in

Netflix’in Perihan Mağden Uyarlaması “Biz Kimden Kaçıyorduk Anne?” Dizisinde Çıkış Tarihi Netleşti

Biz Kimden Kaçıyorduk Anne? dizisi için çıkış tarihi belli oldu. Netflix Türkiye’nin yeni yapımı, Perihan Mağden’in ünlü romanından uyarlanıyor.

Biz Kimden Kaçıyorduk Anne Dizisi Çıkış Tarihi
- Reklam -
- Reklam -

Biz Kimden Kaçıyorduk Anne? dizisinde çıkış tarihi ortaya çıktı. Netflix Türkiye, yönetmenliğini Ceylan Özgün’ün üstlendiği yeni yapımıyla izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Çağdaş Türk edebiyatının önemli kalemlerinden Perihan Mağden’in ilk olarak 2007 yılında yayımlanan Biz Kimden Kaçıyorduk Anne? kitabından uyarlanan dizinin başrolünde Melisa Sözen oturuyor.

Netflix Türkiye, son olarak Serenay Sarıkaya ve Burak Deniz’li Şahmaran dizisi ile adından söz ettirdi. Genellikle olumsuz yorumlar alan yapımın ardından platformun yeni dizisi ise Biz Kimden Kaçıyorduk Anne? oldu.

- Reklam -

Biz Kimden Kaçıyorduk Anne Çıkış Tarihi

Netflix Türkiye, Twitter hesabı üzerinden paylaştığı yeni görseller eşliğinde yapımın çıkış tarihini işaret ederken romanın okurlarını da heyecanlandırmayı başardı.

Biz Kimden Kaçıyorduk Anne? Çıkış Tarihi için Geri Sayım Başladı

Haberci Çocuk Cinayetleri, Refakatçi, Yaz Kitabı ve Yıldız Yaralanması gibi eserlerle tanınan Perihan Mağden’in eserini kaynak alan dizide yönetmen koltuğu Ceylan Özgün’e ait.

Son dönemlerde ismi Cadı Üçlemesi ile duyulan Özgün; Ankebût ile SİYAD; Cadı Üçlemesi 13+ ile Giovanni Scognamillo Ödülü ve Kaygı ile Ankara Uluslararası Film Festivali’nde Jüri Özel Ödülü’ne layık görülmüştü.

Biz Kimden Kaçıyorduk Anne Dizisi Çıkış Tarihi Netflix

- Reklam -

Kış Uykusu, Av Mevsimi, Kırmızı Oda ve Alef gibi yapımlarda rol alan Melisa Sözen’in başrolünde yer aldığı dizinin oyuncu kadrosunda yer alan bazı ise şu şekilde: Birand Tunca, Deniz Karaoğlu, Buçe Buse Kahraman, Musa Uzunlar ve Hakan Boyav.

Dizi; bir anne kızın travmatik hikâyesini konu alıyor. Sürekli olarak birilerinden kaçan ve şatafatlı otellerde konaklayan ikili, geride karanlık izler bırakarak yollarına devam ediyor. Parlak otellerin yerini sıradan motellerin aldığı anlatıda; peri masalı da yerini daha ürkütücü bir kaçış hikâyesine bırakıyor. Akıllarda ise annenin av değil de avcı olabilme ihtimali yer ediniyor.

Biz Kimden Kaçıyorduk Anne DizisiBiz Kimden Kaçıyorduk Anne Dizisi Çıkış Tarihi Netflix

Biz Kimden Kaçıyorduk Anne? dizisi 24 Şubat 2023 tarihinde Netflix kütüphanesindeki yerini alacak.

Perihan Mağden uyarlaması bu yapıma dair sizin beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazla dizi içeriği için bizleri Google Haberler üzerinden de takip edebilirsiniz.

Kaynak: Netflix Türkiye

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Britanya Satanist Ayini

Domuz Kalpleri ve Mumlarla Yapılan Tuhaf Ritüelin Ardından Britanya’da Yetkililer “Satanist” Ayininin Peşine Düştü

Amerikan Toprağı - Jeanine Cummins

Meksika’dan Amerika’ya Uzanan Çileli Bir Yolculuğu Anlatan Jeanine Cummins Romanı “Amerikan Toprağı” Türkçede