in , ,

Wes Anderson’ın Benedict Cumberbatch’li Roald Dahl Uyarlaması Filminden İlk Fragman

“The Wonderful Story of Henry Sugar” filminden ilk fragman yayınlandı. Wes Anderson’ın Roald Dahl uyarlaması Netflix filmi yaklaşıyor.

The Wonderful Story of Henry Sugar Fragmanı Yayınlandı
- Reklam -
- Reklam -

The Wonderful Story of Henry Sugar filminden ilk fragman paylaşıldı. Wes Anderson’ın yönetmenlik koltuğuna oturduğu Roald Dahl uyarlaması yeni filmin başrolünde Benedict Cumberbatch yer alıyor.

Filmin kadrosunda Cumberbatch dışında ayrıca Dev Patel, Ralph Fiennes, Ben Kingsley ve Richard Ayoade gibi yıldız isimleri bulunuyor. Anderson renkli ve hayal gücü dolu dünyaları ekrana taşıma konusundaki yeteneği ile tanınırken son olarak izleyicilerin karşısına Asteroid City ile çıkmıştı.

2009’da Fantastic Mr. Fox ile Roald Dahl’ın zengin evrenine ilk adımını atan Anderson şimdi de bu fragmandan anlaşılacağı gibi kendi benzersiz sıradışı sinema tarzının bir başka büyüleyici macerasını izleyicilere vaat ediyor.

- Reklam -

Film için yayınlanan ilk fragmana hemen aşağıdan ulaşabilirsiniz.

The Wonderful Story of Henry Sugar Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmana YouTube üzerinden ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.)

Gözlerini kullanmadan görebilen bir guru hakkında bilgi edinen ve daha sonra kumarda hile yapmak için bu beceride ustalaşmaya başlayan zengin bir adam hakkında sevilen bir Roald Dahl hikâyesi.

The Wonderful Story of Henry Sugar Filmi Ne Anlatıyor?

Roald Dahl’ın aynı adı taşıyan kısa öyküsünden uyarlanan kısa film, bir kumarbaz olan Henry Sugar’ın yaşadığı dönüşümü ve kişisel gelişimini konu alıyor. Hikâye Henry Sugar’ın bir doktor ziyareti sırasında Hindistan’da yaşayan bir adamın dünyayı gözlerine ihtiyaç duymadan algılayabilen yeteneğini keşfetmesiyle başlıyor. Bu olay Henry’nin yaşamını kökten değiştiriyor ve bu olağanüstü yeteneği kazanma amacıyla uzun yıllar süren meditasyon çalışmalarına başlıyor. Sonunda kartları görmek ve geleceği tahmin etmek gibi yeteneklere sahip oluyor.

- Reklam -

The Wonderful Story of Henry Sugar Fragmanı Yayınlandı

Ancak Henry bu yeteneklerini kullanmaya başladığında kumarın heyecanını kaybettiğini fark ediyor. Bu noktada hikâye büyük bir dönüş yapıyor ve Henry yeteneklerini daha büyük bir amacı için kullanmaya karar veriyor. Ancak bu amacı gerçekleştirmek için büyük bir finansman gerekiyor ve bu da onu Las Vegas mafyası gibi tehlikeli unsurlarla karşı karşıya getiriyor. Henry için bu noktadan itibaren kaçış ve macera dolu bir yolculuk başlıyor.

The Wonderful Story of Henry Sugar Ne Zaman Yayınlanacak?

Yalnızca 37 dakika sürecek The Wonderful Story of Henry Sugar, 20 Eylül’de seçkin sinemalarda gösterime girecek ve ardından 27 Eylül 2023 tarihinde ise Netflix kütüphanesindeki yerini alacak.

Filmin ilk fragmanını sizler nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, yeni sinema haberleri için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Her ne kadar kendisine Sherlock nedeni ile bitmeyen bir kinim olsa da, filmlerini bayıla bayıla izliyorum. Yine izleyeceğim, senden nefret edemiyorum Benedict.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Aquaman 2 Fragmanı: Jason Momoa'lı DC Filmi

Sürekli Ertelenen DC Filmi “Aquaman 2”den İlk Fragman: Jason Momoa Role Veda Ediyor

One Piece 2. Sezon Onayı Netflix

Netflix’in Ses Getiren Dizi Uyarlaması “One Piece” 2. Sezon Onayı Aldı