in ,

Feyyaz Yiğit Duyurdu: “Gibi” 5. Sezon ile Geri Dönüyor

Gibi 5. sezon onayı aldı. Exxen’de yayınlanan absürt komedi dizisi, yeni bölümleri ile bir kez daha izleyicilerin karşısına çıkacak.

Gibi 5. Sezon
- Reklam -
- Reklam -

Gibi 5. sezon ile yeniden izleyicilerle buluşuyor. Feyyaz Yiğit, yeni sezonu dizinin hayranlarına müjdeleyen bir paylaşımla duyurdu.

Acun Ilıcalı’nın dijital yayın platformu Exxen’de yayına başlayan Gibi, 2021 yılından beri kendisine geniş bir izleyici kitlesi yaratmayı başardı.

4. sezon finali 2 Haziran 2023 tarihinde yayınlanan dizi, yaz arasından sonra 5. sezon hazırlıklarına başladı.

- Reklam -

Kıvanç Kılınç ve Ahmet Kürşat Öçalan ile birlikte yapımın başrolleri arasında yer alan Feyyaz Yiğit, yeni sezon onayını Instagram hesabı üzerinden paylaştığı hikâye ile duyurdu.

Gibi 5. Sezon

Gibi 5. Sezon Çalışmaları Başladı

Bugüne dek toplamda 4 sezon ve 42 bölüm ile izleyicilerin karşısına çıkan Gibi, 5. sezon için geri sayıma başladı.

Senaryosu Ölümlü Dünya ve Cinayet Süsü yapımlarında da beraber çalışan Aziz Kedi ve Feyyaz Yiğit ikilisi tarafından kaleme alınan dizide ilk üç sezonun yönetmenliği Ömer Sinir ile Onur Uzun tarafından gerçekleştirilmişti. 4 sezonda ise yönetmen koltuğuna Barış Yöş (Adını Feriha Koydum, Kiralık Aşk) geçti. 5. sezonda dizinin yönetmenliğini hangi ismin üstleneceği ise bilinmiyor.

Gibi 4. Sezon Çekimleri Başladı

Kara mizah ağırlıklı Gibi; Yılmaz, İlkkan ve Ersoy karakterlerinin kendilerini içlerinde buldukları tuhaf durumlarla başa çıkma mücadelesini konu alıyor.

- Reklam -

Yeni sezonda Feyyaz Yiğit (Yılmaz), Kıvanç Kılınç (İlkkan), Ahmet Kürşat Öçalan (Ersoy) artık ikonikleşmeye başlamış rollerini yinelemek üzere bir kez daha sete geri dönecek.

Gibi 5. Sezon Ne Zaman Çıkacak?

Şu an için yeni sezona dair bilinenler oldukça sınırlı. Feyyaz Yiğit’in paylaşımından yola çıkarak 5. sezonun senaryo aşamasının noktalandığı öngörülebilir. Bugüne dek yılda ortalama 2 sezon yayınlayan Gibi, 2023 bitmeden 5. sezon ile izleyicilerin karşısına çıkabilir.

Gibi 5. Sezon Exxen Dizi

Bununla birlikte kanaldan henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Gibi 5. sezon çekimleri için de şimdilik bir prodüksiyon takvimi görülmüyor. Dizinin çekimleri genellikle 1 ila 1.5 ay arası bir sürede gerçekleştiriliyor.

IMDb puan ortalaması 9.0/10 olan dizi, 2022 yılında Altın Kelebek ödüllerinde En İyi Komedi Dizisi ve En İyi Komedi Oyuncusu (Feyyaz Yiğit) kategorilerinden ödülle dönmüştü.

Sizin Gibi 5. sezon için beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, TV dünyasından daha fazla haber için bizleri Google News’ten takibe alabilirsiniz.

Kaynak: Feyyaz Yiğit

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Büyük bir özlemle bekliyoruz İlkkan’ımı :slight_smile:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Rocky Film Serisi Hakkında Bilgi

Rocky Serisi Hakkında İlham Veren 16 Bilgi

One Piece 2. Sezon Gelecek mi - Netflix

Netflix’in “One Piece” Dizisinde 2. Sezon Senaryosu Hazır: Yapımcılar, Hollywood Grevlerinin Bitmesini Bekliyor