in ,

Netflix’in Ses Getiren Dizi Uyarlaması “One Piece” 2. Sezon Onayı Aldı

One Piece 2. Sezon onayını aldı. Netflix’in Eiichiro Oda’nın dünyaca ünlü manga ve anime serisinden uyarladığı yapım macerasına devam edecek.

One Piece 2. Sezon Onayı Netflix
- Reklam -
- Reklam -

One Piece 2. Sezon için resmi onay geldi. Eiichiro Oda hayranları mutlu edecek bu gelişmeyi bizzat duyurdu.

İlk bölümü 1997 yılında yayınlanan One Piece mangası, 1999’da anime formatında ekranlara konuk olmaya başladı. O tarihten bu yana 1.000 bölümü geride bırakan yapım kısa sürede bir klasik olmayı başardı.

Monkey D. Luffy ve ekibinin efsanevi korsan Gold Roger’ın hazinesini bulmak üzere çıktığı yolculuğun yeni adımı bir live-action uyarlaması oldu.

- Reklam -

One Piece 2. Sezon Onay Netflix

Netflix, live-action uyarlamaları konusundaki birkaç başarısız girişimden sonra; en popüler anime dizilerinden birini ekrana taşıyarak ses getiren bir işe imza attı. İlk 4 günde Netflix’in  Wednesday ve Stranger Things (4. Sezon) gibi yüksek açılışlara sahip yapımlara ait rekorları kırmayı başaran One Piece uyarlaması, 84 ülkede Top 10 listelerinin zirvesine yerleşti. Yapım aynı sürede 18,5 milyon görüntülenme elde etmeyi de başardı.

One Piece 2. Sezon ile Geri Dönüyor

One Piece 2. sezon için senaryonun ilk taslaklarının hazır olduğu ve çekimler için Hollywood grevlerinin noktalanmasının beklendiği geçen günlerde ortaya çıkmıştı. Şimdi ise serinin yaratıcısı Eiichiro Oda, beklenen 2. sezon haberini kısa bir video eşliğinde duyurdu.

Netflix’in sosyal medya hesaplarında ve YouTube üzerinden paylaşılan videoda Oda; yeni sezona dair ipuçları vermekten de geri durmadı.

YouTube video

(Yeni sezon onayı hakkındaki videoyu YouTube üzerinden görüntülemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Monkey D. Luffy (Iñaki Godoy), Zoro (Mackenyu), Nami (Emily Rudd), Usopp (Jacob Romero) ve Sanji’nin (Taz Skylar) büyük hazineyi aramak üzere Grand Line’a doğru yelken açtıkları maceralarının devam sezonu resmi olarak onaylandı.

- Reklam -

Eiichiro Oda One Piece 2. sezon duyurusunu Transponder Snails (Den Den Mushi) aracılığıyla yaptı. Yapılan açıklamaya göre Oda, ilk sezonda olduğu gibi ikinci sezonda da dizinin karar verici mercilerinden birisi olacak.

One Piece Dizisi İzlenme

Hollywood’daki senarist ve oyuncu grevleri nedeniyle eğlence dünyasında birçok yapımın geleceği belirsiz durumda. Ancak Oda, dizinin hayranlarını karanlıkta bırakmayarak yeni sezonun onaylandığını şahsen duyurdu. Sanatçı ayrıca senaryo aşamasının henüz tamamlanmadığını belirterek izleyicilerin biraz daha sabır göstermelerini istedi.

Bununla birlikte yeni sezona dair ipucu vermeyi de ihmal etmeyen Oda, Hasır Şapkalar’ın gelecek sezon “harika bir doktora ihtiyaç duyacağını” ifade etti. Ardından ekrana tayfanın altıncı üyesi Tony Tony Chopper’ın bir çizimi yansıtıldı

One Piece 2. Sezon için siz nasıl bir beklentiye sahipsiniz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Collider


Dizi dünyasından yeni gelişmeler için bizleri Google News’ten takibe alabilirsiniz.

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

The Wonderful Story of Henry Sugar Fragmanı Yayınlandı

Wes Anderson’ın Benedict Cumberbatch’li Roald Dahl Uyarlaması Filminden İlk Fragman

Kite Man: Hell Yeah! Dizisi - Fragman

DC Animasyon Dizisi “Harley Quinn”in Spin-off’u “Kite Man: Hell Yeah!” için İlk Fragman Yayınlandı