlıyız. Şimdiye kadar en az üç bin Gizlilik Sözleşmesi dağıtmış olmalıyız. Büyük bir kâğıt israfıydı.”

- Reklam -

Çizgi dizinin seslendirme kadrosu Harley Quinn’i seslendiren Kaley Cuoco ve Poison Ivy’i seslendiren Lake Bell karakterleriyle öne çıkıyor. Hayranlar tarafından “Harlivy” olarak adlandırılan ilişkileri, şovun odak noktalarından birini oluşturuyor. Diğer seslendirme kadrosu üyeleri arasında J.B. Smoove, Ron Funches, Tony Hale, Alan Tudyk, Christopher Meloni, Diedrich Bader, Giancarlo Esposito ve Jacob Tremblay bulunuyor.

Harley Quinn 5. Sezon Onayını Aldı

Yapımcılar arasında yer alan Ian Hamilton, geçen ağustos ayında olası bir Harley Quinn 5. sezon onayı hakkında şunları söylemişti:

“[James Gunn]’ın diziyi beğendiğini biliyoruz. Bildiğiniz gibi o da yapımda rol almıştı. Dolayısıyla bir hayranı olduğunu varsayıyoruz. Biz nereye gideceğimizi tam olarak bilmiyoruz… Umarız 4. Sezon başarılı olur, hayranlar gerçekten beğenir, James Gunn da beğenir ve bu evreni keşfetmeye devam edebiliriz. Fakat şu ana kadar bildiklerimiz bunlar.”

Çizgi dizinin evreni aynı zamanda yeni bir spin-off yapımıyla genişliyor. Son olarak Kite Man: Hell Yeah! için geçen aylarda bir fragman paylaşılmıştı.

Harley Quinn 5. sezon onayı ile maceranın devam edecek olması hakkında siz ne düşünüyorsunuz?Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, dizi dünyasından yeni haberler için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: CBR

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Marco Polo kimdir hayatı hakkında bilgi

Ünlü Kâşif Marco Polo Hakkında Bilmeniz Gereken 15 Tuhaf Gerçek

Yanık Şeker - Avni Doshi

Booker Finalisti Avni Doshi’nin “Yanık Şeker” Romanı Türkçe Raflarında