in , ,

Sürekli Ertelenen DC Filmi “Aquaman 2”den İlk Fragman: Jason Momoa Role Veda Ediyor

Aquaman 2 filminden ilk fragman yayınlandı. Başrolünde Jason Momoa’nın yer aldığı DC Sinematik Evreni filmi yıl sonunda vizyona giriyor.

Aquaman 2 Fragmanı: Jason Momoa'lı DC Filmi
- Reklam -
- Reklam -

Aquaman 2 filminin ilk fragmanı Warner Bros. tarafından paylaşıldı. Uzun süredir hayranları arasında neden gelmediği konuşulan yapım sonunda vizyona girmeye hazırlanıyor.

James Wan’ın yönetmen koltuğunda oturduğu Aquaman ve Kayıp Krallık ilk filmin kadrosunu yeniden bir araya getiriyor. Jason Momoa, Patrick Wilson, Amber Heard, Yahya Abdul-Mateen II ve Nicole Kidman gibi oyuncular uzun süredir beklenen devam filminde karakterlerine geri dönüyor. Bir kez daha karşılarına çıkacak olan Black Manta, babasının intikamını almak için Aquaman’i yok etmeye kararlı bir şekilde geri dönüyor. Black Manta elindeki efsanevi Black Trident (Kara Mızrak) ile daha da güçlü ve tehlikeli bir düşman hâline geliyor.

Sürekli Ertelenen DC Filmi "Aquaman 2"den İlk Fragman: Jason Momoa Role Veda Ediyor

- Reklam -

Aquaman bu güç karşısında Atlantis’in eski kralı ve kardeşi Orm ile beklenmedik bir ittifak kurmak zorunda kalıyor. İkili ailelerini, Atlantis’i ve dünyayı tehdit eden bu yeni tehlikeye karşı birlikte savaşma kararı alıyor. Ancak geçmişteki anlaşmazlıkları bir kenara bırakarak işbirliği yapmaları oldukça zorlayıcı gibi duruyor.

Filmin hikâyesini yönetmen James Wan ile birlikte David Leslie Johnson-McGoldrick, Jason Momoa ve Thomas Pa’a Sibbett kaleme aldı. Senaryo ise David Leslie Johnson-McGoldrick tarafından yazıldı.

Aquaman 2 filminin görüntü yönetmenliğini Don Burgess, yapım tasarımını Bill Brzeski, kurgusunu Kirk Morri ve kostüm tasarımını Richard Sale üstleniyor. Filmin müzikleri Rupert Gregson-Williams tarafından bestelenirken, müzik amirliğini Michelle Silverman ve görsel efektler amirliğini Nick Davis üstleniyor.

Aquaman 2 Fragmanı: Jason Momoa'lı DC Filmi

- Reklam -

Johnny Depp ile mahkemelik olan ve davayı kaybettikten sonra medyadan dışlanan Amber Heard, Jason Momoa ile başrolde yer almasına rağmen fragmanın sadece tek bir yerinde ve bir saniyeden daha az bir süreyle görünüyor. Daha önce oyuncunun filmden tamamen çıkartılacağı iddia edilmişti. Bu fragmanla birlikte haber de yalanlanmış oldu.

Fragmanı hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

Aquaman 2 Fragmanı Türkçe Altyazılı | İZLE

YouTube video

(Fragmana YouTube üzerinden ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.)

Aquaman ve Kayıp Krallık 20 Aralık 2023 tarihinde sinema salonlarındaki yerini alacak. Jason Momoa bu filmle birlikte rolüne veda etmeye ve James Gunn liderliğindeki yeni DC Sinematik Evreni’ne çok daha farklı bir rolle dönmeye hazırlanıyor.

Uzun süredir beklenen Aquaman 2 fragmanını sizler nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, yeni fragmanlardan haberdar olmak için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Ben bu filmi çoktan sildim benliğimden zaten. Amber Heard’ün olması zaten başlı başına bir facia iken, filmin DC evreninin yeniden kurgulanması nedeni ile senaryosunun değiştirilmesi sorunu da eklenince filmin kötü olacağı baştan belli. Tahmin ediyorum Flash filmi ile aynı kaderi paylaşacak. Gişede çakılır.

  2. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    ‘‘Aquaman’ i öldürüp değer verdiği her şeyi yok edeceğim…’’

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Fiziğin Gözünden Dünya - Jim Al-Khalili

Kuantum Fizikçisi Jim Al-Khalili’den Fizik Dünyasına Farklı Bir Bakış: “Fiziğin Gözünden Dünya”

The Wonderful Story of Henry Sugar Fragmanı Yayınlandı

Wes Anderson’ın Benedict Cumberbatch’li Roald Dahl Uyarlaması Filminden İlk Fragman