in , ,

DC Animasyon Dizisi “Harley Quinn”in Spin-off’u “Kite Man: Hell Yeah!” için İlk Fragman Yayınlandı

Kite Man: Hell Yeah! dizisi için ilk fragman paylaşıldı. Max platformunda yayınlanacak animasyon yapımı, “Harley Quinn”in spin-off’u olarak tasarlandı.

Kite Man: Hell Yeah! Dizisi - Fragman
- Reklam -
- Reklam -

Kite Man: Hell Yeah! animasyon dizisinden ilk fragman yayınlandı. DC evreninin popüler isimlerinden Harley Quinn’e odaklanan yapımda öne çıkan Kite Man karakteri kendi dizisine kavuşuyor.

DC’nin yetişkinlere yönelik animasyon dizisi Harley Quinn macerasına 2019 yılında başladı. Dizinin 4. sezonu ise geçen temmuz ayında yayına girip 14 Eylül’de noktalandı. Hayranlar olası 5. sezon için Max’in duyurularına gözünü dikmişken Harley Quinn’in sevilen karakterlerinden Kite Man’in kendi dizisinden ilk tanıtım izleyicilerle buluşturuldu.

Beyaz perdede sıkıntılı günler yaşayan DC, animasyon cephesinde dolu dizgin adımlar atmaya devam ediyor. Kite Man: Hell Yeah! dizisi, Matt Oberg’in seslendirdiği Kite Man karakterinin süper kötü olma hayallerinin köken hikâyesine odaklanıyor. Tıpkı Harley Quinn animasyonunda olduğu gibi, bu yapımın da yetişkinlere yönelik olduğu ifade ediliyor.

- Reklam -

Kite Man: Hell Yeah! Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden görüntülemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Yaklaşık bir dakika uzunluğundaki fragman; Bane, Harley Quinn, Golden Glider ve Darkseid gibi DC evreninin bilinen karakterlerini Harley Quinn ekseninde bir araya getiriyor. Harley Quinn’in 2. sezonunda Poison Ivy tarafından terk edilen Kite Man; o günden beri Golden Glider ile romantik bir ilişki yaşıyor ve süper kötüler temalı Noonan’s barını işletiyor.

Dizide Oberg’in yanı sıra Golden Glider rolünde Stephanie Hsu, Bane rolünde James Adomian, Darkseid rolünde Keith David, Lex Luther rolünde Lance Reddick ve Noonan rolünde Jonathan Banks seslendirmen koltuğuna geçen isimler arasında.

Kite Man: Hell Yeah! Dizisi - Harley Quinn

Kite Man DC evreninde uzun süre bir tür mizah malzemesi olarak görülse de Harley Quinn ile birlikte parlayıp öne çıkan isimlerden birisi oldu.

- Reklam -

Kite Man: Hell Yeah! Ne Zaman Yayınlanacak?

HBO’nun yeni dijital yayın platformu Max üzerinden yayına başlayacak Kite Man: Hell Yeah! dizisinin 2024 yılı içerisinde izleyicilerle buluşturulması bekleniyor.

Kite Man: Hell Yeah! Dizisi - Fragman - HBO

Öte yandan Harley Quinn dizisi henüz 5. sezon resmi onayını almış değil. Ancak yapımın gelecek sezonunun bir süre önce geliştirilmeye başlandığı biliniyor.

Kite Man: Hell Yeah! hakkındaki ilk izlenimleriniz ne yönde oldu? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takibe alabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

One Piece 2. Sezon Onayı Netflix

Netflix’in Ses Getiren Dizi Uyarlaması “One Piece” 2. Sezon Onayı Aldı

Mr. and Mrs. Smith Dizisi Ertelendi

Donald Glover ve Maya Erskine’li Yeni “Mr. and Mrs. Smith” Dizi Uyarlaması Ertelendi