in

Domuz Kalpleri ve Mumlarla Yapılan Tuhaf Ritüelin Ardından Britanya’da Yetkililer “Satanist” Ayininin Peşine Düştü

Britanya’nın New Forest bölgesinde yerel halk “satanist ayini” yapıldığı şüphesiyle yetkililere ulaştı. Kanlı ritüel araştırma konusu oldu.

Britanya Satanist Ayini
- Reklam -
- Reklam -

Britanya’nın North Yorkshire kontluğunda yer alan New Forest bölgesindeki Stagbury Hill halkı, yaşadıkları yerin yakınlarında bir tür satanist ayini yapıldığından şüpheleniyor. 20’den fazla mumun ve domuz kalplerinin kullanıldığı ritüelin kalıntılarının bulunması, yetkilileri harekete geçirdi.

New Forest yerel halkı esrarengiz olaylara ve tuhaf ritüellere alışkınlar. Ancak onlar bile Tunç Çağı’ndan kalma bir tepedeki 5 domuz kalbi ve 20’den fazla mumla gerçekleştirilen ayin karşısında şaşkına dönmüş durumdalar.

Kesip çıkartılan ve belli bir nizama göre yerleştirilen organlar ve taşın etrafına çember hâlinde dizilen mumlar, emniyet güçlerinin devreye girmesine sebep oldu. Bölge sakinlerinin iddiası ise ayinin bir grup satanist tarafından gerçekleştirildiği yönünde.

- Reklam -

13 Ocak 2023 tarihinde şafak vakti Hampshire ulusal parkındaki Stagbury Tepesi’ndeki tuhaf keşif, Hampshire Polis Teşkilatı’nın devriyeleri sıklaştırmasına sebep oldu.

Satanist Ayini Antik Bir Tepe Üzerinde Gerçekleştirildi

Milattan Önce 1.500’lü yıllara dek uzanan Tunç Çağı’ndan kalma Stagbury Tepesi; bünyesindeki antik yollar, Orta Çağ’dan kalma tavşan yuvaları ve tepenin etrafındaki höyük mezarlığı sebebiyle koruma statüsüne sahip bir bölge.

Ayine dair bulguların keşfi, Noel’den önce tepenin üç kilometre uzağındaki Bramshaw köyünün çevresinde gerçekleşen bir dizi “uğursuz olayın” peşinden geldi. Bramshaw köyündeki 12. yüzyıldan kalma Aziz Petrus Kilisesi’nde cemaati, kapılarının önünde bir tilki ölüsü ile karşılaştı. Bu olaydan haftalar sonrasında, bir bayrak direğine asılmış kedi ölüsüyle karşılaştılar.

Britanya Satanist Ayini - Satanizm

Kilisenin rahibi Rahip David Bacon, o günlerde bu karanlık olayları kimin gerçekleştirdiğinden emin olmadıklarını kaydederek bu kişilerin “yalnızca dünyaya kızgın bazı insanlar” olabileceğini işaret etmiş ve bunun bir tür cadılık işi olabileceğini kaydetmişti.

“Tüm bunlar herkes için oldukça rahatsız edici ve tekinsiz. Bundan sonra neler olacağından emin değiliz. Bunların bizim bölgemizde neden yaşandığına dair fikrim yok. Eğer bu bir cadı işiyse New Forest’ın yüzlerce yıldır cadılarla bağlantılı olduğunu hatırlamak gerekir.”

- Reklam -

Bölgede Satanizm Endişesi Sürüyor

Son keşifle birlikte bölgede endişe artmış durumda. Domuzlar çoğunlukla antik Yunan zamanlarına dek birçok ritüelin odak noktasıydı ve genellikle doğaüstü bir varlığı yatıştırmak için kurban edilirdi. Ancak tüm bunların bir şaka olup olmadığı hâlâ belirsizliğini koruyor.

2019 yılında bedenlerine sprey boyayla pentagramlar çizilmiş iki ölü koyunun bulunması, bir ineğin boynundan bıçaklanması, kilise kapılarına 666 yazılması da dahil olmak üzere Bramshaw’da “satanist eylemlerine” yorulan pek çok olay yaşanıyor.

Britanya Satanist Ayini - Cadılık

2021 yılının nüfus sayımına göre İngiltere ve Galler’de kendisini satanist olarak tanımlayan kişi sayısı son 10 yılda %167 artarak 1.893’ten 5.054’e çıkmıştı.

Geçen aylarda gerçekleştirilen bir araştırmada, dünyada her 10 kişiden 4’ünün cadılara ve büyülere inandığı ortaya çıkmıştı.

Siz bu tuhaf ritüele dair neler düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşmayı ve bizleri Google News üzerinden takip etmeyi unutmayın.

Kaynak: Telegraph

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Aynasiz Aynasiz dedi ki:

    İçsel yolculuk yaşayıp kişisel gelişimini tamamlamamış kişilik ve kimlik sahibi olmamış şahısların saçma eğilimlerine dayalı bir eylem. İnsanların idealist olup faydalı işler yapmaları gerekiyor.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Titans ve Doom Patrol 5. Sezonları İptal Edildi

HBO Max’in DC Dizileri “Titans” ve “Doom Patrol”ün Yeni Sezonları İptal Edildi

Biz Kimden Kaçıyorduk Anne Dizisi Çıkış Tarihi

Netflix’in Perihan Mağden Uyarlaması “Biz Kimden Kaçıyorduk Anne?” Dizisinde Çıkış Tarihi Netleşti