in ,

Netflix’in “One Piece” Dizisinde 2. Sezon Senaryosu Hazır: Yapımcılar, Hollywood Grevlerinin Bitmesini Bekliyor

One Piece 2. sezon senaryo aşamasını çoktan tamamladı. Hollywood grevlerle çalkalanırken yapımcılar çekimler için gün sayıyor.

One Piece 2. Sezon Gelecek mi - Netflix
- Reklam -
- Reklam -

One Piece 2. sezon ile geri dönmeye çok yakın. Dizinin yapımcılığını üstlenen Tomorrow Studio CEO’su Marty Adelstein’a göre yeni sezon çoktan yazıldı ve resmi onay için grevlerin bitmesi bekleniyor.

Hollywood bu yaz senarist ve oyuncu sendikalarının grev kararı nedeniyle zor günlerden geçiyor. Birçok yapım erteleniyor ya da iptal ediliyor. Bununla birlikte hazır projeler de aşama kaydetmek için grevin tarafları tatmin edecek düzeyde yeni sözleşmelerle tamamlanmasını bekliyor. One Piece dizisi de onlardan birisi.

Netflix’in live-action uyarlama lanetini kırdığı dünyaca ünlü anime ve manga uyarlaması One Piece, 31 Ağustos günü platformdaki yerini aldı. Çoğunlukla olumlu eleştiriler alan dizi, ilk 4 günde Netflix’in diğer hit dizileri Wednesday ve Stranger Things’in (4. sezon) açılış rekorunu kırmayı başardı. Toplamda 84 ülkede ilk sıraya yerleşen dizi; 18,5 milyon görüntülenme elde ederek gövde gösterisi yaptı.

- Reklam -

"One Piece"in Son Fragmanı Yayınlandı

İlk sezonu kısa süre içerisinde tüketen hayranlar ise gözlerini One Piece 2. sezona dikti.

One Piece 2. Sezon Ne Zaman Çıkacak?

Netflix, henüz One Piece 2. sezon için resmi onay vermedi. Ancak hem izlenme oranları hem platformun diziye ayırdığı devasa bütçe hem de yapımın izleyicilerde bulduğu karşılık; birçok kişiye resmi onayın yakın olduğunu düşündürüyor.

Tomorrow Studio CEO’su Marty Adelstein da bu ihtimali doğrular bazı açıklamalarda bulundu. One Piece 2. sezon senaryosunun çoktan yazıldığını kaydeden Adelstein, Netflix’ten yeşil ışığın gelmesi durumunda yapımın beklenenden çok daha erken bir şekilde izleyicilerle buluşabileceğini işaret etti.

Variety’ye konuşan Adelstein; Luffy’nin yolculuğunun bir sonraki bölümüyle ilgili bazı ipuçları verdi. Adelstein, dizi yayına girmeden önce 2. sezon senaryosunun tamamlandığını belirtti.

One Piece 2. Sezon Ne Zaman

Tomorrow Studios’un başkanı Becky Blements ise devam eden senarist ve oyuncu grevlerinin sona ermesinin ardından hızla harekete geçeceklerini kaydetti. Clements’e göre One Piece 2. sezon, grevlerin sona erdiği günden itibaren 1 yıl ila 18 ay arasında yayına hazır hâle gelebilir.

- Reklam -

1. sezon East Blue Saga’yı uyarlayan 8 bölümden oluşuyordu. One Piece 1. sezonda hırslı genç korsan Monkey D. Luffy (Iñaki Godoy) efsanevi korsanlar kralının efsanevi hazinesini bulmak için Hasır Şapka Korsanları’nı kurarak kendi macerasına atılmıştı.

One Piece 2. Sezon Ne Anlatacak?

One Piece’in yaratıcısı Eiichiro Oda’nın 1000 bölümü aşan ve hâlâ macerasına devam eden manga serisi, Netflix uyarlamasına oldukça geniş bir içerik havuzu sunuyor.

1. sezon bölümleri mürettebatı bir araya getirdi ve Going Merry’nin rotasına dair ipuçları vererek kapanışı gerçekleştirdi.

One Piece 2. Sezon

Worst in the West adlı 8. bölümün sonunda, puro içen bir figürün Luffy’nin “Aranıyor” posterini yaktığı ve gözünü Luffy’ye diktiği görülüyordu. Bu gizemli düşmanın, manga serisinin Loguetown bölümünde karşılaşılan heybetli bir denizci amiral yardımcısı Smoker olduğu düşünülüyor. 8. bölümün son anlarında kısmen uyarlanan bu hikâye, One Piece 2. sezon için tasarlanan potansiyel hikâye olarak izleyicilerin karşısına çıkabilir.

Hollywood’daki grevlerin ne zaman sona ereceği ise belirsizliğini koruyor.

One Piece 2. sezon dizinin kahramanlarına sizce nasıl bir gelecek tasarlıyor? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

4 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Lorien_archers Lorien_archers dedi ki:

    Gelsin gelsin. Dizi güzeldi. Oyuncu seçimi çok güzel bence. Favorim Zoro’yu oynayan oyuncu olabilir ama hepsi iyiydi. Senaryoyu da iyi kotarmışlar. Aksiyon sahneleri bir tık daha uzun olsa tadından yenmez. Çok çabuk bitiyor dövüşler. Hatchan vs Zoro göremedik bir de o üzdü.

  2. Avatar for erce erce dedi ki:

    Çok güzel dizi olmuş. Bu ara sık sık tükürdüğümü yalıyorum pişman değilim. Baldursgate 3, ve One Piece muhteşem. İkisi de ters köşe yaparak yıktı beni. Bu sene geçmişte yapılan işlerin tekrarlarının başarılı olduğu bir yıl gibi… Bakalım neler olacak.

  3. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Diziyi çok beğendim. Çok uzun bir seriyi 8 bölüme sığdırmışlar ve bu hiç sırıtmadı. Garp, Roger, Mihawk ve Buggy muhteşemdi. Ekip zaten cuk oturmuş. Shanks’e yeni yeni ısınmaya başladım; ama, Ben Backman neydi öyle ya. Hiç olmuş mu ?? Kuro da birebir olmuştu zaten. Merakla bekliyorum.

  4. Avatar for Askeladd Askeladd dedi ki:

    Edit: Yanlış konuya yorum yapmışım, silinebilir.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Gibi 5. Sezon Exxen

Feyyaz Yiğit Duyurdu: “Gibi” 5. Sezon ile Geri Dönüyor

Hayao Miyazaki Emekli Olmaktan Vazgeçti

Hayao Miyazaki Emekli Olmaktan Vazgeçti: Studio Ghibli’ye Yeni Fikirlerle Dönüyor